4.Прес-центр
04.04.2024
Навчальна екскурсія для здобувачів освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в ПАБ "Карабас Барабас"
02 квітня 2024 року в рамках вивчення освітньої компоненти "Організація
обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства" згідно теми
"Організація обслуговування відвідувачів у торговельному залі" відбулася
навчальна екскурсія для здобувачів освіти 2-го курсу спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа в ПАБ "Карабас Барабас" під керівництвом викладачки
Іванни КОСОВОЇ.
Під час навч...
02.04.2024
Засідання методичного об’єднання керівників навчальних груп
1 квітня відбулося чергове засідання методичного об’єднання керівників
навчальних груп.
Голова методичного об’єднання Валентина ВЕСНЯНКА ознайомила присутніх керівників
навчальних груп з формами та методами співпраці із законними представниками
здобувачів освіти фахового коледжу.
Ольга Кузьмич поділилася досвідом роботи з питання «Формування знань про історію
держави, державні символи: ознайомл...
02.04.2024
Виготовлення енергетичних наборів для військових
Здобувачі освіти з групи П-11 приєдналися до коледжанської акції "Смаколики для
ЗСУ", взявши активну участь у виготовленні енергетичних наборів для наших
військових. Студентки з групи Р-11 разом із культорганізаторкою Марією Козак
взяли активну участь у загальноколеджанській акції "Смаколики для ЗСУ",
створюючи поживні набори, котрі будуть підтримувати енергетичний заряд наших
захисників.
30.03.2024
Захист курсових проєктів з товарознавства та торговельної діяльності
27 та 28 березня відбувся захист курсових проєктів з товарознавства та
торговельної діяльності здобувачами освіти групи ТК-33.
Під час захисту здобувачі освіти представили свої доповіді, які супроводжувалися
мультимедійними презентаціями. Теми курсових проєктів були розкриті на прикладі
роботи торговельних підприємств міста Луцька а Волинської області.
Керівники курсових проєктів Андрій Олійник...
29.03.2024
Конкурс відеоробіт "Моя професія – моє життя"
22 березня під керівництвом викладачки Майї Півнюк у рамках тижня циклової
комісії фінансів, обліку та оподаткування Фахового коледжу технологій, бізнесу
та права ВНУ імені Лесі Українки підведено підсумки конкурсу відеоробіт "Моя
професія – моє життя".
У майстерності, креативності й творчому баченні змагалися здобувачі освіти
спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська...
29.03.2024
Засідання обласного методичного об'єднання викладачів спеціальних технічних та загальнотехнічних дисциплін закладів фахової пер...
27 березня 2024 року на базі Луцького кооперативного фахового коледжу
Львівського торговельно-економічного університету відбулося в онлайн-форматі
засідання обласного методичного об'єднання викладачів спеціальних технічних та
загальнотехнічних дисциплін закладів фахової передвищої освіти. У ньому взяла
участь викладачка циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної
справи ФКТБП В...
29.03.2024
Екскурсія до музею сучасного українського мистецтва Корсаків
Здобувачі освіти з групи Т-11 разом із культорганізаторкою Марією Козак вирушили
на екскурсію до музею сучасного українського мистецтва Корсаків, щоб поглибити
свої знання та відчути неповторний дотик творчості. Під час екскурсії студенти
пізнали широкий спектр сучасних художніх течій та напрямків. Вони дивувалися
перед витонченими полотнами, експериментували з абстрактними композиціями та
відч...
29.03.2024
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Основи зарубіжного сервісу" на тему "Індустрія міжнародного туризму: сучасний стан ...
27 березня в групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відбулося
семінарське заняття з освітньої компоненти "Основи зарубіжного сервісу" на тему
"Індустрія міжнародного туризму: сучасний стан та складові", проведене
викладачкою Аліною АВДЄЄВОЮ, мета якого - розглянути, проаналізувати вплив
новітніх технологій, соціальних та економічних факторів на індустрію
міжнародного туризму. З...
29.03.2024
Семінарське заняття на тему "Спортивні товари, товари для туризму, рибальські та мисливські товари"
27 березня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-31, ТК-32 і ТК-33 на тему
"Спортивні товари, товари для туризму, рибальські та мисливські товари" під
керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі представили свої доповіді, які супроводжувалися
мультимедійними презентаціями.
29.03.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-32 з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких страв"
27 березня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК
відпрацювали лабораторну роботу з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" з теми: "Приготування страв з яєць, сиру та солодких
страв". Здобувачі освіти готували такі страви: бабку з яблуками, яйця з грибами,
пудинг із сиру...
,,,,,,,,,