4.Прес-центр
11.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування холодних страв і закусок"
07 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
холодних страв і закусок" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "Техн...
10.10.2024
Майстер-клас з розпису власноруч спеченого медово-імбирного печива для військовослужбовців
Здобувачі освіти навчальної групи Ф-12 разом з керівником Майєю Півнюк
організували майстер-клас з розпису власноруч спеченого медово-імбирного печива
для військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у медичних закладах міста
Луцьк. Працювали з натхненням та думкою про наших воїнів. Вийшов не просто
смачний десерт, а справжній символ підтримки наших захисників та захисниць.
Ми віримо у ва...
10.10.2024
Рубрика «Це цікаво!»
Слово БУХГАЛТЕР з’явилося у середні віки і мало німецьке походження. Адже всі
фінансові операції записувались до великої товстої книги («Grossbuch»), а
звідси, власне, походить і сам термін «бухгалтер» («Buchhalter», «Buch» — книга
та «Нalter» — утримувач), тобто людина, що відповідала за записи та збереження
даного документу. Вперше цей термін згадується в наказі імператора Максиміліана
I в 14...
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв ...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з осві...
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білков...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування виробів із білкового тіста" під керівництвом викладачки Світлани
КИСЛЯК. Під час приготування кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти...
10.10.2024
Документальне оформлення надходженням сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства
Студенти групи Т-22, майбутні технологи, активно працюють над розв’язанням
практичних задач з оформлення первинних документів, пов'язаних із надходженням
сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства. Під час заняття
здобувачі освіти навчаються правильного заповнення та обробки документації, що є
важливим аспектом підготовки кваліфікованих фахівців у галузі харчових
технологій. Т...
09.10.2024
Семінарське заняття на тему "Особливості проведення маркетингових досліджень"
Вміння відстоювати свою думку, аргументувати, обґрунтовувати її є дуже важливим
для майбутніх фахівців з підприємництва та торгівлі.
Саме цього вчаться здобувачі освіти на семінарських заняттях з освітньої
компоненти "Маркетинг", готуючи та представляючи свої доповіді.
Здобувачі освіти групи ТК-31 під час семінарського заняття на тему "Особливості
проведення маркетингових досліджень" під керівн...
09.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
04 жовтня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із овочів
та грибів" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії БОНДАРУК. Під
час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння
та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія
виробництв...
09.10.2024
Анонс нових рубрик «Лабіринтами економічних вчень» та «Це цікаво!»
Існує стереотип, що професії бухгалтера, фінансиста - для нудних заучок.
Постійні підрахунки, звіти, безліч цифр. Та погляньмо більш прискіпливо.
Свого часу у сфері бухгалтерії працювали такі відомі особистості: український
публіцист та політичний діяч Симон Петлюра, одна із засновниць індустрії краси
Елізабет Арден, артист, кіноактор та композитор українського походження
Олександр Вертинський,...
09.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якос...
В професії товарознавця-комерсанта практичне вміння оцінювати якість товарів
різних асортиментних груп є основою фахової діяльності.
Чай – один з найдавніших напоїв, без якого до сих пір не обходяться ні в одній
європейській сім'ї, не кажучи про Піднебесну. Його походження оповите міфами і
легендами, а у різних народів склалися власні чайні традиції.
Під час практичного заняття з освітньої комп...
,,,,,,,,,