
4.Прес-центр
01.06.2023
Вітання з Міжнародним днем захисту дітей
«Найкращий спосіб зробити дитину хорошою – це зробити її щасливою»
Оскар Уайльд
День захисту дітей – це нагадування в першу чергу суспільству про необхідність
забезпечувати та захищати права дітей, щоб усі вони зростали щасливими,
навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками
та громадянами своєї країни.
Викладачі фахового коледжу вітають усіх здобувачів освіт...
30.05.2023
Зустріч здобувачів освіти з Заслуженим тренером України з легкої атлетики Володимиром Яловиком
В рамках проведення навчально-польових зборів викладачі предмету “Захист
України” Іван Черевко та Юрій Пастушук організували зустріч здобувачів освіти
Фахового коледжу бізнесу, технологій і права ВНУ імені Лесі Українки з
Володимиром Яловиком, Заслуженим тренером України з легкої атлетики. В ході
спілкування Володимир Трохимович надав рекомендації щодо ведення здорового
способу життя. Заняття с...
30.05.2023
Профорієнтаційний захід для здобувачів освіти дев’ятих класів
29 травня 2023 року юрисконсультка фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА в рамках
співпраці із закладом загальної середньої освіти «Камінь-Каширський ліцей» № 2
Камінь-Каширської міської ради Волинської області провела профорієнтаційний
захід для здобувачів освіти дев’ятих класів.
Викладачка циклової комісії правничих дисциплін Тетяна Анатоліївна розповіла
учням школи про спеціальності, за якими фа...
30.05.2023
Засідання Адміністративної ради
29 травня 2023 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права імені Лесі
Українки відбулося 5-те засідання Адміністративної ради відповідно до плану
роботи закладу освіти.
Вікторія Дяченко доповіла про стан мобілізаційної роботи у фаховому коледжі та
ознайомила присутніх із новими нормативно-правовими актами. Помічниця директора
з кадрових питань окреслила основні завдання на 2023 рік.
...
29.05.2023
Майстер-класи для здобувачів освіти КЗЗСО "Жидичинського ліцею № 31 Луцької міської ради"
29 травня 2023 року циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної
справи у рамках профорієнтаційної роботи провели майстер-класи для учнів 9-х,
10-х та 11-х класів КЗЗСО "Жидичинського ліцею № 31 Луцької міської ради". Під
час заходу голова ц/к Тетяна НОВОСАД, викладачка Світлана КИСЛЯК, майстри
виробничого навчання Анастасія ВОЛКОВА, Юлія ПАВЛЮК демонстрували та залучали
учнів до...
29.05.2023
Засідання Школи викладача-початківця
24 травня 2023 року відбулося чергове засідання Школи викладача-початківця на
тему: «Підготовка, проведення та аналіз показових занять». Показове заняття
проводиться з метою демонстрації рівня професійних компетенцій та педагогічної
майстерності викладача і його подальшого удосконалення викладацької діяльності.
Якісно підготовлене заняття, безумовно, є запорукою успішного його проведення.
Мето...
28.05.2023
Підсумкове засідання секції наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених "Бухгалтер-початківець"
26 травня відбулося показове засідання секції "Бухгалтер-початківець" наукового
товариства здобувачів освіти у формі наукового семінару на тему:
"Культурно-історичні цінності: особливості обліку та документування". Засідання
секції провели керівник секції Наталія Денисюк та фахівець з обліку у суб'єктів
державного сектору Галина Дацюк-Василюк. Спікери Вероніка Левчик, Ірина Кіричук,
Катерина За...
26.05.2023
Підсумкове засідання секції наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених «Прикладна математика»
Математика – це наука, що займається не лише точними обчисленнями, але
насамперед розвиває: логіку, кмітливість, уважність, спостережливість,
дотепність, вміння аналізувати, знаходити закономірності, узагальнювати та
систематизувати. Слово «математика» в перекладі з грецької означає «любов до
пізнання». Математика приводить розум у порядок.
25 травня 2023 у фаховому коледжі відбулось підсумков...
26.05.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-23 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв гарнірів"
Здобувачі освіти групи Т-23 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів" під керівництвом викладачки
Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни
"Технологія виробництва кулінарної продукції".
25.05.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв з яєць та сиру"
25 травня 2023 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв з яєць та
сиру" під керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції". ...
,,,,,,,,,