4.Прес-центр
27.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування пісочних та заварних тістечок" здобувачами освіти групи Т-41
26 вересня 2023 здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування пісочних та заварних
тістечок" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування
борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Кондитерська...
27.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх при...
25 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітн...
26.09.2023
Рецепт моєї улюбленої страви
На занятті з Іноземної мови (викладач Шутовська Л.В.) здобувачі освіти групи
Т-12 проявили креативність під час виконання домашнього завдання та презентували
власні відео-рецепти, малюнки на тему: "Рецепт моєї улюбленої страви". Метою
цього виду діяльності було вдосконалення навичок побудови власного висловлювання
з теми.
26.09.2023
Навчальна екскурсія здобувачів освіти Ф-31
22 вересня в рамках проходження навчальної практики для здобувачів освіти групи
Ф-31, що навчаються за спеціальністю 072 Фінанси, банківська справа та
страхування у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки, викладачем Майєю Півнюк була
проведена екскурсія до регіонального офісу ПрАТ СК «ПЗУ Україна» з метою
отримання практичних зна...
26.09.2023
Виховна година на тему "Хай буде мир на рідній Україні'
Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день
миру.
22 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Б-11 під керівництвом Дацюк-Василюк
Г. Я. провели виховну годину «Хай буде мир на рідній Україні».
Викладачка та доповідачі наголосили на виключній важливості миру як однієї з
найвищих цінностей цивілізації; актуалізували проблеми миру в Україні;
розглянули виміри мир...
26.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів" здобувачами освіти групи Т-21
Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Визначення маси брутто, нетто та відходів овочів"
під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії БОНДАРУК. На лабораторній
роботі з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції"
здобувачі освіти виконували експериментальні завдання, перевіряли фактичний
вихід напі...
26.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх при...
Здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв
із яєць, нові технології у їх приготуванні" під керівництвом викладачки Тетяни
НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Іннов...
23.09.2023
Подяка за допомоги ЗСУ
Із перших днів війни спільнота Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки долучається до
різноманітних волонтерських ініціатив, адже волонтерство – це не лише можливість
реалізувати себе, а й стати причетним до нашої майбутньої перемоги й особисто
наближати її. Тому приємно було отримати на днях подяку на ім’я керівника
закладу за ви...
23.09.2023
Масовий забіг здобувачів освіти чи як студенти коледжу відзначили Міжнародний день студентського спорту
Сьогоднішній ранок студентів Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
розпочався не з ранкової кави, а з енергійної розминки біля головного корпусу
Волинського національного університету імені Лесі Українки. Адже кожен з них
розуміє, що для будування здорової та сильної нації, потрібно формувати звички
здорового способу життя. Тому вони вирішили відзначити Міжнародний день
студентського сп...
22.09.2023
Практичне заняття з освітньої компоненти «Бухгалтерський облік» на тему «Розрахунок відпускних цін на продукцію власного виробн...
Для того щоб реалізувати будь-яку, навіть найсмачнішу, страву необхідно
встановити її продажну ціну.
Здобувачі освіти групи Т-22, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові
технології, мали змогу опанувати такі навички. На практичному занятті з
освітньої компоненти «Бухгалтерський облік» на тему «Розрахунок відпускних цін
на продукцію власного виробництва» (керівник викладач Дарія Жукова) сту...
,,,,,,,,,