Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
24.10.2025
Відкритий осінній чемпіонат міста з кросу
У парку імені 900-річчя Луцька відбувся відкритий осінній чемпіонат міста з
кросу серед студентів закладів фахової передвищої освіти. Учасники змагалися на
дистанціях 500 метрів та 1 кілометр, демонструючи свою витривалість, швидкість
та спортивну майстерність.
Змагання пройшли у дружній та атмосферній обстановці, де кожен мав змогу
проявити свої фізичні здібності та отримати незабутні враження...
24.10.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів у сучасних ресторанах"
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів у сучасних
ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування
гарнірів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні технології
харчування".
24.10.2025
Чемпіонат Волинської області зі спортивної акробатики
У Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся Чемпіонат
Волинської області зі спортивної акробатики, який об’єднав найсильніших
спортсменів регіону. Учасники продемонстрували високу майстерність, відмінну
координацію, силу та граціозність у виконанні складних акробатичних елементів.
Приємно відзначити, що студент Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського націон...
21.10.2025
Благодійний ярмарок
13-16 жовтня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки відбувся вже традиційний
благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.
Здобувачі освіти та викладачі активно долучилися до організації та участі у
заході. На ярмарку можна було придбати різноманітні страви, солодощі, напої
відомих виробників та власного виробництва.
О...
21.10.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів»
В групах ТК-21, ТК-22 та ТК-23 відбулось практичне заняття з освітньої
компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Дослідження
хімічної природи та деяких споживчих властивостей товарів з пластичних мас» під
керівництвом викладачки Ольги РЕУС.
На занятті здобувачі освіти набули практичних навичок у розпізнаванні пластмас
за зовнішніми ознаками (з проведенням проби на нагрівання ...
21.10.2025
Гостьова лекція
Для здобувачів освіти групи П-21, П-22 спеціальності 081 Право проведено
гостьову лекцію на тему «Безоплатна правнича допомога: правові механізми та
реальні історії».
Спікером заходу стала Оксана Павлосюк, завідувач сектору «Луцьке бюро правничої
допомоги» та випускниця Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені
Лесі Українки. Під час зустрічі вона розповіла про структуру та діяльн...
21.10.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з овочів та грибів"
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв з овочів та грибів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції".
20.10.2025
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Маркетинг"
Під час семінарського заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему
"Особливості проведення маркетингових досліджень" здобувачі освіти груп ТК-31 і
ТК-32 під керівництвом викладачки Світлани КРАПОСТІНОЇ обговорювали питання
пов'язані із суттю та видами маркетингових досліджень, методами їх проведення, а
також основними факторами впливу на споживчий ринок.
20.10.2025
Зустріч з випускниками фахового коледжу
Здобувачі освіти групи П11 спеціальності К9 Правоохоронна діяльність на
запрошення Галини Кравчук зустрілися з випускниками коледжу - Аліною Куліш і
Олександрою Денис. Зустріч відбулася у форматі «Випускник – студент: професійні
орієнтири та можливості».
Під час спілкування гості поділилися власним досвідом навчання та професійного
становлення, розповіли про перші кроки у правничій діяльності, ...
20.10.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування та відпуск десертів з морозива"
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування та відпуск десертів з
морозива" під керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Родіона ТРИКОЗА. Під
час приготування десертів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Барна
справа".
,,,,,,,,,