4.Прес-центр
16.09.2022
Люди свободи - гаранти незалежності
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки
розпочався тиждень циклової комісії історії та суспільствознавства.
Протягом цього тижня здобувачі освіти та викладачі матимуть можливість не лише
переглянути на екранах кожного поверху фахового коледжу презентації
мультимедійних матеріалів на тему: "Обличчя української історії" про відомих
особистостей, які зробили важлив...
16.09.2022
Друге засідання Методичної ради фахового коледжу
12 вересня відбулось друге засідання Методичної ради фахового коледжу.
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Про підготовку до обласного методичного об’єднання заступників директорів з
навчальної роботи (Ігор Макарук).
2. Щодо процедури підготовки до складання та оформлення Звіту керівника закладу
фахової передвищої освіти на 2021-2022 навчальний рік (Ігор Мак...
16.09.2022
Приготування гарнірів і соусів у сучасних ресторанах
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів і соусів у
сучасних ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування соусів та гарнірів здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни "Інноваційні
технології харчування та р...
14.09.2022
Спортивна гордість ФКТБП
Студенти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки не тільки наполегливо опановують обрану ними
професію, але й прославляють Україну на міжнародній арені.
Вікторія Куніцка - першокурсниця спеціальності “Фізична культура і спорт”, а ще
- заслужений майстер спорту, багаторазова призерка закордонних змагань та
власниця більше 40 медал...
14.09.2022
З Днем фізичної культури та спорту України!
Вітаємо викладачів фізичного виховання та здобувачів освіти нової спеціальності
"Фізична культура та спорт" Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ
імені Лесі Українки з Днем фізичної культури та спорту України!
Бажаємо всім бути спортивними і здоровими. Нехай тіла не слабшають, а кістки і
м'язи не підводять. Спорт повинен приносити радість і допомагати людям в їхньому
житті, нехай т...
13.09.2022
Приготування виробів з дріжджового тіста
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів з дріжджового
тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК.
Під час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
дисципліни "Предмет спеціальної підготовки".
12.09.2022
Нарада керівників навчальних груп фахового коледжу
Відбулась нарада керівників навчальних груп фахового коледжу.
Під час наради заслухали наступні питання доповідачів:
1.Методичні рекомендації до проведення першого уроку на тему: «Ми українці:
честь і слава незламним!» (Леся Матвійчук).
2.Організація виховного та правовиховного процесу в умовах воєнного стану
(планування) (Валентина Веснянка).
3.Ознайомлення з нормативно-правовою базою, нео...
12.09.2022
Традиційні та інноваційні технології приготування і відпуску страв з м'яса
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні технології
приготування і відпуску страв з м'яса" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни "Інноваційні технології
харчув...
12.09.2022
Перше засідання Педагогічної ради фахового коледжу
Відбулось перше засідання Педагогічної ради фахового коледжу
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Про підсумки виконання Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 навчальний
рік та розгляд Плану роботи фахового коледжу на осінній навчальний семестр
2022-2023 навчального року (Ігор Макарук).
2. Розгляд та затвердження квот стипендіатів нового набору на осінні...
11.09.2022
Технологічний процес приготування та правила відпуску страв з риби. Інноваційний напрямок у приготуванні рибних страв
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та
правила відпуску страв з риби. Інноваційний напрямок у приготуванні рибних
страв" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння і навички, а також теоретичні знання ...
,,,,,,,,,