4.Прес-центр
29.05.2024
Профорієнтаційна робота
24 травня 2024 року викладачі циклової комісії підприємництва, торгівлі та
біржової діяльності Вікторія Шух та Світлана Крапостіна у рамках
профорієнтаційної роботи провели зустрічі з учнями 9-х та 11-х класів закладів
освіти Городищенської ОТГ, зокрема Сенкевичівського ліцею, Шклинського ліцею та
Несвічівської гімназії Городищенської сільської ради Луцького району Волинської
області.
Під час п...
29.05.2024
Вітаємо переможців Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок"
Вітаємо переможців та учасників XXI Всеукраїнської інтернет-олімпіади "На урок"
з англійської мови. Здобувачі освіти груп П-12, ТК-13, Т-12, Р-11, С-11, Т-21,
Т-22, ТК-21 під керівництвом Шутовської Л. В. продемонстрували чудові
результати. Бажаємо успіхів у вивченні іноземної мови.
29.05.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з яєць і сиру"
22 травня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв з яєць і
сиру" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
лабораторної роботи здобувачі освіти готували страви та виконували
експериментальні завдання. Студенти продемонстрували свої вміння і навички по
приготуванню і оформле...
26.05.2024
Участь у Всеукраїнському челенджі «Я люблю бадмінтон»
Здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету продовжують брати участь у Всеукраїнському челенджі
«Я люблю бадмінтон» - ІІІ етап.
Гасло: «ГРАЙ АКТИВНО В БАДМІНТОН БУДЕШ СПРАВЖНІЙ ЧЕМПІОН».
#Ялюблюбадмінтон #ФБУ #спортдлявсіх #ІМЗО
26.05.2024
Профорієнтаційна робота циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи
22 травня 2024 року циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної
справи у рамках профорієнтаційної роботи провела майстер-клас з карвінгу для
учнів 9-х та 11-х класів Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради
Луцького району Волинської області. Під час заходу голова ц/к Тетяна НОВОСАД,
викладачка Світлана КИСЛЯК, майстер виробничого навчання Андрій ЦЬОСЬ та
учасники гур...
26.05.2024
Збори в групах ТК-21 і ТК-22 з приводу вибору освітніх компонент
21 травня 2024 року на відділенні торгівлі та фінансів відбулися збори в групах
другого курсу ТК-21 і ТК-22 спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та
біржова діяльність з приводу вибору освітніх компонент здобувачами освіти на
2024-2025 н.р.
Керуючись внутрішнім нормативним документом Фахового коледжу "Порядок формування
індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти" р. 3. щодо реалі...
26.05.2024
Профорієнтаційна робота
Профорієнтаційна робота в Підгайцівському ліцеї Підгайцівської сільської ради
Луцького району Волинської області та Липинському ліцеї Підгайцівської сільської
ради Луцького району Волинської області була проведена для учнів 9 та 11 класів.
Викладачі Дарія Бультіна, Людмила Шутовська та Наталія Мойсеєць провели
зустрічі, на яких ознайомили учнів із спеціальностями Фахового коледжу
технологій, бі...
26.05.2024
Організаційні збори груп Ф-21, Ф-22 щодо вибору освітніх компонент
22 травня 2024 року відбулись організаційні збори здобувачів освіти груп Ф - 21,
Ф - 22, на яких відбувся свідомий вибір освітніх компонент здобувачами освіти на
2024-2025 навчальний рік. Завідувач відділенням Андрій Олійник ознайомив
присутніх з робочим навчальним планом на 2024-2025 н.р., та оголосив освітні
компоненти на вибір здобувачів освіти. Слухали Світлану Крапостіну, Наталію
Денисюк, ...
25.05.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 лабораторної роботи з теми: "Приготування соусів"
21 травня 2024 року здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування соусів" під
керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування соусів здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
25.05.2024
Збори в групі Т-31 спеціальності 181 Харчові технології з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2...
21 травня 2024 року на відділенні харчових технологій та заочного навчання
відбулися збори в групі третього курсу Т-31 спеціальності 181 Харчові технології
з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025
н.р.". Керуючись внутрішнім нормативним документом Фахового коледжу "Порядок
формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти" р. 3. щодо
реалізац...
,,,,,,,,,