4.Прес-центр
09.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
05 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби"
під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
09.09.2024
Бесіда зі здобувачами освіти ТК-13 "Як попередити булінг?"
6 вересня практичний психолог Наталія ВОЗНЮК провела бесіду зі студентами групи
ТК-13 на тему "Як попередити булінг?". В рамках цієї теми були розглянуті
питання: ознаки булінгу; види булінгу; психологічні причини поведінки булера;
куди звертатися у випадку булінгу. Також були надати практичні рекомендації, які
допоможуть не стати жертвою булінгу.
09.09.2024
Практичне заняття в групі Т-32 з освітньої компоненти "Креслення з основами графіки" на тему "Зображення в ізометричній проекці...
03 вересня 2024 року викладачка техніко-технічних дисциплін Аліна АВДЄЄВА
провела практичне заняття в групі Т-32 з освітньої компоненти "Креслення з
основами графіки" на тему "Зображення в ізометричній проекції кіл, вписаних в
куб". На занятті здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології набували
навичок техніки виконання аксонометричних проекцій предметів з круглими
поверхнями, а тако...
09.09.2024
Міні-лекція "Техніки психологічної самодопомоги в кризових умовах"
3 вересня відбулась зустріч студентів групи С-21 з практичним психологом
Наталією ВОЗНЮК, на якій розглядали актуальні питання сьогодення, пов'язані з
ментальним здоров'ям. Здобувачі освіти були ознайомлені з техніками
психологічної самодопомоги, а також мали змогу отримати відповіді на питання.
09.09.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів" на тему "Правила миття, зберіга...
03 вересня 2024 року у групі Р-21 викладачка Аліна АВДЄЄВА провела практичне
заняття з освітньої компоненти "Санітарія та гігієна готельно-ресторанних
комплексів" на тему "Правила миття, зберігання столового, кухонного посуду,
обладнання та інвентарю".
Ці практичні заняття є надзвичайно важливими, оскільки дозволяють здобувачам
освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа не лише засвоїт...
07.09.2024
Турнір зі змішаних єдиноборств MMA імені Андрія Романова
25 серпня 2024 року у Луцьку відбувся турнір зі змішаних єдиноборств (MMA) імені
Андрія Романова, переможцем якого став Євген Бірук, здобувач освіти Фахового
коледжу технологій, бізнесу та права імені Лесі Українки. Він змагався у ваговій
категорії до 80 кілограмів.
Захід був присвячений пам'яті Героя України Андрія Романова, який був тренером
та наставником багатьох спортсменів, а також збору ...
07.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відп...
03 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Інноваційні технології
приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньо...
07.09.2024
Бесіда "Надання психологічної підтримки в кризових умовах"
2 вересня відбулась зустріч студентів 1 курсу групи Т-12 з практичним психологом
Наталією ВОЗНЮК, на якій розглядали актуальні питання сьогодення, пов'язані з
ментальним здоров'ям. Здобувачі освіти були ознайомлені з техніками
психологічної самодопомоги, а також мали змогу отримати відповіді на питання.
07.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із прісного здобного та прісно...
03 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
прісного здобного та прісного листкового тіста" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання ...
07.09.2024
Міні-лекція "Техніки психологічної самодопомоги"
2 вересня практичний психолог Наталія ВОЗНЮК зустрілася зі студентами 1 курсу
Ф-12 та керівником групи Майєю Півнюк. Обговорили важливі питання, які
стосуються нашого сьогодення, а саме, ознайомилися з психологічними техніками
самодопомоги в кризових станах.
,,,,,,,,,