4.Прес-центр
31.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Інноваційні технології приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів ...
29 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Інноваційні технології
приготування та правила відпуску страв із нерибних продуктів моря" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої ко...
31.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування рибних страв, інноваційний напрямок у їх приготува...
28 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування рибних страв, інноваційний напрямок у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої ком...
29.08.2023
Засідання педагогічної ради
28 серпня відбулося друге засідання педагогічної ради фахового коледжу.
Викладачкою циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності
Тетяною Русецькою було представлено методичну доповідь з реалізації методичної
проблеми фахового коледжу на 2020-2025 роки на тему: «Робота циклової комісії
підприємництва, торгівлі та біржової діяльності з підвищення
конкурентоспроможності випускн...
26.08.2023
Виховна година у групі Ф-31 на тему «Україна - понад усе!»
З нагоди відзначення 32-ї річниці Незалежності України в групі Ф-31 відбулася
виховна година на тему «Україна - понад усе!».
Дата 24 серпня 1991 року започаткувала нову епоху в житті кожного українця і
стала ще однією золотою сторінкою в історії українського державотворення.
Проголошення незалежності закріпило прагнення українців до свободи, гідності,
демократичних цінностей та економічного і к...
25.08.2023
З днем народження, наша нескорена Україно!
Сьогодні, 24 серпня, здобувачі освіти групи П-21 мандрували сторінками славетної
історії нашої незалежної Батьківщини. Тридцять два роки тому як вінець
багатовікових державотворчих пошуків українців на політичній карті світу постала
незалежна держава. Це був справді епохальний прорив України до нового
політичного буття, який започаткував новітню сторінку історії нашого народу. Ми
горді, що ми у...
25.08.2023
Виховна година на тему: «Незалежність України: через терни до волі»
Сьогодні Україна відзначає своє головне свято - День Незалежності. З нагоди 32-ї
річниці проголошення суверенітету, здобувачі освіти групи П-31, разом з
керівником групи Дарією Бультіною, провели виховну годину на тему: «Незалежність
України: через терни до волі». Здобувачі освіти обговорили основні історичні
етапи становлення державності України, провели вікторину на знання важливих
фактів про...
25.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового опарного тіста" здобувачами освіти групи Т-41
22 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
дріжджового опарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час
приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "...
25.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування рибних страв, інноваційний напрямок у їх приготува...
22 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування рибних страв, інноваційний напрямок у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої ком...
25.08.2023
Вітання з Днем Незалежності України
24 серпня народ України святкує уже 32 річницю, відколи здійснилася споконвічна
мрія наших предків.
Це знаменна дата, яка втілила в собі віковічне прагнення українців до свободи та
самовизначення, стала новою точкою відліку в житті кожного з нас.
Сьогодні ми відзначаємо це свято в умовах, коли ворог хоче знищити нашу країну.
Проте ми, сильні та нескоримі українці, не віддамо свою незалежність, ...
24.08.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із дріжджового безопарного тіста" здобувачами освіти групи Т-42
21 серпня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
дріжджового безопарного тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компонент...
,,,,,,,,,