4.Прес-центр
20.09.2024
Спортивна руханка
Студентська рада організувала енергійну розминку для студентів! 💪 Це була
чудова можливість активно почати день, зарядитися позитивом та покращити
настрій. Разом ми виконали кілька простих, але ефективних вправ, поспілкувалися
і отримали порцію мотивації для продуктивного навчання. Долучайтеся до наших
наступних заходів, щоб бути активними та підтримувати себе у формі! 🙌
#НМЦВФПОРухнашездоровя2024
20.09.2024
Максимова Софія - «Майстер спорту України»!
Щиро вітаємо Софію Максимову, студентку Фахового коледжу спеціальності 017
Фізична культура і спорт із професійним святом – Днем фізичної культури і
спорту! Твій вагомий внесок у досягнення українського спорту, зокрема художньої
гімнастики, заслуговує на велику повагу та захоплення. Особливо радіємо з нагоди
визначної події – отримання почесного спортивного звання «Майстер спорту
України». Це д...
20.09.2024
Вивчення основних положень Державної системи стандартизації
Практичні заняття є важливим елементом вивчення здобувачами освіти спеціальності
076 Підприємництво та торгівля освітньої компоненти "Основи стандартизації,
метрології та управління якістю".
Здобувачі освіти груп ТК-31 та ТК-33 під керівництвом викладачки Вікторії ШУХ
опрацювали завдання практичних робіт пов'язані із вивченням основних положень
Державної системи стандартизації та визначенням ст...
20.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Приготування виробів із пряникового та медового тіста"
17 вересня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування виробів із
пряникового та медового тіста" під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під
час приготування борошняних кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компо...
18.09.2024
Виховна година на тему "Молодь за здоровий спосіб життя"
17 вересня у групі ТК-21 Оленою Радченко була проведена виховна година на тему
"Молодь за здоровий спосіб життя". Мета заходу: сформувати у студентів поняття
про фізичне, психологічне та емоційне здоров'я; виховати прагнення формувати
корисні звички.
18.09.2024
Зустріч здобувачів освіти третього курсу груп ТК-31 і ТК-33 зі стейкхолдерами
17 вересня завідувачем відділення торгівлі та фінансів Андрієм ОЛІЙНИКОМ була
організована зустріч здобувачів освіти третього курсу груп ТК-31 і ТК-33 зі
стейкхолдерами, представниками торговельної мережі маркетів Сім23 та Сімі.
Під час зустрічі здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з історією виникнення
та розвитку мережі, структурою та форматом магазинів мережі та особливостями їх
роботи. ...
18.09.2024
Правопросвітницький захід для здобувачів освіти першого курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на тему: «Права та о...
17 вересня 2024 року клініцисти юридичної клініки фахового коледжу Діана СОКОЛЮК
та Вікторія ЧЕРНІЙ з метою формування правової компетентності здобувачів освіти
фахового коледжу у сфері прав людини провели правопросвітницький захід для
здобувачів освіти першого курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа на
тему: «Права та обов’язки здобувачів освіти. Відповідальність».
До початку зустрі...
18.09.2024
Ознайомчий лекторій на тему: «Роль академічної доброчесності у внутрішньоособистісному та професійному становленні здобувачів о...
16 вересня 2024 року клініцисти юридичної клініки Вікторія ШЕПЕЛЬ та Вікторія
КУЗЬМИЧ провели ознайомчий лекторій на тему: «Роль академічної доброчесності у
внутрішньоособистісному та професійному становленні здобувачів освіти
спеціальності 017 Фізична культура і спорт» для здобувачів освіти першого курсу.
Студентів проінформували про сутність академічної доброчесності та основні її
принципи. К...
18.09.2024
Cемінарське заняття на тему: "Текстильні волокна, пряжа та нитки" з освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів"
В групі ТК-31 відбулося семінарське заняття на тему: "Текстильні волокна, пряжа
та нитки" з освітньої компоненти "Товарознавство непродовольчих товарів" під
керівництвом викладачки Вікторії ШУХ.
Під час семінарського заняття здобувачі освіти обговорювали питання пов'язані із
поняттям та класифікацією текстильних волокон, пряжі та ниток.
Доповіді здобувачів освіти супроводжувалися мультимедійним...
18.09.2024
Sport and Cooking
Сьогодні здобувачі освіти групи С-11 показали, що вивчення англійської мови може
бути не лише корисним, а й смачним! Разом із викладачем Дарією Бультіною вони
креативно підійшли до теми 'Приготування страв'. Студенти не лише підготували
рецепти англійською, а й вирішили їх втілити у життя — приготували страви та
пригощали всю групу!
Такий інтерактивний підхід до навчання створює неформальну атм...
,,,,,,,,,