4.Прес-центр
21.04.2023
Вибори голови студентської ради
18 квітня розпочалась передвиборча компанія на посаду голови студентської ради
фахового коледжу. На організаційних зборах були обговорені питання підготовки
дня виборів та проведення голосування. Кандидати домовились про організацію
зустрічі з виборцями 25 квітня о 13.00 у актовій залі фахового коледжу, де кожен
з претендентів на посаду зможе не лише представити свою програму, а й дати
відповід...
18.04.2023
Вітаємо з перемогою
За підсумками тижня циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування відбулося
нагородження здобувачів освіти, які здобули перемогу:
- в олімпіаді з бухгалтерського обліку:
1 місце: Артишевська Олександра (Б-21);
2 місце: Плевако Софія (Б-21), Валецька Анна (Ф-21);
3 місце: Москвич Владислав (Ф-22);
- у конкурсі мультимедійних презентацій «Майбутнє моєї професії»:
1 місце: Климентович Софія (...
18.04.2023
Профорієнтаційна робота
Завідувачка навчально-методичного кабінету Фахового коледжу технологій, бізнесу
та права ВНУ імені Лесі Українки Протасюк Наталія відвідала Луцький ліцей 15 з
метою проведення профорієнтації.
Ліцеїсти 9 класів ознайомилися зі спеціальностями фахового коледжу, основними
напрямками роботи, студентським життям, а також запросили на день відкритих
дверей. Також вони отримали матеріали з інформаціє...
16.04.2023
Здійснення профорієнтаційних заходів
13 квітня 2023 року на базі Волинського обласного ліцею з посиленою
військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні розпочалися змагання
з волейболу серед учнів шкіл закладів освіти області в рамках проведення «ХІХ
Спортивних ігор школярів Волині».
Викладачі фізичної культури ФКТБП Оксана Тесунова та Андрій Розтока, в рамках
здійснення профорієнтаційних заходів, також побували на ви...
15.04.2023
Захист курсових проєктів в групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
11-12 квітня 2023 року у групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
відбувся захист курсових проєктів у змішаному форматі із навчальної дисципліни
"Організація обслуговування в ЗРГ". Комісія заслуховувала виступи здобувачів
освіти, оцінювала роботи та представлені презентації до них, у яких вони
обгрунтували організацію обслуговування бенкетів із застосуванням сучасних меню
та прог...
15.04.2023
Показове засідання секції "Фізика: техніка та прогрес"
12 квітня відбулось показове засідання секції "Фізика: техніка та прогрес"
наукового товариства здобувачів освіти фахового коледжу на тему "Роль України в
дослідженні космосу" для студентів 1-го курсу. Метою засідання було ознайомити
здобувачів освіти з важливість вкладу українців у розвиток космонафтики. В ході
засідання було прослухано доповіді студентів про таких відомих людей як: Леонід
Кад...
13.04.2023
Чергове засідання Педагогічної ради
10 квітня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки відбулося чергове засідання
Педагогічної ради, на якому були обговорені важливі питання освітньої діяльності
закладу.
Про систему курсового проєктування та основні аспекти її організації на цикловій
комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, в рамках реалізації
м...
09.04.2023
Вітання з Великоднем
09.04.2023
Актуальні питання діяльності гуманітарних відділів територіальних громад в галузі освіти
6 квітня 2023 року юрисконсульт фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА взяла участь у
зустрічі з експертом Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в
Україні» SKL International Олегом Фасолею на тему: «Актуальні питання діяльності
гуманітарних відділів територіальних громад в галузі освіти». Захід проходив на
базі Волинського регіонального центру підвищення кваліфікації.
Учасники мали...
09.04.2023
Показове засідання секції "Прикладна хімія"
6 квітня відбулось показове засідання секції "Прикладна хімія" наукового
товариства здобувачів освіти фахового коледжу у формі круглого столу на тему:
"Хімія смаку" для студентів 1-го курсу з метою ознайомлення здобувачів освіти із
принципами формування смаку, зумовленими роботою смакових аналізаторів, впливу
харчових добавок на смакові властивості, особливістю сприйняття згідно етнічних
харчов...
,,,,,,,,,