4.Прес-центр
12.09.2022
Нарада керівників навчальних груп фахового коледжу
Відбулась нарада керівників навчальних груп фахового коледжу.
Під час наради заслухали наступні питання доповідачів:
1.Методичні рекомендації до проведення першого уроку на тему: «Ми українці:
честь і слава незламним!» (Леся Матвійчук).
2.Організація виховного та правовиховного процесу в умовах воєнного стану
(планування) (Валентина Веснянка).
3.Ознайомлення з нормативно-правовою базою, нео...
12.09.2022
Традиційні та інноваційні технології приготування і відпуску страв з м'яса
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні технології
приготування і відпуску страв з м'яса" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни "Інноваційні технології
харчув...
12.09.2022
Перше засідання Педагогічної ради фахового коледжу
Відбулось перше засідання Педагогічної ради фахового коледжу
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Про підсумки виконання Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 навчальний
рік та розгляд Плану роботи фахового коледжу на осінній навчальний семестр
2022-2023 навчального року (Ігор Макарук).
2. Розгляд та затвердження квот стипендіатів нового набору на осінні...
11.09.2022
Технологічний процес приготування та правила відпуску страв з риби. Інноваційний напрямок у приготуванні рибних страв
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та
правила відпуску страв з риби. Інноваційний напрямок у приготуванні рибних
страв" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання ...
10.09.2022
Технологічний процес приготування та відпуску холодних страв і закусок у сучасних закладах ресторанного господарства
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та
відпуску холодних страв і закусок у сучасних закладах ресторанного господарства"
під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння і навички, а також теоретичн...
10.09.2022
З Днем читання книг!
#челендж
Підбадьорити, надихнути та навіть спонукати до кардинальних змін у житті - усе
це може книга.
6 вересня у світі відзначають День читання книг.
Бібліотека ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки разом із здобувачами освіти в День
читання розпочала челендж "Книг незмірна глибина": робіть яскраві світлини з
книгою та публікуйте в коментарях або окремим дописом.
У соціальних мережах до цього дня...
09.09.2022
Перше засідання Методичної ради фахового коледжу
Відбулось перше засідання Методичної ради фахового коледжу.
У порядку денному розглянули наступні питання доповідачів:
1. Підведення підсумків роботи Методичної ради у 2021-2022 н. р. та розгляд
плану її роботи на осінній навчальний семестр (Світлана Крапостіна).
2. Про результати роботи кафедри та циклових комісій у 2021-2022 навчальному
році: загальні питання, організація освітнього процес...
07.09.2022
Підприємництво - запорука економічного зростання
У першу неділю вересня в нашій країні відзначають День підприємця.
Для здобувачів освіти спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова
діяльність" та усіх, хто бажає стати підприємцем, напередодні свята бібліотека
ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки розгорнула книжкову виставку "Підприємництво -
запорука економічного зростання". Навчальні посібники, практичні курси,
довідники, статті з журналів...
06.09.2022
Загальнонаціональна хвилина мовчання
Щодня о 9:00, згідно з указом Президента Володимира Зеленського, в Україні та,
зокрема, у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки, - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих
унаслідок збройної агресії російської федерації.
05.09.2022
Привітання з початком нового навчального року від директора Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Україн...
Шановні здобувачі освіти, батьки та викладачі!
Від усієї дирекції Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки щиро вітаю вас із початком нового навчального року.
Для кожного з нас – це новий життєвий етап. Першокурсники вступили до фахового
коледжу, студенти перейшли на наступний курс, викладачі продовжують свою
педагогічну та наукову роботу. Ми бажаємо, щоб у цей не...
,,,,,,,,,