4.Прес-центр
29.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску рибни...
21, 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску рибних страв. Інноваційний напрямок у їх приготуванні"
під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
зна...
29.08.2024
Засідання Методичної ради фахового коледжу
28 серпня у фаховому коледжі відбулося перше засідання Методичної ради, на якому
було підведено підсумки її роботи за 2023-2024 навчальний рік та розглянуто план
роботи в осінньому семестрі 2024-2025 навчального року.
Голови циклових комісій говорили про загальні питання організації освітнього
процесу, про труднощі та проблеми, які мали місце на циклових комісіях у
2023-2024 навчальному році.
З...
29.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового опарного тіста"
21 та 27 серпня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181
Харчові технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів
із дріжджового опарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої ком...
28.08.2024
СТУДLIFE від 28 серпня 2024
28.08.2024
Брейн-ринг знавців історії Луцька
27 серпня 2024 р. у фаховому коледжі відбувся брейн-ринг на тему "Історія міста
Луцьк". Захід проведено у рамках тижня історії та суспільствознавства. У
пізнавальній грі змагались здобувачі освіти перших курсів.
Перемогла команда групи Т-11 "Пси Патрони". У драматичному фіналі при рахунку
2:2 технологи правильно відповіли на вирішальне питання гри і вирвали перемогу.
Гідну конкуренцію їм склал...
28.08.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 лабораторної роботи з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
23 серпня 2024 року здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто,
нетто та відходів овочів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. На лабораторній роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної продукції" здобувачі освіти виконували експериментальні завдання,
перевіряли ...
28.08.2024
Практичне заняття на тему "Вивчення основних положень державної системи стандартизації України"
Здобувачі освіти груп ТК-32 і ТК-33 приступили до виконання практичних завдань з
освітньої компоненти "Основи стандартизації, метрології та управління якістю"
під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ.
Здобувачі освіти під час першого практичного заняття на тему "Вивчення основних
положень державної системи стандартизації України" ознайомилися з основними
видами державних стандартів України та ї...
26.08.2024
Успіхи наших першокурсників
23 серпня 2024 року Купрікова Дарина, студентка групи С-11 відділення фізичної
культури та спорту, блискуче виступила на чемпіонаті Волинської області з дзюдо
серед молоді до 23 років, який проходив на базі КЗ "ВОДЮСШ "Колос". Вона здобула
перше місце у ваговій категорії до 78 кг. Її впевнена та технічно досконала
боротьба принесла заслужену перемогу, підтверджуючи високий рівень підготовки та
...
26.08.2024
Всеукраїнська серпнева конференція «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТИВНА ПІДГОТОВКА СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ»
22.08.2024 викладачі фізичного виховання ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки - Оксана
Тесунова, Денис Шепітько, Павло Редчук, Іван Сидорук, Олександр Ходорчук - взяли
участь у Всеукраїнській серпневій конференції «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТИВНА
ПІДГОТОВКА СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ», яку проводив Комітет з фізичного виховання
та спорту МОН України.
Всеукраїнська серпнева конференція була присвячена актуа...
24.08.2024
Презентація книги «Історія Волині»
Напередодні відзначення державного свята Дня Незалежності України у Волинському
національному університеті імені Лесі Українки відбулась презентація книги
«Історія Волині». Це видання стало першим за роки незалежності, яке вийшло
друком і присвячене історії Волині, тим подіям, які відбувалися на території
нашого краю від найдавніших часів до сьогодення.
Над книгою працював колектив із понад 30 ...
,,,,,,,,,