4.Прес-центр
27.08.2021
Співпраця в дії: етнофестиваль Боратинської громади
22 серпня викладачі та студенти фахового коледжу, у рамках співпраці із
Боратинською сільською радою, взяли участь в етнофестивалі Боратинської громади.
Представники коледжу провели майстер-клас із карвінгу (мистецтва художнього
різьблення по овочах і фруктах) для гостей етнофнстивалю.
Майстер-клас зацікавив людей різного віку та спеціальностей.
25.08.2021
23 серпня - ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ.
Це свято відносно нове, його почали святкувати з 2004 року, та історія
українського прапора сягає сивої давнини.
https://uk.wikipedia.org/.../%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0...
Державний Прапор України – це стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг
синього і жовтого кольору із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3.
Значення синього та жовтого кольорів на прапорі традиційно тракт...
25.08.2021
Вітання з 30-ю річницею Незалежної України та Днем Державного Прапора України!
22.08.2021
Нарада з керівниками новонабраних навчальних груп
20 серпня 2021 року відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 н.
р. під головуванням заступників директора Ігоря Макарука та Лесі Матвійчук,
завідувачів відділень Ніни Ковальчук, Наталії Мойсеєць, Андрія Олійника, голови
методичного об’єднання керівників навчальних груп Валентини Веснянки відбулася
нарада з керівниками новонабраних груп.
У ході наради керівник навчальних груп ма...
22.08.2021
Організаційні засідання циклових комісій та кафедр
18-20 серпня 2021 року відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022
н. р. відбулися засідання циклових комісій та кафедр, які пройшли під
головуванням їх голів/завідувачів (Віктора Вербія, Глини Кравчук, Катерини
Макарук, Тетяни Новосад, Оксани Таранчук, Євгенії Тарасенко, Оксани Тесунової,
Вікторії Шух). Уперше засідання комісії проводила її новопризначена голова Дарія
Жукова. Чере...
20.08.2021
Співпраця з громадами у дії
18 серпня 2021 року у фаховому коледжі відбувся практичний семінар з фахівцями
закладів освяти, які відповідають за діяльність харчових підрозділів, на тему:
"Застосування харчових технологій у закладах освіти". У програмі семінару були
підняті питання:
1. Система НАССР у закладах освіти як важливий інструмент контролю безпеки
харчових продуктів.
2. Санітарія та гігієна: від теорії до п...
19.08.2021
Організація системи оцінювання у фаховому коледжі
17 серпня 2021 року на базі навчально-методичного кабінету фахового коледжу
відбувся методичний семінар на тему: "Організація системи оцінювання у фаховому
коледжі: від теорії до практики", який презентував викладач вищої
кваліфікаційної категорії циклової комісії харових технологій та
готельно-ресторанної справи, старший викладач кафедри харчових технологій та
організації ресторанної справи Іг...
19.08.2021
1-ше засідання Методичної ради фахового коледжу
17 серпня 2021 року, відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 н.
р. відбулося чергове засідання Методичної ради. Всі члени методради були
присутні у залі для селекторних засідань фахового коледжу. Порядком денним цього
засідання ради були визначені наступні питання: підведення підсумків роботи
Методичної ради у 2020-2021 н. р. та розгляд плану її роботи на 2021-2022 н. р.
(допов...
18.08.2021
Нарада навчальної частини
16 серпня 2021 року, відповідно до Плану роботи фахового коледжу на 2021-2022 н.
р. відбулася нарада навчальної частини. У ході наради було здійснено планування
роботи відділень та служб на 1й семестр 2021-2022 н. р. (Ігор Макарук),
обговорено організацію освітнього процесу на відділені у 2021-2022 н. р.: стан,
виклики та завдання (Ніна Ковальчук, Наталія Мойсеєць, Анна Обломська, Андрій
Олійни...
05.08.2021
До уваги абітурієнтів рекомендованих до зарахування!
ВСТУПНИКИ НА ОСНОВІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, ЯКІ 05/08/2021 ОТРИМАЛИ
РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ЗАРАХУВАННЯ, ПОВИННІ ВИКОНАТИ ВИМОГИ ЩОДО ЗАРАХУВАННЯ НА
НАВЧАННЯ НЕ ПІЗНІШЕ 12:00 11 СЕРПНЯ.
ПОТРІБНО ПОДАТИ ОРИГІНАЛИ ДОКУМЕНТІВ ПРО ОСВІТУ ТА УКЛАСТИ ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ
ОСВІТНІХ ПОСЛУГ.
ЗІ СПИСКАМИ АБІТУРІЄНТІВ, КОТРІ РЕКОМЕНДОВАНІ ДО ЗАРАХУВАННЯ, МОЖНА ОЗНАЙОМИТИСЯ
НА ВІДПОВІДНІЙ СТОРІНЦІ.
,,,,,,,,,