4.Прес-центр
15.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування т...
11 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні
технології приготування та відпуску страв із м'яса" під керівництвом викладачки
Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти...
15.09.2024
Семінарське заняття на тему: "Особливості проведення маркетингових досліджень"
Семінарські заняття є важливим елементом вивчення освітньої компоненти
"Маркетинг".
Під час семінарського заняття на тему: "Особливості проведення маркетингових
досліджень" здобувачі освіти групи ТК-33 обговорювали питання пов'язані із
поняттям та видами маркетингової інформації та маркетингових досліджень,
методами їх проведення та основними етапами здійснення.
Доповіді здобувачів освіти супро...
15.09.2024
Виховна година на тему "Студентське самоврядування - права, можливості і відповідальність студентів"
12 вересня в групах третього курсу ТК-31 і ТК-33 відбулася виховна година на
тему "Студентське самоврядування - права, можливості і відповідальність
студентів".
Під час виховної години відбулася зустріч здобувачів освіти з Діаною Філюк -
головою науково-навчальної комісії Студентської ради, яка ознайомила присутніх
зі структурою та основними завданнями Студентської ради.
15.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із пісочного та пряникового ті...
11 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
пісочного та пряникового тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої комп...
15.09.2024
Вітаємо переможців та учасників XXII Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок" з англійської мови
Вітаємо переможців та учасників XXII Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок"
з англійської мови. Здобувачі освіти груп ТК-23, Т-22, Р-21 під керівництвом
Шутовської Л. В. продемонстрували чудові результати. Бажаємо успіхів у вивченні
іноземної мови.
14.09.2024
Спартакіада Фахового коледжу: легкоатлетичний крос
10 вересня 2024 року у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі
Українки відбулися змагання з легкоатлетичного кросу, організовані викладачами
фізичної культури Оксаною Тесуновою, Олександром Ходорчуком та Денисом
Шепітьком. Захід проходив у рамках Спартакіади Фахового коледжу технологій,
бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки і
зібрав здобувачів ...
14.09.2024
Семінарське заняття на тему "Хімічні волокна"
10 вересня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групі третього курсу ТК-31 на тему "Хімічні волокна"
під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ.
Під час заняття здобувачі освіти обговорювали питання щодо загальних
властивостей та класифікації асортименту хімічних та мінеральних волокон,
розглядали їх основні дефекти та схеми одержання.
14.09.2024
Чемпіонат Волинської області з важкої атлетики
Чемпіонат Волинської області з важкої атлетики: Костюк Артур знову на висоті.
6 вересня 2024 року на базі КЗ "ВОДЮСШ "Колос" відбувся чемпіонат Волинської
області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 15 років. Змагання зібрали
найсильніших спортсменів регіону, які демонстрували свою майстерність та
прагнення до перемоги.
Особливо відзначився Костюк Артур, студент групи С-11 відділення фі...
14.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з яєць та сиру"
10 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв з яєць та сиру" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія виробн...
14.09.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості чаю"
Під час практичного заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих
товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості чаю" здобувачі
освіти групи ТК-33 під керівництвом викдачки Інни ПРИЩЕПИ набули навичок
розпізнавання асортименту і дефектів чаю, навчилися проводити органолептичну
оцінку згідно стандартів та нормативних документів, характеризувати чай за
класифікаційними ...
,,,,,,,,,