4.Прес-центр
24.08.2024
Вітання з Днем Незалежності України
24 серпня народ України святкує 33 річницю державної незалежності.
Сьогодні ми відзначаємо це свято в умовах, коли ворог хоче знищити нашу країну.
Проте, ми сильні та нескоримі українці не віддамо свою незалежність, яку
виборюємо впродовж століть та за яку платимо дуже високу ціну. Дух нашої нації
загартувався у боротьбі, адже ми нащадки тих, хто не зламався і це робить нас
сильними й неперемож...
23.08.2024
Подякою міського голови відзначений колектив Фахового коледжу
Напередодні Дня Незалежності України у Палаці культури міста Луцька вшанували
тих, хто робить вагомий внесок у захист нашої країни та розвиток Луцької міської
територіальної громади.
Подякою міського голови за патріотизм, самовіддану працю, вагомий внесок у
захист і розбудову української держави та з нагоди 33-ї річниці Незалежності
України був відзначений і колектив нашого Фахового коледжу тех...
22.08.2024
З Днем Державного Прапора України!
23 серпня щорічно, починаючи з 2004 року, в Україні вшановують один з трьох
ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це наш національний символ.
Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.
Уже сотні років синьо-блакитні та жовто-золоті кольори супроводжують українців у
періоди труднощів, в епохи розквіту національної ідеї та боротьби за
незалежність.
Сьогодні прапор ...
22.08.2024
Година спілкування до Дня Незалежності
Цьогоріч нашій незалежній неньці Україні виповнюється 33 роки! Через постійну
боротьбу та революції ми щодня захищаємо нашу свободу та право на життя у
вільній країні з мирним небом над головою. Незалежність – це те, що всередині
кожного з нас. Те, що не дає можливості опустити руки, спонукає рухатися вперед
і надихає на нові звершення.
21.08.2024 у групі П-41 було проведено годину спілкування ...
22.08.2024
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 на тем...
20 серпня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 на тему
"Текстильні волокна" під керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі освіти представили свої доповіді з питань семінару,
які супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
22.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску тепли...
15 та 20 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску теплих салатів, гарячих закусок у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування салатів та закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вм...
21.08.2024
Бесіда зі здобувачами освіти Б-11 "Як попередити булінг?"
21 серпня практичний психолог Наталія ВОЗНЮК провела бесіду зі студентами групи
Б-11 на тему "Як попередити булінг?". В рамках цієї теми були розглянуті
питання: ознаки булінгу; види булінгу; психологічні причини поведінки булера;
куди звертатися у випадку булінгу. Також були надати практичні рекомендації, які
допоможуть не стати жертвою булінгу.
21.08.2024
Семінарське заняття на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств"
В групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 відбулося семінарське заняття з освітньої
компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних
підприємств" під керівництвом викладачки Світлани Крапостіної.
Під час заняття здобувачі освіти обговорювали питання пов'язані із основними
поняттями, принципами та функціями маркетингу та їх застосуванням в системі
підприємницької діяльності.
До...
21.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного ті...
20 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
дріжджового безопарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компо...
20.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
19 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв із риби" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ку...
,,,,,,,,,