4.Прес-центр
24.08.2024
Виховний захід «Всім серцем любіть Україну»
24 серпня Україна відзначає 33-тю річницю проголошення незалежності. Це важливе
свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють
свою незалежність зі зброєю в руках.
Саме 24 серпня 1991 року народні депутати ухвалили Акт проголошення незалежності
України та винесли це питання на всеукраїнський референдум. Народ одноголосно
визначився "за". З нагоди державного свя...
24.08.2024
Участь у Всеукраїнській акції «Синьо-жовтий – єднає, синьо-жовтий – надихає, синьо-жовтий – це Україна»
23 серпня в Україні вшановують один із трьох ключових державних символів України
– синьо-жовтий стяг, який є втіленням національної єдності, честі, гідності,
традицій державотворення, історії та сьогодення.
Із прапором кольору небесної блакиті та стиглої пшениці українці тисячоліттями
виборювали і виборюють право українського народу на свободу та незалежність.
У цей святковий день Ольга Кузьм...
24.08.2024
Відпрацювання лабораторної роботи здобувачами освіти групи Т-31 з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
22 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із овочів
та грибів" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної проду...
24.08.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості борошна,крупів та макаронних виробів"
Практичні заняття є невід'ємною складовою частиною підготовки фахових молодших
бакалаврів з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності.
21 серпня викладачкою товарознавчих дисциплін Інною ПРИЩЕПОЮ було проведено в
групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 практичне заняття з освітньої компоненти
"Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й
оцінка якості борошна,круп...
24.08.2024
Вітання з Днем Незалежності України
24 серпня народ України святкує 33 річницю державної незалежності.
Сьогодні ми відзначаємо це свято в умовах, коли ворог хоче знищити нашу країну.
Проте, ми сильні та нескоримі українці не віддамо свою незалежність, яку
виборюємо впродовж століть та за яку платимо дуже високу ціну. Дух нашої нації
загартувався у боротьбі, адже ми нащадки тих, хто не зламався і це робить нас
сильними й неперемож...
23.08.2024
Подякою міського голови відзначений колектив Фахового коледжу
Напередодні Дня Незалежності України у Палаці культури міста Луцька вшанували
тих, хто робить вагомий внесок у захист нашої країни та розвиток Луцької міської
територіальної громади.
Подякою міського голови за патріотизм, самовіддану працю, вагомий внесок у
захист і розбудову української держави та з нагоди 33-ї річниці Незалежності
України був відзначений і колектив нашого Фахового коледжу тех...
23.08.2024
З Днем Державного Прапора України!
23 серпня щорічно, починаючи з 2004 року, в Україні вшановують один з трьох
ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це наш національний символ.
Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.
Уже сотні років синьо-блакитні та жовто-золоті кольори супроводжують українців у
періоди труднощів, в епохи розквіту національної ідеї та боротьби за
незалежність.
Сьогодні прапор ...
23.08.2024
Година спілкування до Дня Незалежності
Цьогоріч нашій незалежній неньці Україні виповнюється 33 роки! Через постійну
боротьбу та революції ми щодня захищаємо нашу свободу та право на життя у
вільній країні з мирним небом над головою. Незалежність – це те, що всередині
кожного з нас. Те, що не дає можливості опустити руки, спонукає рухатися вперед
і надихає на нові звершення.
21.08.2024 у групі П-41 було проведено годину спілкування ...
23.08.2024
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 на тем...
20 серпня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-32 і ТК-33 на тему
"Текстильні волокна" під керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі освіти представили свої доповіді з питань семінару,
які супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
23.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску тепли...
15 та 20 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску теплих салатів, гарячих закусок у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування салатів та закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вм...
,,,,,,,,,