4.Прес-центр
28.09.2023
Школа викладача початківця
З метою адаптація педагогічних працівників-початківців до головних вимог,
принципів, методів і засобів освітнього процесу фахового коледжу, формування їх
професійних умінь, входження молодих спеціаліста у педагогічний колектив 27
вересня було проведене засідання Школи викладача-початківця. Темою зустрічі став
моніторинг сучасного заняття.
Керівниця школи Наталія Протасюк акцентувала увагу прису...
28.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із сиру, нові технології у їх при...
26 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із сиру, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітн...
27.09.2023
СТУДLIFE від 27 вересня 2023
27.09.2023
Семінарське заняття з навчальної дисципліни «Базовий правничий спецкурс» на тему: «Основи сімейного права».
Викладачкою Галиною Кравчук в групі П-22 проведено семінарське заняття з
навчальної дисципліни «Базовий правничий спецкурс» на тему: «Основи сімейного
права». Студенти отримали кейси з завданнями - конкретними ситуаціями щодо
визначення прав та обов’язків подружжя, батьків та дітей.
Студенти поділились на групи чисельністю 5 учасників, які працювали ізольовано
одна від одної протягом певного ча...
27.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування пісочних та заварних тістечок" здобувачами освіти групи Т-41
26 вересня 2023 здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування пісочних та заварних
тістечок" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування
борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Кондитерська...
27.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх при...
25 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітн...
26.09.2023
Рецепт моєї улюбленої страви
На занятті з Іноземної мови (викладач Шутовська Л.В.) здобувачі освіти групи
Т-12 проявили креативність під час виконання домашнього завдання та презентували
власні відео-рецепти, малюнки на тему: "Рецепт моєї улюбленої страви". Метою
цього виду діяльності було вдосконалення навичок побудови власного висловлювання
з теми.
26.09.2023
Навчальна екскурсія здобувачів освіти Ф-31
22 вересня в рамках проходження навчальної практики для здобувачів освіти групи
Ф-31, що навчаються за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та
страхування у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки, викладачем Майєю Півнюк була
проведена екскурсія до регіонального офісу ПрАТ СК «ПЗУ Україна» з метою
отримання практичних зна...
26.09.2023
Виховна година на тему "Хай буде мир на рідній Україні'
Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день
миру.
22 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Б-11 під керівництвом Дацюк-Василюк
Г. Я. провели виховну годину «Хай буде мир на рідній Україні».
Викладачка та доповідачі наголосили на виключній важливості миру як однієї з
найвищих цінностей цивілізації; актуалізували проблеми миру в Україні;
розглянули виміри мир...
26.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів" здобувачами освіти групи Т-21
Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії БОНДАРУК. На лабораторній
роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції"
здобувачі освіти виконували експериментальні завдання, перевіряли фактичний
вихід напі...
,,,,,,,,,