
4.Прес-центр
11.10.2024
Вітаємо призерів легкоатлетичного кросу першокурсника Волинського національного університету імені Лесі Українки
Вітаємо здобувачів освіти групи ТК-14 спеціальності 076 Підприємництво та
торгівля із зайнятим 1 та 3 місцем в легкоатлетичному кросі першокурсника
Волинського національного університету імені Лесі Українки, приуроченого до
Європейського тижня спорту.
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв ...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з осві...
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білков...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування виробів із білкового тіста" під керівництвом викладачки Світлани
КИСЛЯК. Під час приготування кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти...
10.10.2024
Документальне оформлення надходженням сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства
Студенти групи Т-22, майбутні технологи, активно працюють над розв’язанням
практичних задач з оформлення первинних документів, пов'язаних із надходженням
сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства. Під час заняття
здобувачі освіти навчаються правильного заповнення та обробки документації, що є
важливим аспектом підготовки кваліфікованих фахівців у галузі харчових
технологій. Т...
09.10.2024
Студент ФКТБП забив дебютний гол за «Баєр» в Юнацькій Лізі УЄФА
Артем Степанов, студент Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки, знову відзначився на
футбольній арені. У своєму дебютному матчі за «Баєр» у Юнацькій лізі УЄФА Артем
забив важливий гол, що закріпив перемогу його команди.
Нагадаємо, що Артем Степанов приєднався до німецького футбольного клубу «Баєр» у
2022 році після переходу з дон...
09.10.2024
Олімпійський Марафон
2 жовтня здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ
імені Лесі Українки взяли участь у новому сезоні проєкту «Олімпійський Марафон»,
який стартував
у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва. Цей день був сповнений неймовірних
емоцій та натхнення. Майже 200 школярів і студентів завітали на зустріч зі
справжніми легендами українського спорту — Андрієм та Анастасією Риба...
09.10.2024
Виховна година присвячена Дню захисників та захисниць України
В групах третього курсу ТК-31 і ТК-32 відбулася виховна година присвячена Дню
захисників та захисниць України. Під час виховної години здобувачі освіти
вшанували захисників та захисниць, які боронять нашу рідну землю від ворога
ціною власного життя і здоров'я. Вони є символом незламності українського
народу, свободи та перемоги!!!
09.10.2024
Практична робота з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання господарсько-ботанічних с...
В групах другого курсу ТК-21,ТК-22,ТК-23 відбулася практична робота з освітньої
компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання
господарсько-ботанічних сортів і оцінка якості вегетативних овочів" під
керівництвом викладачки Інни ПРИЩЕПИ.
Під час практичного заняття здобувачі освіти розпізнавали різні
господарсько-ботанічні сорти картоплі, моркви, цибулі та інших овочів....
08.10.2024
Вітання з Днем працівників освіти
08.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із заварного тіста"
02 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
заварного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Кондитер...
,,,,,,,,,