Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
02.12.2025
Екскурсія до Луцького відділу надання безоплатної правничої допомоги Західного міжрегіонального центру з надання безоплатної пр...
Студенти спеціальності 081 Право навчальної групи П 31 разом з викладачкою
цивільного права Тетяною МАРКЕЄВОЮ здійснили навчальну екскурсію до Луцького
відділу надання безоплатної правничої допомоги Західного міжрегіонального
центру. Захід мав на меті ознайомити майбутніх юристів із роботою державної
системи правничої допомоги та сформувати чітке розуміння її ролі у забезпеченні
доступу громадя...
02.12.2025
Вітаємо переможців та всіх учасників XXVI Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» з англійської мови!
Здобувачі освіти навчальних груп П11, П12, Ф12, І11, І12, С11, О12, ІТ-21 та
П-22 під керівництвом викладачки Дарії Бультіної показали чудові результати та
зайняли I, II та III призові місця, демонструючи високий рівень знань та
впевнену мовну підготовку.
Участь у такій олімпіаді не лише відкриває можливість проявити свої здібності та
отримати визнання, а й розвиває навички критичного мислення,...
02.12.2025
Навчальна екскурсія до Факультету інформаційних технологій і математики ВНУ імені Лесі Українки
У рамках профорієнтаційної роботи відбулася навчальна екскурсія до Факультету
інформаційних технологій і математики ВНУ імені Лесі Українки. Метою візиту було
ознайомлення здобувачів освіти групи І11 з можливостями факультету, спілкування
з викладачами та студентами, а також відвідування відкритої лекції.
Учасники мали змогу прослухати змістовну лекцію Оксани Костянтинівни Жигаревич
на тему «Ос...
02.12.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 лабораторної роботи з теми: "Приготування інших супів"
Здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування інших супів" під керівництвом
викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування перших страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
28.11.2025
Участь команди "Профі" у VI Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності "Рест Профі"
25 листопада 2025 року команда здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна
справа "Профі" взяла участь у VI Всеукраїнському конкурсі фахової майстерності
"Рест Профі", який відбувся в онлайн-режимі на базі Луцького кооперативного
фахового коледжу Львівського торговельно-економічного університету. Шостий рік
поспіль наш заклад бере участь у даному дійстві. В цьогорічному заході взяли
участь...
28.11.2025
Навчальна екскурсія здобувачів освіти групи П-22 до Волинського апеляційного суду
Здобувачі освіти групи П-22 взяли участь у пізнавальній навчальній екскурсії до
Волинського апеляційного суду організовану викладачем правничих дисциплін
Наталією Головачук. У межах заходу студенти відвідали Музей судової влади
Волині, ознайомилися з роботою суду зсередини та стали учасниками відкритого
судового засідання.
Метою екскурсії було поглиблення правової компетентності та формування ц...
28.11.2025
Конференція студентського самоврядування
24 листопада у фаховому коледжі відбулась Конференція студентського
самоврядування.
Представники студентського самоврядування від навчальних груп затвердили важливі
документи: Положення про студентське самоврядування фахового коледжу у новій
редакції та Порядок організації та проведення виборів Голови студентського
самоврядування фахового коледжу.
Крім того, проголосували за учасників Виборчої ...
28.11.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Х13, Т-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування інших супів"
Здобувачі освіти груп Х13, Т-21 спеціальності G13 та 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування інших супів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни КОСОВОЇ. Під час приготування
перших страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та
навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва кулінарної про...
28.11.2025
СТУДLIFE від 26 листопада 2025
26.11.2025
Кубок ідентичності до Дня Гідності та Свободи
До Дня Гідності та Свободи в Луцьку відбулися змагання, спрямовані на
утвердження української національної та громадянської ідентичності серед молоді.
Перед початком заходу учасники вшанували пам’ять полеглих Героїв за Україну
хвилиною мовчання. Державний Гімн України прозвучав у виконанні бандуристки
Катерини Семчук.
Програма змагань включала інтелектуальний квіз і практичні вправи з «Захисту
...
,,,,,,,,,