4.Прес-центр
27.09.2024
Виставка робіт із художньої нарізки овочів та фруктів з елементами карвінгу
24 вересня 2024 року відбулася виставка робіт із художньої нарізки овочів та
фруктів з елементами карвінгу. На виставці були представлені роботи здобувачів
освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології: "Квіткове поле",
"Лебедине озеро", "Павич", "Сім'я їжаків", "Черепахи-ніндзя", "Велосипед щастя",
"Ваза з квітами" під керівництвом голови циклової комісії харчових технологій та
готель...
27.09.2024
Майстер-клас зі стрільби з лука
24 вересня 2024 року у рамках святкування Європейського тижня спорту для
здобувачів освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки та студентів Факультету фізичної
культури, спорту та здоров’я було проведено захоплюючий майстер-клас зі стрільби
з лука. Захід відбувся на території університету та зібрав чимало охочих
дізнатися біль...
27.09.2024
Екскурсія на підприємство Волинська філія «Газмережі»
24 вересня студенти фахового коледжу групи Т-22 у супроводі викладачки
цивільного захисту, безпеки життєдіяльності та охорони праці Валентини Веснянки
відвідали Волинську філію «Газмережі». Екскурсія виявилась цікавої та
продуктивною, адже здобувачі освіти отримали інформацію щодо безпечного
використання газу у побуті та особливостей роботи газорозподільної системи,
ознайомились з роботою сучас...
27.09.2024
Спартакіада Фахового коледжу: шахи
24 вересня 2024 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені
Лесі Українки відбулися захоплюючі змагання з шахів. Цей інтелектуальний захід
зібрав студентів із різних спеціальностей, які мали змогу продемонструвати свою
логіку, стратегічне мислення та спортивний дух.
У змаганнях взяли участь студенти першого курсу, які прагнули випробувати свої
сили на шаховій дошці. Турнір пр...
26.09.2024
23 вересня у фаховому коледжі відбулося засідання методичної ради
В рамках реалізації методичної проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки
першим питанням методична рада заслухала та обговорила доповідь викладачки
іноземної мови Світлана Голядинець на тему «Методика реалізації міжкомпонентних
зв’язків на заняттях з іноземної мови за професійним спрямуванням для здобувачів
освіти за спеціальністю 181 Харчові технології»
Під час засідання обговорювалась резул...
26.09.2024
Плекаємо академічну доброчесність разом
24 вересня 2024 року клініцисти юридичної клініки Вікторія ЧЕРНІЙ та Діана
СОКОЛЮК взяли участь у засіданні старостату відділення обліку та права, на якому
провели лекторій на тему: «Плекаємо академічну доброчесність разом».
Вікторія ЧЕРНІЙ з метою популяризації дотримання принципів академічної
доброчесності та визначення ролі академічного письма для студентів та викладачів
ознайомила присутніх...
26.09.2024
Робота Школи викладача початківця продовжується
Молоді педагоги другого року роботи продовжили навчання у Школі
викладача-початківця під керівництвом завідувачки навчально-методичного кабінету
Наталією ПРОТАСЮК. Тема «Інтерактивні технології колективно-групового навчання
та ситуативного моделювання» стала продовженням циклу засідань інтерактивних
методів навчання. Перед викладачами завжди постають запитання: «Як навчити?»,
«Як розвинути логі...
26.09.2024
Заняття з тактичної медицини
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки відбувся пізнавальний захід, організований
представниками ГО "Центурія" за ініціативи Студентської ради. Здобувачі освіти
ознайомились з основами тактичної медицини — важливої сфери, що навчає надавати
першу допомогу в екстремальних умовах.
Під час заходу учасники прослухали лекцію інструк...
26.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із січеної маси риби"
23 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із
січеної маси риби" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарної про...
26.09.2024
Зустрічі практичного психолога зі здобувачами 1 курсу на тему "Як отримати психологічну допомогу та підтримку в коледжі?"
В умовах сьогодення для сучасної людини важливим є питання - як зберегти
ментальне здоров'я? Саме тому практичним психологом Наталією ВОЗНЮК були
проведені міні-зустрічі з першокурсниками, на яких здобувачі освіти ознайомилися
з роботою психологічної служби коледжу, отримали важливу інформацію щодо надання
психологічної допомоги у разі потреби, та мали змогу отримати відповіді на
запитання.
,,,,,,,,,