4.Прес-центр
24.04.2024
СТУДLIFE від 24 квітня 2024
22.04.2024
Ерудити правознавства Волинського краю
Десятий рік поспіль фаховий коледж скликає учнівську молодь на обласний конкурс
«Ерудити правознавства Волинського краю», співорганізатором якого виступають
управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації,
Волинський національний університет імені Лесі Українки
Тема цьогорічного конкурсу – «Протидія насильству над дітьми», адже ця проблема
стосується кожного громадянина су...
22.04.2024
Фаховий коледж – учасник Всеукраїнського соціологічного опитування
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 21.03.2024 №
1/4885-24 "Про проведення Всеукраїнського соціологічного дослідження щодо
сприйняття громадськістю реформи профільної середньої освіти" здобувачі освіти
1-3 року навчання взяли участь в онлайн-опитуванні у рамках Всеукраїнського
соціологічного дослідження щодо сприйняття громадськістю реформи профільної
середньої освіти". ...
22.04.2024
Олімпіада з математики
18 квітня 2024 року у фаховому коледжі, серед здобувачів освіти першого курсу
відбулася олімпіада з математики. Це випробування, яке привчає до зібраності та
наполегливості, загартовує характер, мотивує на успіх. Такі олімпіади сприяють
розвитку аналітичного, логічного мислення та креативності учасників, а також
виявляють талановитих математиків серед молоді. Змагання такого роду стимулюють
здо...
22.04.2024
Профорієнтаційна робота
Здобувачі освіти Демчук Анна, Поруцко Олександра (Р-11) та Красун Марта (Т-12)
відвідали Комунальний заклад загальної середньої освіти "Луцька гімназія № 7
Луцької міської ради" з метою профорієнтації. Школярі дізналися про
спеціальності, які можна опанувати в нашому закладі освіти, й умови вступу до
фахового коледжу, так би мовити, з перших уст – від випускників власної
гімназії. Найбільше зап...
22.04.2024
Навчальна екскурсія здобувачів освіти групи Р-31 у кафе "Базилік"
17 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа під керівництвом викладачки технологічних дисциплін
Світлани КИСЛЯК в рамках вивчення освітньої компоненти "Барна справа" під час
семінарського заняття на тему: "Характеристика страв зарубіжної кухні.
Технологія приготування фондю та суші" завітали у кафе "Базилік".
Під час навчальної екскурсії здобувач...
21.04.2024
Захист курсових проєктів з фінансів, банківської справи та страхування
11 та 12 квітня 2024 року відбувся захист курсових проєктів з фінансів,
банківської справи та страхування у здобувачів освіти групи Ф-32. Захист
відбувався у змішаному форматі. Під час захисту здобувачі освіти представляли
доповіді з оцінки фінансового стану обраних суб'єктів господарювання, що
супроводжувалися мультимедійними презентаціями та продемонстрували належний
рівень знань з опрацьовув...
21.04.2024
Кубок за перемогу в 6 Обласній інтелектуально-розважальній грі «Ліга юних економістів – 2024» вже в Луцькому ліцеї № 22
Викладачка Галина Дацюк-Василюк відвідала з профорієнтаційною метою Луцький
ліцей № 22 та від імені адміністрації ФКТБП та Управління освіти та науки
Волинської ОДА передала адміністрації закладу, керівникам та учасникам команди
подяки та почесні грамоти, а головне - Кубок за перемогу в 6 Обласній
інтелектуально-розважальній грі «Ліга юних економістів – 2024»!
Щиро дякуємо директорці ліцею Куче...
21.04.2024
Реформа профільної середньої освіти
Продовжується робота над розробленням Стратегії реформи профільної середньої
освіти. 9 квітня 2024 року пройшло обговорення результатів першого,
аналітичного, етапу, під час якого досліджували передумови впровадження реформи.
Захід відбувся за ініціативи Міністерства освіти і науки України та експертної
підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – "Децентралізація для
розвитку демократич...
20.04.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"
16 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми:
"Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші" під керівництвом викладачок
Світлани КИСЛЯК та Анастасії ВОЛКОВОЇ. Під час приготування страв закордонної
кухні здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з осві...
,,,,,,,,,