4.Прес-центр
25.10.2022
Вітаємо з Міжнародним днем кухаря і кулінара!
Вітаємо викладачів, здобувачів освіти та усіх причетних з Міжнародним днем
кухаря і кулінара!
Кухня — це мистецтво, а професійні кухарі — справжні віртуози. Бажаємо
шедевральних страв, нових корисних рецептів, високих оцінок за старання і
невпинну праця. Готуйте з любов’ю і успіх чекає вас неодмінно.
25.10.2022
Бібліотека ФКТБП запрошує усіх до літературного смакування!
Щорічно 20 жовтня кухарі та кулінари всього світу відзначають своє професійне
свято, засноване Всесвітньою асоціацією кулінарних співтовариств у 2004 році.
Саме завдяки їхній майстерності та фантазії звичайна їжа перетворюється на
справжні витвори мистецтва.
Слово «кулінарія» походить від латинського слова «culina» - кухня й означає
кухарська справа.
Професія кухаря — одна з найбільш затребу...
24.10.2022
Виставка оздоблень та композицій із овочів та фруктів
19 жовтня у рамках тижня "Ресторатора" здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності
181 Харчові технології презентували виставку оздоблень та композицій із овочів
та фруктів під керівництвом майстра виробничого навчання Андрія ЦЬОСЯ.
24.10.2022
Єдина Україна - смачна країна!
Здобувачі освіти ФКТБП спеціальності "Харчові технології" групи Т-31 приготували
величезний бутерброд з використанням національного орнаменту та представили його
у фойє фахового коледжу.
Готували бутерброд більше години 13 студентів ФКТБП разом із викладачкою Софією
Бондарук.
Довжина бутерброда - 2 метри 40 сантиметрів, ширина - 60 сантиметрів.
24.10.2022
Кваліфікаційна пробна робота з навчально-виробничої практики
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа склали
кваліфікаційну пробну роботу з навчально-виробничої практики.
Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти оцінювала комісія у складі
завідувачки відділенням харчових технологій та заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК,
голови циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Тетяни НОВОСАД, викла...
23.10.2022
Лекція-візуалізація: «Ряди динаміки»
18 жовтня у групі Б-21 було проведено показове заняття зі статистики у формі
лекції-візуалізації на тему: «Ряди динаміки». Викладачка: Наталія ТРОФИМЧУК.
Лекція-візуалізація – одна із лекцій інноваційного типу. Її особливістю є
наявність умов для реалізації повною мірою принципу наочності. Зазначений тип
лекції сприяє навчанню здобувачів освіти перетворювати усну й письмову
інформацію у візуал...
23.10.2022
Наголос. Принципи наголошування, проблемні випадки
17 жовтня у фаховому коледжі відбувся методичний семінар на тему: «Наголос.
Принципи наголошування, проблемні випадки».
У своїй доповіді викладачка української мови та літератури Ірина Чернюк
наголосила на тому, що правильність наголошування є однією з ознак культури
мовлення. Особистість не може формуватися без засвоєння нормативної літературної
мови. Сьогодні найслабшою нормою є акцентуаційн...
22.10.2022
3-тє засідання Методичної ради фахового коледжу
17 жовтня відбулось 3-тє засідання Методичної ради фахового коледжу.
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Методична доповідь з реалізації завдань методичної проблеми фахового коледжу
на 2020-2025 роки на тему: «Селф-коучинг як технологія професійного розвитку»
(Галина Дацюк-Василюк).
2. Результати перевірок стану ведення журналів обліку роботи студентів
навч...
22.10.2022
Відбулось засідання Атестаційної комісії фахового коледжу
17 жовтня відбулось засідання Атестаційної комісії фахового коледжу.
У порядку денному розглянули наступні питання:
1. Затвердження графіка роботи атестаційної комісії на 2022-2023 навчальний рік.
2. Затвердження списків педагогічних працівників, які атестуються у 2022-2023
навчальному році.
3. Закріплення членів атестаційної комісії за викладачами, які атестуються, для
надання консультатив...
22.10.2022
Формування здорового способу життя молоді
У рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності керівниками груп
ТК-11, ТК-12, ТК-13 Світланою Крапостіною, Вікторією Шух та Інною Прищепою в
онлайн форматі проведено виховну годину на тему: "Формування здорового способу
життя молоді "
,,,,,,,,,