
4.Прес-центр
26.09.2024
Запобігання проявам корупції - важлива складова освітнього процесу
Корупція – це одна з найбільших проблем, яка має негативний вплив на організацію
освітнього процесу в закладах освіти. В рамках заходів антикорупційної
діяльності уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції
фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА ініціювала зустріч уповноваженої бюро ректора з
антикорупційних питань Волинського національного університету імені Лесі
Українки Радислави...
26.09.2024
Виховна бесіда на тему "Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів"
19 вересня в групах ТК-11, ТК-31 і ТК-33 відбулася виховна бесіда на тему
"Першочергові дії у разі загрози вчинення терористичних або диверсійних актів".
Під час бесіди керівники груп Світлана КРАПОСТІНА та Інна ПРИЩЕПА ознайомили
здобувачів освіти з Пам'яткою першочергових дій у разі загрози вчинення
терористичних або диверсійних актів.
26.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із бісквітного тіста"
19 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
бісквітного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Конди...
26.09.2024
Спортивна руханка
Студентська рада організувала енергійну розминку для студентів! 💪 Це була
чудова можливість активно почати день, зарядитися позитивом та покращити
настрій. Разом ми виконали кілька простих, але ефективних вправ, поспілкувалися
і отримали порцію мотивації для продуктивного навчання. Долучайтеся до наших
наступних заходів, щоб бути активними та підтримувати себе у формі! 🙌
#НМЦВФПОРухнашездоровя2024
25.09.2024
Максимова Софія - «Майстер спорту України»!
Щиро вітаємо Софію Максимову, студентку Фахового коледжу спеціальності 017
Фізична культура і спорт із професійним святом – Днем фізичної культури і
спорту! Твій вагомий внесок у досягнення українського спорту, зокрема художньої
гімнастики, заслуговує на велику повагу та захоплення. Особливо радіємо з нагоди
визначної події – отримання почесного спортивного звання «Майстер спорту
України». Це д...
25.09.2024
Вивчення основних положень Державної системи стандартизації
Практичні заняття є важливим елементом вивчення здобувачами освіти спеціальності
076 Підприємництво та торгівля освітньої компоненти "Основи стандартизації,
метрології та управління якістю".
Здобувачі освіти груп ТК-31 та ТК-33 під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ
опрацювали завдання практичних робіт пов'язані із вивченням основних положень
Державної системи стандартизації та визначенням ст...
25.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із пряникового та медового тіста"
17 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
пряникового та медового тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компо...
24.09.2024
СТУДLIFE від 25 вересня 2024
23.09.2024
Виховна година на тему "Молодь за здоровий спосіб життя"
17 вересня у групі ТК-21 Оленою Радченко була проведена виховна година на тему
"Молодь за здоровий спосіб життя". Мета заходу: сформувати у студентів поняття
про фізичне, психологічне та емоційне здоров'я; виховати прагнення формувати
корисні звички.
23.09.2024
Зустріч здобувачів освіти третього курсу груп ТК-31 і ТК-33 зі стейкхолдерами
17 вересня завідувачем відділення торгівлі та фінансів Андрієм ОЛІЙНИКОМ була
організована зустріч здобувачів освіти третього курсу груп ТК-31 і ТК-33 зі
стейкхолдерами, представниками торговельної мережі маркетів Сім23 та Сімі.
Під час зустрічі здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з історією виникнення
та розвитку мережі, структурою та форматом магазинів мережі та особливостями їх
роботи. ...
,,,,,,,,,