Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
27.03.2025
Конференція студентського самоврядування фахового коледжу
20 березня 2025 року відбулась Конференція студентського самоврядування фахового
коледжу.
Голова організаційної комісії Серафима Шкорбатюк прозвітувалася про роботу
студентської ради фахового коледжу у 2024 році та окремо наголосила на основних
завданнях студради у 2025 році. Учасники конференції прийняли рішення схвалити
діяльність студентської ради у 2024 році та активізувати роботу щодо вик...
27.03.2025
Зустріч представників студентського самоврядування з оперуповноваженим відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області лейт...
20 березня 2025 року оперуповноважений відділу протидії кіберзлочинам у
Волинській області лейтенант поліції Ірина Цесар та інспектор сектору ювенальної
превенції Ігор Пахомов провели бесіду з представниками студентського
самоврядування усіх спеціальностей ФКТБП ВНУ імені Лесі Українки про небезпеку
втягнення через соціальні мережі, насамперед месенджер "Телеграм", спецслужбами
країни-агресора ...
27.03.2025
Профорієнтаційна робота в Комунальних закладах загальної середньої освіти: "Луцький ліцей №4 імені Модеста Левицького Луцької м...
20 березня 2025 року студенти групи Ф-22 Стречен Марія та Личковаха Юлія
відвідали Комунальний заклад загальної середньої освіти "Луцький ліцей №4 імені
Модеста Левицького Луцької міської ради", Ващук Анна побувала в Комунальному
закладі загальної середньої освіти "Луцька гімназія № 7 Луцької міської ради", а
Нечипорук Орест в "Луцький ліцей № 10 Луцької міської ради" і проінформували
учнів вип...
27.03.2025
СТОП БУЛІНГУ
У рамках проєкту "Шкільний офіцер поліції" керівником методичного об’єднання
керівників груп Валентиною Веснянкою була організована зустріч здобувачів освіти
фахового коледжу з представниками патрульної поліції Євгеном ОСТАПУКОМ та
Миколою МЕДВЕДЮКОМ на тему «СТОП БУЛІНГУ». Присутні дізнались про суть та ознаки
булінгу, його правові наслідки.
27.03.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-22 лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів"
Здобувачі освіти групи Т-22 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів" під керівництвом викладачок
Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування гарнірів здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".
26.03.2025
СТУДLIFE від 26 березня 2025
25.03.2025
Державна зрада і диверсія: кримінальна відповідальність
Керівниця юридичної клініки фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА, за ініціативою
заступника директора з виховної роботи Олександра ТКАЧИКА, провела зустріч зі
студентами начальних груп П 32, П 41 та П 42 на тему: «Державна зрада і
диверсія: кримінальна відповідальність», в ході якої ознайомила присутніх з
інформацією Служби безпеки України у Волинській області про те, що у месенджері
«Телеграм» роз...
25.03.2025
Олімпіада з освітньої компоненти «Економічна теорія»
У рамках тижня циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування Оксаною
Боярчук була проведена олімпіада з освітньої компоненти «Економічна теорія».
Участь взяли 42 здобувачі освіти перших курсів спеціальностей: 017 Фізична
культура і спорт, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа,
страхування та фондовий ринок, 076 Підприємництво та торгівля, 181 Харчові
технології, 241 Гот...
25.03.2025
Профорієнтаційна робота в Комунальному закладі загальної середньої освіти "Луцький ліцей № 24 Луцької міської ради"
19 березня 2025 року студент групи Ф-22 Антон Павлюк відвідав Комунальний заклад
загальної середньої освіти "Луцький ліцей № 24 Луцької міської ради" і
проінформував учнів випускних класів про організацію в ФКТБП дня відкритих
дверей, який відбудеться 23 березня о 11:00 в актовій залі фахового коледжу, де
вони зможуть ознайомитись із правилами вступних випробувань на ряд
спеціальностей, які їх ...
25.03.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до напоїв"
Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів та сиропів до
напоїв" під керівництвом викладачів Максима ПИЛИПЧУКА та Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування гарнірів та сиропів здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Барна справа".
,,,,,,,,,