4.Прес-центр
12.05.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із птиці"
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із птиці" під керівництвом
викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
11.05.2023
Студент фахового коледжу – Артем СТЕПАНОВ, увійшов до складу збірної України по футболу U-16
З 04 по 16 травня 2023 року у Словаччині проходить міжнародний турнір з футболу
серед збірних команд U-16. У складі збірної команди України виступає здобувач
освіти фахового коледжу – Артем Степанов, який вдало поєднує свою футбольну
підготовку та навчання на спеціальності «017 Фізична культура та спорт». У
першому ж матчі проти збірної Словаччини, на 25 хвилині 1 тайму Артем відкрив
рахунок та...
10.05.2023
Вітаємо призерку Чемпіонату України з плавання - Олену ШАХРАЙ
З 04 по 07 травня 2023 року у місті Бровари пройшов Чемпіонат України з
плавання.
Серед учасників чемпіонату від нашої області, уже традиційно в числі
найсильніших плавчинь Волині, була і здобувачка освіти фахового коледжу – Олена
ШАХРАЙ.
На змаганнях, Олена показала гарний результат запливів, а відтак у підсумку
отримала дві бронзові нагороди за дистанції 50 та 100 м. брасом.
Фаховий коледж...
09.05.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів" здобувачами освіти групи Т-21
Здобувачі освіти групи Т-21 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів" під керівництвом викладачки
Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з дисципліни
"Технологія виробництва кулінарної продукції".
08.05.2023
Навчально-польові збори
Військово-патріотичне виховання в умовах сьогодення є надзвичайно актуальним та
потребує щоденної роботи задля нашої Перемоги.
У цьому навчальному році завершальним етапом вивчення освітньої компоненти
«Захист України» є проведення навчально-польових зборів під керівництвом
викладачів Івана Черевка та Юрія Пастушука. Вони проводяться з метою практичного
закріплення рівня знань, умінь та навичок...
08.05.2023
Екотолока “Весна надії”
5 травня здобувачі освіти Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ
імені Лесі Українки долучилися до екотолоки “Весна надії” – традиційна сезонна
акція з наведення порядку після зими. Студенти академічних груп Ф-11, Ф-12,
ТК-11 фахового коледжу під керівництвом викладачів Лідії Бардюк, Руслани Щебет,
Романа Савчука прибрали частину водоохоронної території, прилеглої до річки
Сапалаївка.
08.05.2023
Відзначення Дня пам’яті та примирення у ФКТБП
08 травня в Україні, як і у більшій частині світу, відзначають День пам’яті та
примирення, що присвячений усім загиблим у Другій світовій війні. Викладачі
ФКТБП Оксана Тесунова, Андрій Розтока, Олександр Ходорчук та Іван Сидорук, в
рамках циклу заходів у фаховому коледжі, присвячених до цієї дати, провели для
здобувачів освіти груп С-11 та Т-12 виховну годину на тему – «День пам’яті та
примирен...
08.05.2023
Засідання педагогічної ради
8 травня у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки відбулося засідання педагогічної
ради, на якому були обговорені важливі питання освітньої діяльності закладу.
В рамках реалізації методичної проблеми фахового коледжу була заслухана та
обговорена доповідь «Система курсового проєктування та основні аспекти її
організації на циклов...
07.05.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із м'яса" здобувачами освіти групи Т-31
Здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із м'яса" під керівництвом
викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
06.05.2023
Заняття факультативу "Правила гостинності"
Здобувачі освіти груп Т-22, Р-21 спеціальностей 181 Харчові технології та 241
Готельно-ресторанна справа відвідали факультатив "Правила гостинності" з теми:
"Порцеляново-фаянсовий посуд. Його види, форми, розміри та призначення" під
керівництвом майстрині виробничого навчання Анастасії ВОЛКОВОЇ.
,,,,,,,,,