4.Прес-центр
21.10.2023
Семінарське заняття у формі гри
18 жовтня в групі Б-31 відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти
"Оподаткування суб'єктів господарювання" на тему: "Податкова система України.
Перевірки, їх види, порядок та умови проведення" (викладачка Наталія Денисюк) у
формі гри. Здобувачі освіти поділилися на чотири команди: "Податкова еліта",
"Ревізори", "Меркурій" та "Чорні бухгалтери", які на належному рівні виконали
конкурсн...
20.10.2023
Презентація виїзного коктейль-бару від представників бази практики рекреаційного комплексу "Рестпарк"
19 жовтня 2023 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових
технологій та готельно-ресторанної справи відбулася презентація виїзного
коктейль-бару від представників бази практики рекреаційного комплексу
"Рестпарк". Випускник фахового коледжу відділення харчових технологій та
заочного навчання Влад КУЧЕРУК провів майстер-клас з приготування різних видів
коктейлів, а здобувачі осві...
20.10.2023
Похід до Музейю сучасного українського мистецтва Корсаків
18 жовтня 2023 група П-12 з керівником групи Шутовською Л.В. відвідали Музей
сучасного українського мистецтва Корсаків. Здобувачі освіти познайомилися з
колекцією творів мистецтва найкращих авторів XX-XXI століть. Також вдалося
побачити арт-проєкт Космогонію - найбільшу картину у світі.
Крім того, здобувачі освіти відвідали Музей науки, техніки та промислового
дизайну. Цей музей особливо запам'...
20.10.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологія приготування та правила відпуску солодких гарячих страв. Новітні тенденці...
18 жовтня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологія приготування та
правила відпуску солодких гарячих страв. Новітні тенденції у їх приготуванні"
під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання...
20.10.2023
Виставка робіт із художньої нарізки овочів та фруктів із елементами карвінгу
18 жовтня 2023 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових
технологій та готельно-ресторанної справи відбулася виставка робіт із художньої
нарізки овочів та фруктів із елементами карвінгу.
На виставці були представлені роботи здобувачів освіти групи Т-32 спеціальності
181 Харчові технології під керівництвом майстрів виробничого навчання Андрія
ЦЬОСЯ та Анастасії ВОЛКОВОЇ.
Карвін...
19.10.2023
Благодійний концерт в підтримку ЗСУ
15 жовтня здобувачі освіти групи С-11 (керівник Юлія Войтюк) відвідали
Благодійний концерт в підтримку ЗСУ, який організував Спортивний клуб Козацьких
бойових мистецтв "Герць."
Національно-патріотичне виховання є важливим сектором навчально-виховного
процесу. Почуття патріотизму є однією з провідних цінностей, якими має оволодіти
підростаюча особистість. Великою мірою, без цього почуття її соці...
19.10.2023
Лекторій на тему: "Кейтерінг у сучасних реаліях"
17 жовтня 2023 року в рамках тижня "Ресторатора" циклової комісії харчових
технологій та готельно-ресторанної справи відбувся лекторій на тему: "Кейтерінг
у сучасних реаліях" директором рекреаційного комплексу "Рестпарк" Назаром
ГУСАКОМ зі здобувачами освіти відділення харчових технологій та заочного
навчання.
Кейтерінг - досить гнучкий, різносторонній бізнес, який шукає розвитку і в
Україні. П...
19.10.2023
Проєкт з англійської мови "Рецепт моєї улюбленої страви"
Здобувачі освіти групи П-12 на занятті з Іноземної мови (викладач Шутовська
Л.В.) творчо підійшли до підготовки проєкту "Рецепт моєї улюбленої страви".
Представляли презентації та відео-рецепти улюблених страв. здобувачі освіти
вдосконалили навички усного мовлення.
17.10.2023
Третє засідання педагогічної ради
16 жовтня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки відбулось третє засідання
педагогічної ради на якому обговорювались важливі питання освітнього процесу
закладу.
Заступник директора Ігор Макарук повідомив про завершення педагогічного
експерименту 2022-2023 навчального року та представив на схвалення Правила і
процедури оцінюванн...
17.10.2023
Відео-рецепт страви британської національної кухні
Заняття з Іноземної мови (викладач Шутовська Л.В.) у групі Т-12 проходять
креативно, адже здобувачі освіти готую домашнє завдання старанно та творчо.
Зокрема студентка Жомерчук Марія підготувала відео-рецепт страви британської
національної кухні.
,,,,,,,,,