
4.Прес-центр
27.09.2025
Студенти взяли участь у навчанні з протимінної безпеки від Українського Червоного Хреста
Український Червоний Хрест посилює протимінну діяльність шляхом практичного
навчання з нетехнічного обстеження територій, співпрацюючи з ДСНС України для
підвищення безпеки населення. Організація проводить навчання для громад, надає
психосоціальну підтримку постраждалим від мінної небезпеки та інформує про
ризики, особливо в прибережних громадах. 24 вересня практичне заняття пройшло
для груп ІТ...
27.09.2025
Виїзне заняття з освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗГРГ"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗГРГ"
(теми: «Складання меню на обслуговування бенкет-прийому», «Організація
обслуговування бенкет-прийому») були проведені практичні заняття у групі Р-31
спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа в РК "Рестпарк" під керівництвом
викладача Максима ПИЛИПЧУКА.
Сервіс-менеджер Максим ПИЛИПЧУК провів екскурсію виробництвом, озн...
27.09.2025
Студенти зустрілися з гостем із США та практикували англійську мову в живому спілкуванні
23 вересня відбулася знакова подія для студентів груп Ф-11 та Ф-12 — зустріч із
гостем, паном Gary DeLaura з Фінікса, штат Аризона, США. Захід був організований
викладачами Дарією Бультіною, Ольгою Устянчук, Оленою Мокриденко та Василем
Солтисом у рамках навчальної дисципліни "Іноземна мова".
Зустріч пройшла в атмосфері відкритого діалогу. Пан ДеЛаура представив студентам
інформацію про життя в...
27.09.2025
Лекційне занятт з освітньої компоненти "Адміністрування операційних систем та комп’ютерних мереж" на тему "Дистрибутиви ОС Linux"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Адміністрування операційних систем та
комп’ютерних мереж" у групі ІТ31 було проведено лекційне заняття на тему
"Дистрибутиви ОС Linux". Під час заняття студенти ознайомилися з різновидами
сучасних дистрибутивів, їх класифікацією, особливостями встановлення та
використання в навчальних і професійних цілях. Окрему увагу було приділено
відмінностям між попул...
27.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Приготування напівфабрикатів для оздоблення борош...
Здобувачі освіти груп Т41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування напівфабрикатів для
оздоблення борошняних кондитерських виробів" під керівництвом викладачки
Світлани КИСЛЯК. Під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої комп...
24.09.2025
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, Т-42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуску хо...
Здобувачі освіти груп Т-41, Т-42 спеціальності 181 Харчові технології
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес приготування та
відпуску холодних страв і закусок, салатів у сучасних закладах ресторанного
господарства" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування
страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а
також теоретичні...
24.09.2025
Студентська рада фахового коледжу долучилась до Всесвітнього дня прибирання
Всесвітній день прибирання щороку об'єднує мільйони людей у прагненні зробити
нашу планету чистішою. Це чудова нагода зробити свій внесок у збереження
навколишнього середовища.
Студентська рада фахового коледжу також долучилася до ініціативи. Проведено
прибирання на спортивному майданчику закладу освіти, де здобувачі освіти зробили
ще один крок на шляху до екологічної свідомості.
Дякуємо всім, ...
24.09.2025
СТУДLIFE від 24 вересня 2025
24.09.2025
Онлайн-тест "Кіберграм"
Робота з розвитку цифрових компетентностей здобувачів освіти є вимогою сучасного
інформаційного суспільства. Здобувачі освіти фахового коледжу під керівництвом
викладачів інформатики Шостака Дмитра, Дацюк-Василюк Галини Яківни, Горбача
Дмитра пройшли онлайн-тест "Кіберграм" на Єдиному державному вебпорталі цифрової
освіти "Дія.Освіта". Тест дав змогу перевірити знання здобувачів з різних сфер
і...
24.09.2025
Виїзне заняття з освітньої компоненти "Організація обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства"
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа взяли
учать у Українському форумі якості освіти UQAF-2025, відпрацювавши практичне
заняття з теми: "Організація обслуговування гостей на бенкетах-прийомах" та
лекційні заняття з тем: "Складання меню для бенкет-прийому. Сервування бенкетних
столів", "Підготовка до проведення прийому" під керівництвом викладача Максима
ПИЛИП...
,,,,,,,,,