4.Прес-центр
16.10.2024
Засідання Педагогічної ради
14 жовтня у фаховому коледжі відбулося засідання Педагогічної ради під час якої
було розглянуто та схвалено Освітньо-професійну програму підготовки фахового
молодшого бакалавра за спеціальністю 262 Правоохоронна діяльність, навчальні
плани до неї та Концепцію освітньої діяльності за цією спеціальністю, які
представила голова циклової комісії правничих дисциплін Галина Кравчук.
Зі звітом про роб...
16.10.2024
Рубрика «Це цікаво!»
А ви знаєте, що у бухгалтерів є власний герб? Його розробив французький вчений
19 століття Жан Батист Дюмарше. На гербі зображено: сонце – як символ
бухгалтерського обліку, що освітлює господарську діяльність; ваги – баланс;
крива Бернуллі - підкреслює, що облік, який виник одного разу, буде існувати
вічно. Усе це обрамлено девізом бухгалтерської справи: «Наука, довіра,
незалежність».
16.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 лабораторної роботи з теми: "Приготування заправних супів"
11 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування заправних
супів" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
приготування перших страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництва ку...
16.10.2024
Гостьова лекція на тему: "Особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх"
9 жовтня в рамках тижня права, для студентів групи П-32 була проведена гостьова
лекція за участю начальниці сектору ювенальної провенціі ГУНП у Волинській
області Інни Остапович на тему: Особливості кримінальної відповідальності
неповнолітніх». Головна дитяча поліцейська Волині розповіла здобувачам освіти
про злочини та адміністративні правопорушення, які найчастіше вчиняють
неповнолітні. Також...
16.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв ...
10 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із сиру, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з осві...
16.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту й оцінка якос...
Історія прянощів та їх споживання тісно пов’язане з історією людства.
Середньовічна та новітня історія прянощів, їх пізнання, поширення та торгівля
супроводжується господарсько-політичними потрясіннями, інтригами, війнами.
Історики вважають, що споживання прянощів відноситься до епохи неоліту, коли
людина харчувалась за рахунок полювання та збору рослин, але вже уміла
приготувати прості страви....
13.10.2024
Засідання Школи викладача-початківця першого року роботи
11 жовтня 2024 року відбулося чергове засідання Школи викладача-початківця
першого року роботи під керівництвом завідувачки навчально-методичного кабінету
Наталії Протасюк. Якість і ефективність заняття залежить від уміння викладача
аналізувати свої успіхи та помилки. Тому важливим елементом педагогічної
діяльності є аналіз і самооцінка власного заняття, що спонукало вибір теми
засідання «Самоа...
13.10.2024
Благодійний ярмарок
У фаховому коледжі 11 жовтня 2024 року відбувся благодійний ярмарок.
13.10.2024
Навчально-виробнича практика
У здобувачів освіти спеціальності Облік і оподаткування розпочалася
навчально-виробнича практика.
13.10.2024
Брейн-ринг "Олімпійські ігри, які підкорили світ"
10 жовтня десять команд змагалися на турнірі з гри Брейн-ринг "Олімпійські ігри,
які підкорили світ" і виборювали право називатися найбільш ерудованими знавцями
в галузі спорту. Це команди навчальних груп ІТ-12, С-21, ТК-12, ТК-13, Р-11,
Т-12, Ф-11, Ф-12, Б-11, П-11.
Необхідно віддати належне підготовці учасників команд. Навіть на найбільш
складні, а можна сказати і підступні запитання, вони д...
,,,,,,,,,