4.Прес-центр
18.09.2024
Засідання Стипендіальної комісії
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки відбулося засідання Стипендіальної комісії під
час якого було призначено 94 академічних та 47 соціальних стипендій здобувачам
освіти першого року навчання, 10 соціальних стипендій здобувачам освіти другого
та третього року навчання.
17.09.2024
Засідання атестаційної комісії
16 вересня у фаховому коледжі відбулося засідання Атестаційної комісії.
Голова атестаційної комісії Ігор Макарук ознайомив присутніх з деякими моментами
проведення атестації педагогічних працівників у цьому навчальному році.
Члени атестаційної комісії розглянули заяви, які надійшли до комісії та
затвердили список педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації у
2025 році.
Відповідн...
16.09.2024
Майстер-класи з водних видів спорту для студентів Фахового коледжу: веслування на байдарках, каное, SUP-дошках та човнах "Драко...
13 вересня 2024 року на базі ОСДЮСШОР "Олімп" для студентів Фахового коледжу
технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі
Українки організували захоплюючі майстер-класи з водних видів спорту.
Ініціаторами заходу стали викладачі Оксана Тесунова та Ольга Іванюк, які
поставили перед собою важливу мету — не лише навчати студентів новим спортивним
навичкам, а й спри...
14.09.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання зовнішніх ознак та асортименту скловиробів"
13 вересня викладачкою РАДЧЕНКО Оленою у групах ТК-21, ТК-22 було проведено
практичне заняття на тему "Розпізнавання зовнішніх ознак та асортименту
скловиробів", метою якого було набуття навичок у розпізнаванні асортименту,
споживчих властивостей та оцінки якості скловиробів.
14.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування солодких страв"
13 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
солодких страв" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ...
14.09.2024
Практичне заняття на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ"
Прянощі і приправи – це не тільки популярні ароматні добавки до різного роду
страв. Сучасна наука тільки починає відкривати те, наскільки велику користь вони
приносять здоров’ю.
Під час практичного заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих
товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ"
здобувачі освіти групи ТК-33 набули практичних навичок розп...
14.09.2024
Показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Інноваційні технології харчування" на тему: "Традиційні та інноваційні тех...
12 вересня 2024 року у групі Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відбулося
показове лабораторне заняття з освітньої компоненти "Інноваційні технології
харчування" на тему: "Традиційні та інноваційні технології приготування та
відпуску страв із м'яса на грилю" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Метою заняття було формування практичних вмінь та навичок з: розрахунку сировини
для пр...
14.09.2024
Семінарське заняття на тему "Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств"
Під час семінарського заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему
"Маркетинг - основа діяльності сучасних підприємств" здобувачі освіти групи
ТК-31 продемонстрували свої доповіді та мультимедійні презентації щодо питань
семінару.
В кінці заняття студенти виконали тестові завдання.
14.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування т...
11 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні
технології приготування та відпуску страв із м'яса" під керівництвом викладачки
Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти...
14.09.2024
Семінарське заняття на тему: "Особливості проведення маркетингових досліджень"
Семінарські заняття є важливим елементом вивчення освітньої компоненти
"Маркетинг".
Під час семінарського заняття на тему: "Особливості проведення маркетингових
досліджень" здобувачі освіти групи ТК-33 обговорювали питання пов'язані із
поняттям та видами маркетингової інформації та маркетингових досліджень,
методами їх проведення та основними етапами здійснення.
Доповіді здобувачів освіти супро...
,,,,,,,,,