Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
28.10.2025
Показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" на тему: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"
В рамках тижня "Ресторатора" у групі Т-41 спеціальності 181 Харчові технології
відбулося показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Барна справа" на
тему: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші" під керівництвом
викладача Максима ПИЛИПЧУКА. Метою заняття було формування практичних вмінь та
навичок з приготування суші (ролів) та фондю, самостійність вирішення виробничих
ситуа...
28.10.2025
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів"
Під час семінарського заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
продовольчих товарів" на тему "Класифікація та характеристика смакових товарів"
здобувачі освіти групи ТК-32 під керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ мали
можливість систематизувати та поглибити знання за модулем "Смакові товари".
Доповіді здобувачів освіти супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
28.10.2025
Згуртованість і майстерність: команда Фахового коледжу виборола почесне третє місце
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки вирувала справжня
футбольна боротьба: студенти з різних факультетів та структурних підрозділів
змагалися за перемогу у турнірі з мініфутболу за програмою Спартакіади серед
здобувачів освіти.
Змагання розпочалися з групового етапу, де кожна команда мала можливість
продемонструвати спортивну майстерність, згуртованість і жагу до перемог...
27.10.2025
Презентація на тему: "Добра, чиста та чесна їжа для всіх: як Slow Food формує краще майбутнє" та дегустація каші з гарбузою та ...
В рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії ресторанних і крафтових технологій
відбулася презентація, яку підготувала здобувачка освіти групи Т-41 Дейна
Анастасія на тему: "Добра, чиста та чесна їжа для всіх: як Slow Food формує
краще майбутнє" та дегустація каші з гарбузою та родзинками.
У сучасному світі, де швидкість стала ключовим фактором майже в усіх аспектах
життя, харчування також під...
27.10.2025
Тематичне тестування на тему: "Знаю все про заощадження»
Здобувачі освіти групи Ф-32 разом з викладачкою Майєю Півнюк долучились до
заходів організованих Центром фінансових знань «Талан» в межах Тижня заощаджень
та пройшли тематичне тестування на тему: "Знаю все про заощадження». Успішне
проходження студентами тесту свідчить про високий рівень їх фінансової
грамотності.
27.10.2025
Участь у вебінарі на тему "Gemini Академія для студентів"
Здобувачі освіти групи ІТ21 долучилися до вебінару на тему "Gemini Академія для
студентів". Цей захід став чудовою нагодою поглибити знання у сфері штучного
інтелекту та його практичного застосування в навчальному процесі.
Під час вебінару студенти зосередились на ключових аспектах роботи з сучасними
ШІ-інструментами. Зокрема, учасники ознайомилися як писати дієві промпти
(запити) для отримання...
27.10.2025
Семінарське заняття з освітньої компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів»
В групах ТК-21, ТК-22, ТК-23 відбулось семінарське заняття з освітньої
компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Вироби з пластмас і
товари побутової хімії » під керівництвом викладачки Ольги РЕУС.
На занятті студенти сформували цілісні знання про класифікацію, властивості та
призначення виробів з пластмас і товарів побутової хімії, розвинули вміння
оцінювати їх якість, безпе...
27.10.2025
У нашому коледжі відбувся круглий стіл з носієм англійської мови
У нашому коледжі відбувся круглий стіл з носієм англійської мови, Gary DeLaura.
У дружній та невимушеній атмосфері викладачі фахового коледжу мали змогу
поспілкуватися англійською, поставити запитання та обговорити культурні
відмінності. Родзинкою зустрічі стала вікторина про факти зі США, яка додала
інтерактиву та гарного настрою.
Захід був організований викладачами циклової комісії іноземно...
27.10.2025
Виїзне засідання секції "Техніка і прогрес" здобувачів освіти у закладі ресторанного господарства РК "Рестпарк"
У межах діяльності секції "Техніка і прогрес" здобувачів освіти фахового коледжу
відбулося виїзне засідання секції у сучасному закладі ресторанного господарства
РК "Рестпарк" на тему: "POS-технології як інструмент контролю й оптимізації
роботи ресторану».
Під керівництвом викладачів циклової комісії "Ресторанних і крафтових
технологій": керівника секції Аліни АВДЄЄВОЇ та Максима ПИЛИПЧУКА здобу...
26.10.2025
XІ Всеукраїнський етнофестиваль кулінарного мистецтва
24 жовтня 2025 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки відбувся XІ Всеукраїнський
етнофестиваль кулінарного мистецтва. Шостий рік поспіль він проходив
дистанційно. До участі у Етнофестивалі запрошувалися команди закладів вищої,
фахової передвищої та професійно-технічної освіти. У цьогорічному заході взяли
участь двадцять ші...
,,,,,,,,,