4.Прес-центр
22.04.2024
Навчальна екскурсія здобувачів освіти групи Р-31 у кафе "Базилік"
17 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа під керівництвом викладачки технологічних дисциплін
Світлани КИСЛЯК в рамках вивчення освітньої компоненти "Барна справа" під час
семінарського заняття на тему: "Характеристика страв зарубіжної кухні.
Технологія приготування фондю та суші" завітали у кафе "Базилік".
Під час навчальної екскурсії здобувач...
21.04.2024
Захист курсових проєктів з фінансів, банківської справи та страхування
11 та 12 квітня 2024 року відбувся захист курсових проєктів з фінансів,
банківської справи та страхування у здобувачів освіти групи Ф-32. Захист
відбувався у змішаному форматі. Під час захисту здобувачі освіти представляли
доповіді з оцінки фінансового стану обраних суб'єктів господарювання, що
супроводжувалися мультимедійними презентаціями та продемонстрували належний
рівень знань з опрацьовув...
21.04.2024
Кубок за перемогу в 6 Обласній інтелектуально-розважальній грі «Ліга юних економістів – 2024» вже в Луцькому ліцеї № 22
Викладачка Галина Дацюк-Василюк відвідала з профорієнтаційною метою Луцький
ліцей № 22 та від імені адміністрації ФКТБП та Управління освіти та науки
Волинської ОДА передала адміністрації закладу, керівникам та учасникам команди
подяки та почесні грамоти, а головне - Кубок за перемогу в 6 Обласній
інтелектуально-розважальній грі «Ліга юних економістів – 2024»!
Щиро дякуємо директорці ліцею Куче...
21.04.2024
Реформа профільної середньої освіти
Продовжується робота над розробленням Стратегії реформи профільної середньої
освіти. 9 квітня 2024 року пройшло обговорення результатів першого,
аналітичного, етапу, під час якого досліджували передумови впровадження реформи.
Захід відбувся за ініціативи Міністерства освіти і науки України та експертної
підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – "Децентралізація для
розвитку демократич...
20.04.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші"
16 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми:
"Приготування, оформлення, відпуск фондю та суші" під керівництвом викладачок
Світлани КИСЛЯК та Анастасії ВОЛКОВОЇ. Під час приготування страв закордонної
кухні здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні знання з осві...
19.04.2024
Cемінарське заняття на тему "Іграшки"
12 квітня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групах третього курсу ТК-31, ТК-32 і ТК-33 на тему
"Іграшки" під керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі обговорювали питання щодо історії виникнення,
асортименту, маркування та вимог до якості даної групи товарів та представили
свої доповіді, які супроводжувалися му...
18.04.2024
Змагання з неповного розбирання і збирання автомата
З метою формування почуття патріотизму у студентської молоді; набуття
здобувачами освіти знань, умінь та навичок, необхідних для захисту Вітчизни,
удосконалення системи військово-патріотичного виховання молоді 15 квітня у
фаховому коледжі відбулися змагання з неповного розбирання і збирання автомата
серед студентів перших курсів.
За результатами переможцями визнано:
перше місце - група ІТ-12;
д...
18.04.2024
Найпоширеніші запитання з приводу відображення єДокументів про освіту в застосунку Порталу «Дія»
На виконання листа МОН України № 1/5833-24 від 04.04.2024 публікуємо інформацію
з найпоширенішими запитаннями громадян з приводу невідображення єДокументів про
освіту в застосунку Порталу «Дія».
17.04.2024
Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної роботи з виробничої практики здобувачів освіти групи Т-31
11-12 квітня 2024 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології склали Екзамен в усній формі з виконанням пробної кваліфікаційної
роботи з виробничої практики. Практичні завдання та відповіді здобувачів освіти
оцінювала комісія у складі завідувачки відділення харчових технологій та
заочного навчання Ніни КОВАЛЬЧУК, голови циклової комісії харчових технологій та
готельно-...
15.04.2024
Першість фахового коледжу з баскетболу
З 9 по 11 квітня в рамках тижня циклової комісії природничих дисциплін, спорту
та цивільної безпеки відбулися захоплюючі змагання з баскетболу серед збірних
команд навчальних груп першого курсу фахового коледжу. Ініціаторами та
організаторами цього заходу були викладачі фізичної культури: Денис Шепітько,
Оксана Тесунова, Олександр Ходорчук та Іван Сидорук.
У змаганнях взяли участь близько 63 зд...
,,,,,,,,,