
4.Прес-центр
22.10.2024
Інтерактивне навчання на тему: "Протидія торгівлі людьми"
Керівниця Навчально-виробничої лабораторії "Юридична клініка ФКТБП ВНУ імені
Лесі Українки" Тетяна Маркеєва та клініцисти Вікторія Черній, Діана Соколюк
провели для здобувачів освіти навчальної групи ТК-13 інтерактивне навчання на
тему: "Протидія торгівлі людьми".
Мета заходу − нагадування про актуальність проблеми торгівлі людьми та
необхідність об'єднання зусиль для протидії такому явищу, пе...
22.10.2024
Бесіда зі здобувачами освіти Ф-11 на тему:"Як попередити булінг?"
16 жовтня практичний психолог Наталія Вознюк провела бесіду з метою профілактики
булінгу в студентському колективі.
22.10.2024
Організаційні збори з приводу підготовки до написання курсових проєктів за фахом
Для здобувачів освіти 3 року навчання спеціальності 072 Фінанси, банківська
справа та страхування були проведені організаційні збори з приводу підготовки до
написання курсових проєктів за фахом. Наукові керівники Ігор Макарук, Наталія
Трофимчук та Галина Дацюк-Василюк ознайомили студентів з особливостями
підготовки, написання та оформлення курсових проєктів та відповіли на їх
запитання. Бажаємо...
22.10.2024
Засідання секції наукового товариства «Первоцвіт»
16 жовтня відбулось друге засідання секції наукового товариства «Первоцвіт» під
керівництвом Катерини ОЛІЙНИК.
Зустріч була присвячена творчості «короля жахів» – Стівена Кінга. Члени секції
із захопленням обговорювали свої улюблені твори автора, ділилися враженнями від
прочитаного та зіставляли літературні першоджерела з не менш відомими
екранізаціями.
Здобувачі освіти фахового коледжу підгот...
22.10.2024
Практичні заняття з освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту та вимоги д...
Практичні заняття є невід’ємною частиною освітнього процесу. Вони дозволяють
здобувачам освіти застосовувати теоретичні знання на практиці, формувати
професійні вміння та навички.
Так, у групах ТК-21, ТК-22 Оленою РАДЧЕНКО були проведені практичні заняття з
освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" на тему
"Розпізнавання асортименту та вимоги до якості металевих побутових тов...
22.10.2024
ХV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
Свідченням глибокої пошани й пам’яті молодого покоління до постаті Кобзаря є ХV
Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені
Тараса Шевченка, перший етап якого відбувся 16 жовтня 2024 року. Він має на меті
вшанування творчої спадщини поета, а також виявлення обдарованої молоді,
розвиток її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій
сво...
21.10.2024
Показове практичне заняття із освітньої компоненти "Креслення з основами графіки" на тему "Проєціювання на три площини проєкції"
15 жовтня 2024 року відбулося показове практичне заняття із освітньої компоненти
"Креслення з основами графіки" для здобувачів фахової передвищої освіти
спеціальності 181 Харчові технології на тему "Проєціювання на три площини
проєкції". Здобувачі освіти групи Т-31 під час практичного заняття під
керівництвом викладачки Аліни АВДЄЄВОЇ відпрацювали техніку креслення навчальних
моделей, деталей о...
21.10.2024
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" на тему "Швейні товари"
15 жовтня в групах третього курсу ТК-31 і ТК-32 відбулося семінарське заняття з
освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" на тему "Швейні
товари" під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ.
Під час заняття здобувачі освіти обговорили питання повнз асортиментом швейних
товарів та вимогами до їх якості.
21.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування борошняних страв та кулінарн...
15 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологія
приготування борошняних страв та кулінарних виробів" під керівництвом викладачок
Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування страв і кулінарних
виробів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні...
20.10.2024
Підсумки благодійного ярмарку
Підведено підсумки благодійного ярмарку, який відбувся у фаховому коледжі 11
жовтня. Акція є частиною Благодійного марафону ВНУ імені Лесі Українки. Метою
заходу був збір коштів на підтримку Збройних Сил України.
На ярмарку можна було придбати різноманітні смаколики, випити смачної кави та
поспілкуватись. Доброчинна подія об’єднала здобувачів освіти, їх законних
представників та викладачів. На...
,,,,,,,,,