
4.Прес-центр
24.06.2024
Атестація здобувачів освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
18 червня 2024 року відбулася Атестація здобувачів освіти групи Р-31
спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа у змішаному форматі. Під час
екзамену працювала комісія, яка заслуховувала відповіді здобувачів освіти та
оцінювала їх. Наприкінці екзаменаційна комісія на закритому засіданні обговорила
та оцінила відповіді здобувачів освіти і оголосила результати Атестації.
21.06.2024
Засідання Педагогічної ради фахового коледжу
17 червня відбулося засідання педагогічної ради фахового коледжу на якому
слухалось питання про допуск студентів другого курсу (БТК-21с, БХ-21с, БТКз-21с,
БХ-21с) до атестації здобувачів вищої освіти, студентів другого (Тз-73с),
третього (Б-31, Ф-31, Ф-32, ТК-31, ТК-32, ТК-33, Р-31) та четвертого (П-41,
П-42) курсів до атестації здобувачів фахової передвищої освіти.
Заступник директора з виховн...
20.06.2024
Захист звітів з переддипломної практики здобувачами вищої освіти групи БТК-21с
15 червня відбувся захист звітів з переддипломної практики здобувачами вищої
освіти групи БТК-21с.
Студенти представили доповіді, в яких презентували торговельні підприємства бази
практики, товарний асортимент та основні і допоміжні операції
торгово-технологічного процесу.Комісія заслухала та оцінила доповіді студентів.
20.06.2024
Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з переддипломної практики здобувачів освіти групи Р-31 спеціа...
13-14 червня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної
кваліфікаційної роботи з переддипломної практики у змішаному форматі. Практичні
завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі завідувачки
відділення харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови
циклової комісії ...
20.06.2024
Захист звітів з переддипломної практики здобувачами фахової передвищої освіти групи ТК-32
14 червня відбувся захист звітів з переддипломної практики здобувачами фахової
передвищої освіти групи ТК-32.
Під час захисту здобувачі освіти представили доповіді, які супроводжувалися
мультимедійними презентаціями. В своїх доповідях студенти розповіли про
торговельні підприємства бази практики та про особливості проходження
переддипломної практики.
Комісія заслухала та оцінила доповіді студен...
20.06.2024
Захист звітів з переддипломної практики здобувачами групи ТК-31
13 червня відбувся захист звітів з переддипломної практики здобувачами фахової
передвищої освіти групи ТК-31. В своїх доповідях здобувачі освіти представили
торговельні підприємства бази практики (гіпермаркет ''Нова лінія'', супермаркет
"Торба", магазин "Комфорт" та інші), розповіли про особливості проходження
практики та операції торгово-технологічного процесу на цих підприємствах.Комісія
засл...
17.06.2024
Заходи з популяризації дотримання засад академічної доброчесності
У фаховому коледжі й надалі тривають заходи з популяризації дотримання засад
академічної доброчесності. 13 червня 2024 року клініцисти юридичної клініки
Вікторія ШЕПЕЛЬ і Вікторія КУЗЬМИЧ провели правопросвітницький захід на тему:
«Значущість академічної доброчесності в підготовці фахівців з
готельно-ресторанної справи» для здобувачів освіти спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа. Керівни...
17.06.2024
Щотижнева онлайн-консультація з питань вступу
11 червня відбулась традиційна щотижнева онлайн-консультація з питань вступу на
навчання до фахового коледжу в 2024 році. Відповідальний секретар приймальної
комісії Руслана Щебет ознайомила вступників та їх батьків зі спеціальностями та
освітньо-професійними програмами, за якими оголошено прийом на навчання у 2024
році, зі строками та порядком реєстрації заяв та документів, з умовами
конкурсно...
17.06.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології лабораторної роботи з теми: "Приготування дієт...
12 червня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування дієтичних
страв" під керівництвом викладачок Софії БОНДАРУК та Іванни КОСОВОЇ. Під час
лабораторної роботи здобувачі освіти готували страви: тефтелі з яловичини із
рисом; рибу, запечену у сметанному соусі; зрази рибні січені; кури в яйці;
яловичину, тушкован...
17.06.2024
Засідання Методичного об’єднання керівників навчальних груп
10 червня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки було проведено підсумкове засідання Методичного об’єднання керівників
навчальних груп.
Голова методичного об’єднання Валентина ВЕСНЯНКА ознайомила з результатами
аналізу роботи керівників навчальних груп та виконання плану роботи методичного
об’єднання керівників навчальних груп за 2023-2024 навчальний рік.
У ході...
,,,,,,,,,