4.Прес-центр
25.08.2021
23 серпня - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ.
Це свято відносно нове, його почали святкувати з 2004 року, та історія
українського прапора сягає сивої давнини.
https://uk.wikipedia.org/.../%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0...
Державний Прапор України – це стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг
синього і жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3.
Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно тракт...
25.08.2021
Вітання з 30-ю річницею Незалежної України та Днем Державного Прапора України!
22.08.2021
Нарада з керівниками новонабраних навчальних груп
20 серпня 2021 року відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 н.
р. під головуванням заступників директора Ігоря Макарука та Лесі Матвійчук,
завідувачів відділень Ніни Ковальчук, Наталії Мойсеєць, Андрія Олійника, голови
методичного об’єднання керівників навчальних груп Валентини Веснянки відбулася
нарада з керівниками новонабраних груп.
У ході наради керівник навчальних груп ма...
22.08.2021
Організаційні засідання циклових комісій та кафедр
18-20 серпня 2021 року відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022
н. р. відбулися засідання циклових комісій та кафедр, які пройшли під
головуванням їх голів/завідувачів (Віктора Вербія, Глини Кравчук, Катерини
Макарук, Тетяни Новосад, Оксани Таранчук, Євгенії Тарасенко, Оксани Тесунової,
Вікторії Шух). Уперше засідання комісії проводила її новопризначена голова Дарія
Жукова. Чере...
20.08.2021
Співпраця з громадами у дії
18 серпня 2021 року у фаховому коледжі відбувся практичний семінар з фахівцями
закладів освяти, які відповідають за діяльність харчових підрозділів, на тему:
"Застосування харчових технологій у закладах освіти". У програмі семінару були
підняті питання:
1. Система НАССР у закладах освіти як важливий інструмент контролю безпеки
харчових продуктів.
2. Санітарія та гігієна: від теорії до п...
19.08.2021
Організація системи оцінювання у фаховому коледжі
17 серпня 2021 року на базі навчально-методичного кабінету фахового коледжу
відбувся методичний семінар на тему: "Організація системи оцінювання у фаховому
коледжі: від теорії до практики", який презентував викладач вищої
кваліфікаційної категорії циклової комісії харових технологій та
готельно-ресторанної справи, старший викладач кафедри харчових технологій та
організації ресторанної справи Іг...
19.08.2021
1-ше засідання Методичної ради фахового коледжу
17 серпня 2021 року, відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 н.
р. відбулося чергове засідання Методичної ради. Всі члени методради були
присутні у залі для селекторних засідань фахового коледжу. Порядком денним цього
засідання ради були визначені наступні питання: підведення підсумків роботи
Методичної ради у 2020-2021 н. р. та розгляд плану її роботи на 2021-2022 н. р.
(допов...
18.08.2021
Нарада навчальної частини
16 серпня 2021 року, відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 н.
р. відбулася нарада навчальної частини. У ході наради було здійснено планування
роботи відділень та служб на 1й семестр 2021-2022 н. р. (Ігор Макарук),
обговорено організацію освітнього процесу на відділені у 2021-2022 н. р.: стан,
виклики та завдання (Ніна Ковальчук, Наталія Мойсеєць, Анна Обломська, Андрій
Олійни...
05.08.2021
До уваги абітурієнтів рекомендованих до зарахування!
ВСТУПНИКИ НА ОСНОВІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, ЯКІ 05/08/2021 ОТРИМАЛИ
РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ЗАРАХУВАННЯ, ПОВИННІ ВИКОНАТИ ВИМОГИ ЩОДО ЗАРАХУВАННЯ НА
НАВЧАННЯ НЕ ПІЗНІШЕ 12:00 11 СЕРПНЯ.
ПОТРІБНО ПОДАТИ ОРИГІНАЛИ ДОКУМЕНТІВ ПРО ОСВІТУ ТА УКЛАСТИ ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ
ОСВІТНІХ ПОСЛУГ.
ЗІ СПИСКАМИ АБІТУРІЄНТІВ, КОТРІ РЕКОМЕНДОВАНІ ДО ЗАРАХУВАННЯ, МОЖНА ОЗНАЙОМИТИСЯ
НА ВІДПОВІДНІЙ СТОРІНЦІ.
27.07.2021
Додатковий набір вступників на основі 9 класів
,,,,,,,,,