4.Прес-центр
19.09.2022
Скарби бібліотеки для студентів
Вже декілька років поспіль бібліотека ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки тісно
співпрацює із бібліотекою університету.
Традиційно у вересні під час «Місяця першокурсника» проводяться екскурсії та
запис студентів першого курсу до бібліотеки ВНУ імені Лесі Українки.
14 вересня здобувачі освіти групи П-11 під керівництвом викладачки Ірини ЧЕРНЮК
відвідали книгозбірню університету.
Мета заходу: ознай...
17.09.2022
Вони - творці літопису музичного життя України
13 вересня у рамках тижня циклової комісії історії та суспільствознавства під
керівництвом викладачки Лідії Бардюк відбулась показова лекція на тему: "Вони -
творці літопису музичного життя України", приурочена Міжнародному дню музики,
який відзначається 1 жовтня.
Мета лекції - ознайомити здобувачів освіти з життям та творчістю відомих діячів
музичного мистецтва Волині, їх внеском у духовну ск...
17.09.2022
Екскурсія Луцьким міським центром зайнятості
Здобувачі освіти групи П-32 в межах вивчення навчальної дисципліни «Трудове
право» (викладачка Галина Кравчук) ознайомились зі специфікою роботи служби
зайнятості.
Начальник відділу активної підтримки безробітних Луцького міського центру
зайнятості Юлія Харічкова ознайомила третьокурсників із комплексом соціальних
послуг, які надає служба зайнятості, електронними сервісами, основними етапами
з...
17.09.2022
Приготування виробів з пісочного, прісного, здобного та бісквітного тіста
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів з пісочного,
прісного, здобного та бісквітного тіста" під керівництвом викладачки Світлани
КИСЛЯК.
Під час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
дисципліни "Пр...
16.09.2022
Люди свободи - гаранти незалежності
У Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки
розпочався тиждень циклової комісії історії та суспільствознавства.
Протягом цього тижня здобувачі освіти та викладачі матимуть можливість не лише
переглянути на екранах кожного поверху фахового коледжу презентації
мультимедійних матеріалів на тему: "Обличчя української історії" про відомих
особистостей, які зробили важлив...
16.09.2022
Друге засідання Методичної ради фахового коледжу
12 вересня відбулось друге засідання Методичної ради фахового коледжу.
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Про підготовку до обласного методичного об’єднання заступників директорів з
навчальної роботи (Ігор Макарук).
2. Щодо процедури підготовки до складання та оформлення Звіту керівника закладу
фахової передвищої освіти на 2021-2022 навчальний рік (Ігор Мак...
16.09.2022
Приготування гарнірів і соусів у сучасних ресторанах
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів і соусів у
сучасних ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД.
Під час приготування соусів та гарнірів здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни "Інноваційні
технології харчування та р...
14.09.2022
Спортивна гордість ФКТБП
Студенти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки не тільки наполегливо опановують обрану ними
професію, але й прославляють Україну на міжнародній арені.
Вікторія Куніцка - першокурсниця спеціальності “Фізична культура і спорт”, а ще
- заслужений майстер спорту, багаторазова призерка закордонних змагань та
власниця більше 40 медал...
14.09.2022
З Днем фізичної культури та спорту України!
Вітаємо викладачів фізичного виховання та здобувачів освіти нової спеціальності
"Фізична культура та спорт" Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ
імені Лесі Українки з Днем фізичної культури та спорту України!
Бажаємо всім бути спортивними і здоровими. Нехай тіла не слабшають, а кістки і
м'язи не підводять. Спорт повинен приносити радість і допомагати людям в їхньому
житті, нехай т...
13.09.2022
Приготування виробів з дріжджового тіста
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів з дріжджового
тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК.
Під час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
дисципліни "Предмет спеціальної підготовки".
,,,,,,,,,