4.Прес-центр
02.04.2024
Виготовлення енергетичних наборів для військових
Здобувачі освіти з групи П-11 приєдналися до коледжанської акції "Смаколики для
ЗСУ", взявши активну участь у виготовленні енергетичних наборів для наших
військових. Студентки з групи Р-11 разом із культорганізаторкою Марією Козак
взяли активну участь у загальноколеджанській акції "Смаколики для ЗСУ",
створюючи поживні набори, котрі будуть підтримувати енергетичний заряд наших
захисників.
30.03.2024
Захист курсових проєктів з товарознавства та торговельної діяльності
27 та 28 березня відбувся захист курсових проєктів з товарознавства та
торговельної діяльності здобувачами освіти групи ТК-33.
Під час захисту здобувачі освіти представили свої доповіді, які супроводжувалися
мультимедійними презентаціями. Теми курсових проєктів були розкриті на прикладі
роботи торговельних підприємств міста Луцька а Волинської області.
Керівники курсових проєктів Андрій Олійник...
29.03.2024
Конкурс відеоробіт "Моя професія – моє життя"
22 березня під керівництвом викладачки Майї Півнюк у рамках тижня циклової
комісії фінансів, обліку та оподаткування Фахового коледжу технологій, бізнесу
та права ВНУ імені Лесі Українки підведено підсумки конкурсу відеоробіт "Моя
професія – моє життя".
У майстерності, креативності й творчому баченні змагалися здобувачі освіти
спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська...
29.03.2024
Засідання обласного методичного об'єднання викладачів спеціальних технічних та загальнотехнічних дисциплін закладів фахової пер...
27 березня 2024 року на базі Луцького кооперативного фахового коледжу
Львівського торговельно-економічного університету відбулося в онлайн-форматі
засідання обласного методичного об'єднання викладачів спеціальних технічних та
загальнотехнічних дисциплін закладів фахової передвищої освіти. У ньому взяла
участь викладачка циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної
справи ФКТБП В...
29.03.2024
Екскурсія до музею сучасного українського мистецтва Корсаків
Здобувачі освіти з групи Т-11 разом із культорганізаторкою Марією Козак вирушили
на екскурсію до музею сучасного українського мистецтва Корсаків, щоб поглибити
свої знання та відчути неповторний дотик творчості. Під час екскурсії студенти
пізнали широкий спектр сучасних художніх течій та напрямків. Вони дивувалися
перед витонченими полотнами, експериментували з абстрактними композиціями та
відч...
29.03.2024
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Основи зарубіжного сервісу" на тему "Індустрія міжнародного туризму: сучасний стан ...
27 березня в групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відбулося
семінарське заняття з освітньої компоненти "Основи зарубіжного сервісу" на тему
"Індустрія міжнародного туризму: сучасний стан та складові", проведене
викладачкою Аліною АВДЄЄВОЮ, мета якого - розглянути, проаналізувати вплив
новітніх технологій, соціальних та економічних факторів на індустрію
міжнародного туризму. З...
29.03.2024
Семінарське заняття на тему "Спортивні товари, товари для туризму, рибальські та мисливські товари"
27 березня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-31, ТК-32 і ТК-33 на тему
"Спортивні товари, товари для туризму, рибальські та мисливські товари" під
керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі представили свої доповіді, які супроводжувалися
мультимедійними презентаціями.
29.03.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-32 з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких страв"
27 березня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК
відпрацювали лабораторну роботу з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких
страв". Здобувачі освіти готували такі страви: бабку з яблуками, яйця з грибами,
пудинг із сиру...
29.03.2024
Практичне заняття у групі Р-31 з освітньої компоненти "Інновації в готельно-ресторанному бізнесі" на тему: "Моніторинг інноваці...
Викладачка Світлана КИСЛЯК у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна
справа провела практичне заняття з освітньої компоненти "Інновації в
готельно-ресторанному бізнесі" на тему: "Моніторинг інноваційної діяльності
готельно-ресторанних закладів". Здобувачі освіти ознайомилися з кабінетом
"Організації готельної справи, лабораторією готельної справи" та проаналізували
основні види інновац...
29.03.2024
Просвітництво молоді із затосуванням візуальних продуктів. Як не стати жертвою злочину
25.03.2024 року керівник юридичної клініки «Ad Astra» ВНУ імені Лесі Українки,
адвокат Віталій Єлов за участю студентів-консультантів юридичної клініки Юлії
Ткачук та Анастасії Масовець провів просвітницький захід для студентів 3 курсу
Фахового коледжу на тему: «Просвітництво молоді із затосуванням візуальних
продуктів. Як не стати жертвою злочину». Проєкт здійснено за підтримки Фонду
сприяння ...
,,,,,,,,,