Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
 01.11.2025 
Навчальна екскурсія здобувачів освіти спеціальності 076 Підприємництво та торгівля до магазину KATRISSIMO
В рамках проведення тижня "Підприємництва та торгівлі" відбулася навчальна
екскурсія здобувачів освіти третього курсу групи ТК-32 спеціальності 076
Підприємництво та торгівля під керівництвом викладача товарознавчих дисциплін
Ольги РЕУС до магазину KATRISSIMO.
Відвідування магазину, відкритого випускницею фахового коледжу Катериною
ФЕДЕНЧУК, дало змогу здобувачам освіти не лише ознайомитися з р...
 31.10.2025 
Cтудентська фахова олімпіада з товарознавчих дисциплін
Під час проведення тижня "Підприємництва та торгівлі" відбулася студентська
фахова олімпіада з товарознавчих дисциплін серед здобувачів освіти третього
курсу спеціальності 076 Підприємництво та торгівля під керівництвом викладачів
Інни ПРИЩЕПИ та Ольги РЕУС.
Студентська олімпіада з товарознавства проводиться з метою активації фахових та
творчих здібностей здобувачів освіти. Участь у фаховій олі...
 31.10.2025 
Віртуальна екскурсія до Музею грошей Національного банку України
Здобувачі освіт першого курсу спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та
кейтеринг у рамках вивчення теми «Теорія грошей та грошового обігу» освітньої
компоненти «Економічна теорія» разом з викладачем Оксаною Боярчук здійснили
віртуальну екскурсію до Музею грошей Національного банку України під час якої
дізнались про грошовий обіг на українських землях із давніх часів до сьогодення
та підви...
 31.10.2025 
Сила, характер і перемога: Дарина Купрікова — чемпіонка «Lviv Judo Open»!
У місті Львів відбувся Всеукраїнський турнір з дзюдо LVIV JUDO OPEN серед юнаків
та дівчат, який зібрав понад 500 учасників із різних куточків України. Змагання
стали справжнім святом сили, техніки та спортивного духу, адже на татамі
зійшлися найкращі юні дзюдоїсти країни.
Серед учасників турніру відзначилася Купрікова Дарина — студентка ВСП «Фаховий
коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імен...
 31.10.2025 
Навчальна екскурсія до супермаркету "Сільпо"
Навчальні екскурсії є одним із елементів підготовки фахових молодших бакалаврів.
Так в рамках проведення тижня "Підприємництва та торгівлі" здобувачі освіти
групи Т13 спеціальності D7 Торгівля разом з викладачкою Інною ПРИЩЕПОЮ відвідали
супермаркет "Сільпо" з метою ознайомлення з торговельним асортиментом овочів,
зокрема томатів.
Свіжі овочі складають основу щоденного раціону харчування будь-я...
 31.10.2025 
Екскурсія до регіонального офісу ПрАТ СК «ПЗУ Україна»
В рамках проходження навчально-виробничої практики для здобувачів освіти групи
Ф-32, що навчаються за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа, страхування
та фондовий ринок у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки, викладачем Майєю Півнюк була
проведена екскурсія до регіонального офісу ПрАТ СК «ПЗУ Україна», де майбутні
фахі...
 31.10.2025 
Спільний науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та "Техніка і прогрес" наукового товариства здобувачів освіти
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки в рамках тижня «Ресторатора» відбувся спільний
науковий семінар секцій "Творець кулінарних шедеврів" та "Техніка і прогрес"
наукового товариства здобувачів освіти під керівництвом Іванни КОСОВОЇ та Аліни
АВДЄЄВОЇ на тему: "Нові тенденції, проблеми та напрями розвитку ресторанного
бізнесу"....
 29.10.2025 
Показове бінарне засідання секцій наукового товариства "Гермес" та "Комерція - це мистецтво" у формі круглого столу на тему"Кар...
В рамках проведення тижня "Підприємництва та торгівлі" відбулося показове
бінарне засідання секцій наукового товариства "Гермес" та "Комерція - це
мистецтво" у формі круглого столу на тему"Картопля - другий хліб".
Бінарне засідання секцій наукового товариства - це традиційна форма
навчально-виховного процесу, яка дозволяє розширити знання з сучасного
асортименту, проблем виробництва, якості і п...
 29.10.2025 
СТУДLIFE від 29 жовтня 2025
 29.10.2025 
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Інноваційні напрями у приготуванні традиційних на...
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Інноваційні напрями у приготуванні
традиційних національних страв із овочів" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Інноваційні технол...
 ,,,,,,,,,