4.Прес-центр
23.08.2023
З Днем Державного Прапора України!
23 серпня щорічно, починаючи з 2004 року, в Україні вшановують один з трьох
ключових державних символів – синьо-жовтий стяг. Це наш національний символ.
Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю.
Уже сотні років синьо-блакитні та жовто-золоті кольори супроводжують українців у
періоди труднощів, в епохи розквіту національної ідеї та боротьби за
незалежність.
Сьогодні прапор ...
23.08.2023
Виховна година до Дня Незалежності "Від проголошення незалежності до нової України"
Виховна година до Дня Незалежності "Від проголошення незалежності до нової
України".
Підготували здобувачі освіти групи П-11, керівник Новосад Н. П.
22.08.2023
Виховна година до Дня Незалежності України на тему: "Моя Україна - єдина та вільна"
З метою національно-патріотичного виховання 21 серпня у групі П-12 (керівник
Шутовська Л. В.) відбулася виховна година до Дня незалежності України на тему:
"Моя Україна - єдина та вільна".
Під час виховної години здобувачі освіти ознайомилися з основними
державотворчими подіями становлення незалежної України та досягненнями за роки
незалежності.
17.08.2023
Виховна година на тему: «Україна - понад усе», присвячена річниці незалежності України
В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення, вони не
втратили своєї актуальності й по сьогоднішній день. Однією з таких подій є
здобуття незалежності 1991 року.
День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається
щороку 24 серпня.
24 серпня 1991 року було проголошено незалежність української держави. Це
проголошення стало кінцевим результатом ...
16.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску теплих салатів, гарячих закусок у суча...
15 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску теплих салатів, гарячих закусок у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування салатів та закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та н...
16.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного тіста" здобувачами освіти групи Т-41
15 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
дріжджового безопарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компонент...
15.08.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-41 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску холодних...
14 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах
ресторанного господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування страв і закусок здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні
вміння та на...
15.08.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних...
14 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів
для оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування обробних напівфабрикатів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
освіт...
14.08.2023
Засідання робочої групи з доопрацювання критеріїв Рейтингового оцінювання викладачів
14 серпня у фаховому коледжі, під головуванням заступника директора з навчальної
роботи Ігора Макарука відповідно до запровадженого педагогічного експерименту
(наказ ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки від 29.06.2022 № 85-од «Про проведення
педагогічного експерименту у 2022-2023 навчальному році»), відбулося засідання
робочої групи з доопрацювання критеріїв Рейтингового оцінювання викладачів
фахової ...
14.08.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із овочів та грибів"
під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
,,,,,,,,,