4.Прес-центр
13.12.2021
Запрошуємо до участі у ХV Міжнародній студентській науковій конференції "Молодь як стратегічний потенціал розбудови національно...
13.12.2021
Художньо-декоративна композиція "Україна єдина" для Етнофестивалю-2021.
Процес створення художньо-декоративної композиції з овочів і фруктів "Україна
єдина" студенткою фахового коледжу Світланою Мазнюк для ЕТНОФЕСТИВАЛЮ
кулінарного мистецтва-2021.
13.12.2021
Приготування вареників для Етнофестивалю кулінарного мистецтва-2021.
Хочете посмакувати варениками із цікавою і смачною начинкою?
Студентка фахового коледжу Богдана Супрун пропонує приготувати вареники із
фасолею і грибами. Цим рецептом вона поділилася під час сьомого Всеукраїнського
Етнофестивалю кулінарного мистецтва-2021.
13.12.2021
Приготування борщу для Етнофестивалю кулінарного мистецтва-2021.
Відео інструкція із приготування домашнього борщу з баклажанами від студентки
фахового коледжу Богдани Супрун, яка представляла команду "Профі" під час
сьомого Всеукраїнського Етнофестивалю кулінарного мистетва-2021.
11.12.2021
Виховна година до Міжнародного дня прав людини
7 грудня у групі П-42 відбулася виховна година до Міжнародного дня прав людини в
рамках Всеукраїнської кампанії "16 днів проти насильства".
Здобувачі освіти ознайомилися з правами та обов'язками громадянина, переглянули
відео про Міжнародний день прав людини, який відзначається 10 грудня в Україні.
А також обговорили комікс "Чи хочеш ти змінювати світ на краще?"
11.12.2021
Захист курсових проєктів у групі БХз-31с
7 грудня відбувся захист курсових проєктів у групі БХз-31с спеціальності 181
"Харчові технології".
Доповіді здобувачів освіти заслухала та оцінила комісія.
11.12.2021
Приготування та відпуск десертів з морозива
7 грудня у групі Т-42 спеціальності 181 "Харчові технології" було проведено
показове лабораторне заняття з навчальної дисципліни "Барна справа" на тему:
"Приготування та відпуск десертів з морозива" (викладач - Світлана Кисляк).
Здобувачі освіти приготували страви в наступному асортименті: шоколадний мус з
морозивом, журавлинний кисіль з морозивом, морозиво "Мокко з вершками", десерти
"Тріумф"...
10.12.2021
Відбувся захист курсових робіт групи БТКз-31с
7 грудня відбувся захист курсових робіт з торговельної діяльності здобувачами
освіти першого бакалаврського рівня групи БТКз-31с.
Доповіді здобувачів освіти заслухала та оцінила комісія.
09.12.2021
Методичне об'єднання керівників груп
6 грудня у фаховому коледжі відбулась нарада керівників навчальних груп та
методичне об'єднання керівників груп.
У порядку денному:
1. Виконання правил внутрішнього розпорядку здобувачами освіти фахового коледжу
(доповідачі - керівники навчальних груп).
2. Інноваційні форми проведення спортивно-масових заходів у поза аудиторний час
(Оксана Тесунова).
3. Форми і методи роботи із законними пр...
06.12.2021
Виховна година до Всесвітнього Дня Свободи та Гідності в Україні
3 грудня здобувачі освіти фахового коледжу групи П-11, разом з керівником групи
Дарією Бультіною провели виховну годину до Всесвітнього Дня Свободи та Гідності
в Україні.
Мета заходу: навчати здобувачів освіти керуватися почуттям власної гідності у
своїх повсякденних діях і вчинках, проаналізувати події історії України,
пов’язані з Днем Свободи та Гідності; сприяти вихованню патріотичних почут...
,,,,,,,,,