4.Прес-центр
24.05.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 лабораторної роботи з теми: "Приготування соусів"
21 травня 2024 року здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування соусів" під
керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування соусів здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
24.05.2024
Збори в групі Т-31 спеціальності 181 Харчові технології з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2...
21 травня 2024 року на відділенні харчових технологій та заочного навчання
відбулися збори в групі третього курсу Т-31 спеціальності 181 Харчові технології
з порядком денним "Про вибір освітніх компонент здобувачами освіти на 2024-2025
н.р.". Керуючись внутрішнім нормативним документом Фахового коледжу "Порядок
формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувача освіти" р. 3. щодо
реалізац...
24.05.2024
Методична доповідь тему: "Система курсового проєктування та основні аспекти її реалізації на цикловій комісії підприємництва, т...
20 травня на засіданні Педагогічної ради голова циклової комісії підприємництва,
торгівлі та біржової діяльності Вікторія Шух представила методичну доповідь з
реалізації завдань методичної задачі фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему:
"Система курсового проєктування та основні аспекти її реалізації на цикловій
комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності".
24.05.2024
Засідання секції наукового товариства здобувачів освіти та молодих вчених «Прикладна математика»
15 травня 2024 року у рамках тижня циклової комісії фізико-математичних
дисциплін та інформаційних технологій під керівництвом Руслани Щебет було
проведено засідання секції наукового товариства здобувачів освіти та молодих
вчених «Прикладна математика».
Учасники секції Анна Ващук, Вікторія Гришко, Вікторія Конкіна, Яна Тандрик
презентували проект «Золотий перетин – гармонія людини і природи».
М...
23.05.2024
Бронза у всеукраїнському турнірі з мініфутболу
Три дні тривали запеклі ігри Всеукраїнського турніру з мініфутболу,
започаткованого цього року у Закладі вищої освіти «Луцький педагогічний коледж».
8 студентських команд із трьох областей – Волинської, Львівської та
Тернопільської – змагались за «Кубок ректора».
Найгарячіше було під час фінальних матчів, які відбулись 17 травня.
У грі за ІІІ місце студентам Фахового коледжу технологій, бізнесу...
23.05.2024
Відвідування виставки «Свій/Чужий. Історії про…»
Студенти групи Т-12 з викладачем історії Мирончук Катериною відвідали виставку
«Свій/Чужий. Історії про…» на базі Волинського краєзнавчого музею. Ціль даної
презентації: пізнати себе в особистісному, локальному і національному значенні,
а також поринути у світ історій та рефлексій.
23.05.2024
Збори та інструктаж перед проходженням переддипломної практики
16 травня в групах третього курсу ТК-31, ТК-32 і ТК-33 відбулися збори та
інструктаж перед проходженням переддипломної практики. Під час зборів керівники
переддипломної практики Вікторія Шух, Світлана Крапостіна та Олена Радченко
розповіли здобувачам освіти про особливості проходження переддипломної практики,
ознайомили з програмою практики та правила поведінки на підприємствах-базах
практики.
23.05.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-21 лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів"
17 травня 2024 року здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів" під
керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Софії БОНДАРУК. Під час приготування
гарнірів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва
кулінарної п...
23.05.2024
Участь у ярмарці фестивалю науки "ЯрФест" викладачів, майстрів виробничого навчання та здобувачів освіти спеціальності 181 Харч...
17 травня 2024 року Фаховий коледж технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі
Українки взяв участь у ярмарці фестивалю науки "ЯрФест", організований
Волинським національним університетом імені Лесі Українки. Циклова комісія
харчових технологій та готельно-ресторанної справи взяла активну участь у
фестивалі. Викладачі, майстри виробничого навчання та здобувачі освіти
спеціальності 181 Харчові т...
23.05.2024
Виїзний лекторій
14 травня в межах вивчення освітньої компоненти "Фінанси підприємств" для
здобувачів освіти групи Б-31 викладачка Майя Півнюк організувала виїзний
лекторій з начальником відділу з питань управління об'єктами спільної власності
територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності
Волинської обласної ради Кузьменко Оленою на тему: "Операції з об'єктами
спільної власнос...
,,,,,,,,,