4.Прес-центр
13.05.2023
Зустріч здобувачів освіти групи П32 з приватним нотаріусом
12 травня 2023 року здобувачі освіти спеціальності 081 Право навчальної групи
П-32 за ініціативи юрисконсульта фахового коледжу Тетяни МАРКЕЄВОЇ взяли участь
у зустрічі з приватним нотаріусом Луцького районного нотаріального округу Анною
ЧЕТВЕРГОВОЮ.
Анна Дмитрівна розповіла про порядок вчинення нотаріальних дій та особливості
роботи нотаріуса під час правового режиму воєнного стану, зазначила ...
12.05.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із птиці"
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із птиці" під керівництвом
викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
11.05.2023
Студент фахового коледжу – Артем СТЕПАНОВ, увійшов до складу збірної України по футболу U-16
З 04 по 16 травня 2023 року у Словаччині проходить міжнародний турнір з футболу
серед збірних команд U-16. У складі збірної команди України виступає здобувач
освіти фахового коледжу – Артем Степанов, який вдало поєднує свою футбольну
підготовку та навчання на спеціальності «017 Фізична культура та спорт». У
першому ж матчі проти збірної Словаччини, на 25 хвилині 1 тайму Артем відкрив
рахунок та...
10.05.2023
Вітаємо призерку Чемпіонату України з плавання - Олену ШАХРАЙ
З 04 по 07 травня 2023 року у місті Бровари пройшов Чемпіонат України з
плавання.
Серед учасників чемпіонату від нашої області, уже традиційно в числі
найсильніших плавчинь Волині, була і здобувачка освіти фахового коледжу – Олена
ШАХРАЙ.
На змаганнях, Олена показала гарний результат запливів, а відтак у підсумку
отримала дві бронзові нагороди за дистанції 50 та 100 м. брасом.
Фаховий коледж...
09.05.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів" здобувачами освіти групи Т-21
Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів" під керівництвом викладачки
Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни
"Технологія виробництва кулінарної продукції".
08.05.2023
Навчально-польові збори
Військово-патріотичне виховання в умовах сьогодення є надзвичайно актуальним та
потребує щоденної роботи задля нашої Перемоги.
У цьому навчальному році завершальним етапом вивчення освітньої компоненти
«Захист України» є проведення навчально-польових зборів під керівництвом
викладачів Івана Черевка та Юрія Пастушука. Вони проводяться з метою практичного
закріплення рівня знань, умінь та навичок...
08.05.2023
Екотолока “Весна надії”
5 травня здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ
імені Лесі Українки долучилися до екотолоки “Весна надії” – традиційна сезонна
акція з наведення порядку після зими. Студенти академічних груп Ф-11, Ф-12,
ТК-11 фахового коледжу під керівництвом викладачів Лідії Бардюк, Руслани Щебет,
Романа Савчука прибрали частину водоохоронної території, прилеглої до річки
Сапалаївка.
08.05.2023
Відзначення Дня пам’яті та примирення у ФКТБП
08 травня в Україні, як і у більшій частині світу, відзначають День пам’яті та
примирення, що присвячений усім загиблим у Другій світовій війні. Викладачі
ФКТБП Оксана Тесунова, Андрій Розтока, Олександр Ходорчук та Іван Сидорук, в
рамках циклу заходів у фаховому коледжі, присвячених до цієї дати, провели для
здобувачів освіти груп С-11 та Т-12 виховну годину на тему – «День пам’яті та
примирен...
08.05.2023
Засідання педагогічної ради
8 травня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки відбулося засідання педагогічної
ради, на якому були обговорені важливі питання освітньої діяльності закладу.
В рамках реалізації методичної проблеми фахового коледжу була заслухана та
обговорена доповідь «Система курсового проєктування та основні аспекти її
організації на циклов...
07.05.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із м'яса" здобувачами освіти групи Т-31
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із м'яса" під керівництвом
викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
,,,,,,,,,