4.Прес-центр
11.11.2024
Міжнародний день бухгалтерії
10 листопада, відзначається Міжнародний день бухгалтерії (International
Accounting Day), який також називають Днем бухгалтера (Accountant's Day).
Необхідність міжнародного свята обговорювалася неодноразово, попри те, що в
багатьох країнах встановлені національні свята бухгалтерів.
Вибору дати свята послужила подія кінця XV століття: 10 листопада 1494 року в
Венеції була опублікована книга Луки ...
11.11.2024
Навчальна екскурсія до ТОВ «Еулайф груп»
6 листопада 2024 року відбулася екскурсія здобувачів освіти групи Б-31 під
керівництвом викладача навчально-виробничої практики Наталії Денисюк до ТОВ
«Еулайф груп». Директор з розвитку страхового бізнесу Драганчук Микола
Миколайович ознайомив з основами роботи страхового бізнесу, розповів про ключові
види страхування, особливості оцінки ризиків та процес оформлення страхових
полісів. Студенти ...
11.11.2024
Зайомство з творчістю Світлани Вертоли
Здобувачі освіти групи Т-11 разом із бібліотекаркою Фахового коледжу технологій,
бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки Галиною РОМАНЮК та викладачкою
української мови та літератури Інною ДАНИЛЮК мали нагоду ознайомитися з
творчістю Світлани ВЕРТОЛИ під час презентації її книги «Лавандові цілунки» у
бібліотеці-філії №10. Вона авторка дитячих та підліткових книжок, засновниця
проєкту «Твоя пое...
08.11.2024
Анкетування здобувачів освіти щодо можливих випадків булінгу
Практичний психолог Наталія вознюк провела анкетування студентів щодо можливих
випадків булінгу на відділенні харчових технологій та заочного навчання.
08.11.2024
Засідання циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування
5 листопада 2024 відбулося чергове засідання циклової комісії фінансів, обліку
та оподаткування. Викладачі спільно обговорили питання підготовки до тижня
фінансів, обліку та оподаткування, який заплановано на 17-21 березня 2025,
поділилися власним досвідом з впровадження елементів випереджувального навчання
зі студентами академічних груп. Викладачі Трофимчук Н. В., Дацюк-Василюк Г. Я.,
Півнюк М...
07.11.2024
Навчальна екскурсія до регіонального офісу ПрАТ СК "ПЗУ Україна"
6 листопада в рамках проходження навчальної практики для здобувачів освіти групи
Ф-31, що навчаються за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та
страхування у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки, викладачем Майєю Півнюк була
проведена екскурсія до регіонального офісу ПрАТ СК «ПЗУ Україна», де майбутні
фахівці мали змогу...
07.11.2024
Студенти 3-го курсу прослухали лекцію на тему: «Організація діяльності виконавчих органів місцевого самоврядування. Особливості...
Студенти 3-го курсу спеціальності Право разом з викладачем Назарієм Троцько
відвідали приміщення Луцької міської ради, де директор департаменту фінансів,
бюджету та аудиту Лілія Єлова провела лекцію на тему: «Організація діяльності
виконавчих органів місцевого самоврядування. Особливості формування та виконання
місцевого бюджету».
Під час лекції студенти ознайомилися зі структурними підрозділам...
07.11.2024
Захід на тему: «Забезпечення функціонування української мови як державної»
З метою забезпечення розвитку української мови для зміцнення національної
ідентичності, збереження національної культури, традицій, звичаїв, історичної
пам’яті та забезпечення її подальшого функціонування як державотворчого чинника
української нації 6 листопада 2024 року клініцисти юридичної клініки Діана
СОКОЛЮК та Вікторія ЧЕРНІЙ провели захід для здобувачів освіти спеціальності 072
Фінанси, ...
07.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування тістечок"
Здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування тістечок" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої компоненти "Кондитерська справа".
06.11.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солодки...
Здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солодких
страв. Нові тенденції у їх приготуванні" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Інн...
,,,,,,,,,