4.Прес-центр
10.10.2024
Гостьова лекція «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки»
07 жовтня в рамках проведення тижня права для здобувачів освіти груп П-31, П-32
оперуповноваженим відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області
Департаменту кіберполіції Національної поліції України, старшим лейтенантом
поліції Юрієм Кухарчуком проведено гостьову лекцію на тему: «Кібергігієна як
основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки». Зустріч організувала
викладачка правн...
10.10.2024
Навчальна екскурсія до Укрексімбанку
Лариса Ляшко, Дмитро Стрільчук та студенти групи Ф-31 відвідали Волинську філію
Укрексімбанку у м.Луцьк. За сприяння керуючого відділенням здобувачам освіти
провели екскурсію банком, а також розповіли про основні процеси, які
відбуваються у різних відділах.
Під час екскурсії дізнались багато нового про банківські продукти та послуги,
які надає дана фінустанова.
10.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якос...
Корисні та цілющі властивості чаю - древнього еліксиру здоров'я, молодості та
довголіття, досліджували здобувачі освіти групи ТК-32 під час практичного
заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему
"Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни
ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти під час імпровізованої чайної церемонії ознайомити...
09.10.2024
Гостьова лекція «Європейські стандарти дотримання прав людини в діяльності національної поліції»
Під час тижня права викладачка правничих дисциплін Наталія Головачук
організувала гостьову лекцію із старшою інспекторкою з особливих доручень
Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції
України (з дислокацією у Волинській області) Наталією БАРТОШУК.
Для здобувачів освіти спеціальності Право лектор розповіла про європейські
стандарти дотримання прав людини в д...
09.10.2024
Практичне заняття на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів,оцінка якості плодових овочів"
7 жовтня в групах другого курсу ТК-21,ТК-22,ТК-23 відбулося практичне заняття на
тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних сортів,оцінка якості плодових
овочів" під керівництвом викладачки Інни Прищепи.
На занятті здобувачі освіти вивчали особливості різних сортів плодових овочів,
використовуючи натуральні зразки.
09.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування холодних страв і закусок"
07 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
холодних страв і закусок" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Техн...
09.10.2024
Майстер-клас з розпису власноруч спеченого медово-імбирного печива для військовослужбовців
Здобувачі освіти навчальної групи Ф-12 разом з керівником Майєю Півнюк
організували майстер-клас з розпису власноруч спеченого медово-імбирного печива
для військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у медичних закладах міста
Луцьк. Працювали з натхненням та думкою про наших воїнів. Вийшов не просто
смачний десерт, а справжній символ підтримки наших захисників та захисниць.
Ми віримо у ва...
09.10.2024
Рубрика «Це цікаво!»
Слово БУХГАЛТЕР з’явилося у середні віки і мало німецьке походження. Адже всі
фінансові операції записувались до великої товстої книги («Grossbuch»), а
звідси, власне, походить і сам термін «бухгалтер» («Buchhalter», «Buch» — книга
та «Нalter» — утримувач), тобто людина, що відповідала за записи та збереження
даного документу. Вперше цей термін згадується в наказі імператора Максиміліана
I в 14...
08.10.2024
Семінарське заняття на тему "Особливості проведення маркетингових досліджень"
Вміння відстоювати свою думку, аргументувати, обґрунтовувати її є дуже важливим
для майбутніх фахівців з підприємництва та торгівлі.
Саме цього вчаться здобувачі освіти на семінарських заняттях з освітньої
компоненти "Маркетинг", готуючи та представляючи свої доповіді.
Здобувачі освіти групи ТК-31 під час семінарського заняття на тему "Особливості
проведення маркетингових досліджень" під керівн...
08.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
04 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із овочів
та грибів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії БОНДАРУК. Під
час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння
та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництв...
,,,,,,,,,