4.Прес-центр
10.10.2023
Легкоатлет Фахового коледжу технологій, бізнесу та права успішно виступив на чемпіонаті Волинської області
У Луцьку, на стадіоні «Авангард», відбувся чемпіонат Волинської області з легкої
атлетики серед ДЮСШ, юнаків та дівчат 2006 р. н. У змаганнях взяли участь 14
команд. Серед учасників чемпіонату уже традиційно в числі найсильніших
легкоатлетів був і здобувач освіти фахового коледжу – Владислав Приймак.
Владислав продемонстрував високу майстерність та професіоналізм, посівши перші
місця з бігу на ...
10.10.2023
Проєкти англійською мовою на тему «The recipe of my favourite dish»
У групах першого курсу відбулись заняття з іноземної мови на тему «Приготування
страв» і усі студенти проявили себе найкращим чином. Особливо творчою виявилась
група Т-11, так як студенти креативно поставились до вивчення даної теми.
Викладачка Дарія Бультіна дала завдання здобувачам освіти підготувати проєкт
англійською мовою на тему «The recipe of my favourite dish», а студенти, в свою
чергу,...
07.10.2023
Благодійний ярмарок
Українська нація завжди пишалася своїми Збройними Силами, які віддано захищають
нашу країну та її Незалежність. На сьогоднішній день у наших захисників є велика
потреба у підтримці та допомозі. Саме тому учасники освітнього процесу Фахового
коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету
імені Лесі Українки вирішили приєднатися до цієї благородної справи.
6 жовтня на...
07.10.2023
Ми – нащадки козацької слави
В рамках естафети єдності «Ми – нащадки козацької слави» вірш Лесі Українки «До
тебе, Україно, наша бездольная мати, струна моя перша озветься» декламує Левчук
Павло, студент групи ІТ-11 Фахового коледжу технологій, бізнесу та права.
07.10.2023
Відео заняття з іноземної мови
З метою популяризації вивчення іноземних мов здобувачі освіти групи Р-11
отримали завдання на заняття з Іноземної мови (викладач Шутовська Л.В.)
підготували відео-рецепт улюбленої страви. Здобувачі освіти старанно
підготувалися до заняття і презентували власні відео-ролики.
07.10.2023
IV Всеукраїнський конкурс з англійської мови Greenwich Pro
З метою виховання інтересу до вивчення іноземної мови та задля популяризації
знання іноземних мов, 5 жовтня у коледжі відбувся IV Всеукраїнський конкурс з
англійської мови Greenwich Pro. Здобувачі освіти коледжу мали змогу підвищити
рівень знань та перевірити свої знання з англійської мови.
07.10.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-41 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із ...
04 жовтня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із сиру, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітнь...
06.10.2023
Екскурсія до Міського управління Пенсійного фонду
В рамках проходження навчально-виробничої практики для здобувачів освіти групи
Б-31, що навчаються за спеціальністю 071 Облік і оподаткування у Фаховому
коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного університету
імені Лесі Українки, викладачем Наталією Денисюк була проведена екскурсія до
Міського управління Пенсійного фонду з метою отримання практичних знань і
навичок. Провідни...
06.10.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування овочевих напівфабрикатів" здобувачами освіти групи Т-22
02 жовтня 2023 року здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування овочевих
напівфабрикатів" під керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК. Під час
лабораторної роботи здобувачі освіти набули практичні вміння та навички по
нарізанню овочів різними способами, а також виконували експериментальні завдання
із визначення відходів п...
06.10.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування супів" здобувачами освіти групи Р-21
03 жовтня 2023 року здобувачі освіти групи Р-21 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
супів" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
лабораторної роботи здобувачі освіти готували такі перші страви: борщ
український, капусняк запорізький, куліш пшоняний, кулешик гороховий, суп
молочний по-поліському, борщ ...
,,,,,,,,,