4.Прес-центр
02.11.2024
XIII Фестиваль професійної майстерності «КомерцФест»
1 листопада Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки тринадцятий рік поспіль зустрічав
учасників фестивалю професійної майстерності «КомерцФест». На жаль, зустріч
уп’яте відбувається в онлайні: спочатку через пандемію коронавірусу, а ось тепер
через повномасштабну війну. Незважаючи на це, «КомерцФест-2024» зібрав
студентську молодь, ...
02.11.2024
«Пишу про те, що душа шепоче…» — творча зустріч з Надією Красоткіною
«Пишу про те, що душа шепоче…» — під такою назвою відбулася творча зустріч 29
жовтня 2024 року у Волинській державній обласній універсальній науковій
бібліотеці імені Олени Пчілки з Надією КРАСОТКІНОЮ, українською поетесою та
освітянкою.
Надія Григорівна Красоткіна — переможниця Всеукраїнського конкурсу «Класний
керівник-2004» у номінації «Вихователі шкіл-інтернатів». Відмінник освіти
України. ...
02.11.2024
Конкурс студентських бізнес-планів на тему «Моя перша бізнес-ідея»
В рамках тижня "Підприємництва та торгівлі" відбувся творчий конкурс
студентських бізнес-планів на тему «Моя перша бізнес-ідея», який сприяє розвитку
творчих та креативних здібностей та самостійній дослідно-пошуковій роботі
студентської молоді. Він допомагає розширити знання здобувачів освіти у сфері
бізнес-планування та здобуття практичних навичок щодо складання бізнес-плану
підприємства.
01.11.2024
Гостьова лекція на тему «Загальні засади виконавчого провадження»
Гостьова лекція – сучасний метод навчання, який надає можливість здобувачам
освіти безпосередньо поспілкуватися з фахівцями-практиками та отримати нові
знання.
Викладачем Галиною Кравчук було організовано гостьову лекцію на тему «Загальні
засади виконавчого провадження» за участі Голови ради приватних виконавців
Волинської області Анатолія Клехо для студентів навчальних груп П-21 та П-31
спеціа...
01.11.2024
Заняття зі статистики у формі лекції-візуалізації із застосуванням техніки зворотного зв’язку
У групі Ф-21 було проведено заняття зі статистики у формі лекції-візуалізації із
застосуванням техніки зворотного зв’язку на тему: «Ряди динаміки». Викладачка:
Наталія ТРОФИМЧУК.
Візуально представлений під час лекції навчальний матеріал забезпечує
систематизацію наявних у здобувачів освіти знань, дає можливості для аналізу і
синтезу, класифікації і узагальнення навчального матеріалу, створення...
01.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із січеної маси риби"
30 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із
січеної маси риби" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії
БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія виробницт...
01.11.2024
Cтудентська олімпіада з товарознавства
30 жовтня в рамках тижня "Підприємництва та торгівлі" відбулася студентська
олімпіада з товарознавства під керівництвом викладачів Вікторії ШУХ та Інни
ПРИЩЕПИ.
Учану фаховій олімпіаді дає змогу здобувачам освіти продемонструвати рівень
своїх знань, умінь та навичок з товарознавчих дисциплін, сприяє саморозвитку та
самовдосконалення студентської молоді.
01.11.2024
Показове засідання секції студентського наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених «Гермес»
30.10.2024 в рамках тижня "Підприємництва та торгівлі" уже традиційно
відбувається показове засідання секції студентського наукового товариства
здобувачів освіти та молодих вчених «Гермес».
Це традиційна форма навчально-виховного процесу, яка дозволяє розширити знання з
сучасного асортименту, проблем виробництва, якості і продажу товарів народного
споживання.
Тема засідання: "Молоко у нашому жи...
01.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
29 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби"
під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії БОНДАРУК. Під час
приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарної...
31.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування соусів"
28 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Р-21 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни
КОСОВОЇ відпрацювали лабораторну роботу із освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарної продукції" з теми: "Приготування соусів". Здобувачі
освіти готували гарячі та холодні соуси, досліджували їх якість. В ході
лабораторної роботи вони про...
,,,,,,,,,