Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
12.11.2025
Cемінарське заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості товарної та цінової політики сучасного підприємства"
В групах третього курсу ТК-31, ТК-32 і ТК-33 відбулося семінарське заняття з
освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості товарної та цінової
політики сучасного підприємства" під керівництвом викладачки Світлани
КРАПОСТІНОЇ.
Під час заняття здобувачі освіти обговорювали питання пов'язані із поняттям та
класифікацією товарів, етапами життєвого циклу товарів, процесом розробки нових
това...
11.11.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солод...
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологія приготування та правила
відпуску солодких гарячих страв. Новітні тенденції у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої ко...
11.11.2025
Семінарське заняття з освітньої компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Одяг та трикотаж »
В групі ТК-32 відбулось семінарське заняття з освітньої компоненти
«Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Одяг та трикотаж » під
керівництвом викладачки Ольги РЕУС.
На заняття студенти систематизували та поглибили знання про асортимент,
класифікацію, властивості та споживчі характеристики одягу й трикотажних
виробів; розвинули вміння аналізувати якість текстильних матеріалів і готови...
11.11.2025
Навчальна екскурсія у компанії NSU «Японський світ товарів»
Сьогодні здобувачів освіти третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська
справа, страхування та фондовий ринок» Фахового коледжу технологій, бізнесу та
права Волинського національного університету імені Лесі Українки, побували на
навчальній екскурсії у компанії NSU «Японський світ товарів»!
Ця екскурсія стала надзвичайно корисною та надихаючою подією у межах навчальної
практики. На власні о...
11.11.2025
Консультація для здобувачів третього курсу груп ТК-31, ТК-32 і ТК-33 щодо написання курсового проєкту
З метою забезпечення випереджального навчання керівниками курсового проєкту з
товарознавства та торговельної діяльності завідувачем відділення торгівлі та
фінансів Андрієм ОЛІЙНИКОМ та викладачкою товарознавчих дисциплін Ніною
КОВАЛЬЧУК було проведено консультацію для здобувачів третього курсу груп ТК-31,
ТК-32 і ТК-33 щодо вибору теми, складання плану та написання курсового проєкту.
11.11.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Розпізнавання асортименту та вимоги ...
В групах ТК-21, ТК-22 відбулось практичне заняття з освітньої компоненти
«Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Розпізнавання асортименту та
вимоги до якості металевих побутових товарів» під керівництвом викладачки Ольги
РЕУС.
На занятті студенти закріпили та поглибили знання про класифікацію, асортимент і
споживчі властивості металевих побутових товарів; навчилися розпізнавати основ...
11.11.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування супів"
Здобувачі освіти групи Р-21 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування супів" під керівництвом
викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування перших страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
11.11.2025
Практичне заняття з освітньої компоненти «Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Розпізнавання асортименту та вимоги ...
В групах ТК-21, ТК-22 відбулось практичне заняття з освітньої компоненти
«Товарознавство непродовольчих товарів» на тему: «Розпізнавання асортименту та
вимоги до якості металевих побутових товарів» під керівництвом викладачки Ольги
РЕУС.
На занятті студенти закріпили та поглибили знання про класифікацію, асортимент і
споживчі властивості металевих побутових товарів; навчилися розпізнавати основ...
11.11.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування тістечок"
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування тістечок" під керівництвом
викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування борошняних кондитерських
виробів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Кондитерська справа".
11.11.2025
Спортивно-розважальний захід за програмою Спеціальної Олімпіади України «Маленькі спортсмени»
6 листопада 2025 року у Волинському національному університеті імені Лесі
Українки відбувся спортивно-розважальний захід «Маленькі спортсмени» за
програмою Спеціальної Олімпіади України. До проведення заходу активно долучилися
студенти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права відділення фізичної
культури і спорту.
Цей день став справжнім святом руху, радості та дружби, адже він об’єднав
не...
,,,,,,,,,