4.Прес-центр
11.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка як...
Прянощі та приправи - це ті чудодійні засоби, які покращують, підкреслюють та
вдосконалюють смак харчових продуктів та різноманітних страв. Їх використовували
з найдавніших часів і сьогодні ми не уявляємо без них нашого життя.
На практичному занятті з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих
товарів" на тему: "Розпізнавання асортименту й оцінка якості прянощів і приправ"
здобувачі осві...
11.10.2024
Лекційне заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетингова товарна політика"
8 жовтня в групі третього курсу ТК-31 відбулося показове лекційне заняття з
освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Маркетингова товарна політика" під
керівництвом викладачки Світлани КРАПОСТІНОЇ. Лекційне заняття відбувалося у
формі бесіди із використанням зразків продовольчих та непродовольчих товарів.
Здобувачі освіти під час заняття познайомилися із поняттям та класифікацією
товарів, това...
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування та відпуск страв ...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування та відпуск страв із яєць, нові технології у їх приготуванні" під
керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі
освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні
знання з осві...
10.10.2024
Відпрацювання здобувачами освіти груп Т-41, 42 лабораторної роботи з теми: "Технологічний процес приготування виробів із білков...
08 жовтня 2024 року здобувачі освіти груп Т-41, 42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Технологічний процес
приготування виробів із білкового тіста" під керівництвом викладачки Світлани
КИСЛЯК. Під час приготування кондитерських виробів здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої компоненти...
10.10.2024
Документальне оформлення надходженням сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства
Студенти групи Т-22, майбутні технологи, активно працюють над розв’язанням
практичних задач з оформлення первинних документів, пов'язаних із надходженням
сировини та матеріалів до закладів ресторанного господарства. Під час заняття
здобувачі освіти навчаються правильного заповнення та обробки документації, що є
важливим аспектом підготовки кваліфікованих фахівців у галузі харчових
технологій. Т...
10.10.2024
Екскурсія в приватного нотаріуса Луцького районного нотаріального округу
8 жовтня 2024 року в Україні відзначається День юриста. Це свято встановлене
указом президента України 16 вересня 1997 року. Дату святкування обрано не
випадково. Вважається, що в жовтні 1016 року було видано першу збірку законів
Київської Русі – «Руську Правду», яка увібрала в себе всі найважливіші питання
правових відносин Русі.
До цієї дати здобувачі освіти навчальної групи П-32 разом з юрис...
10.10.2024
Семінарське заняття з освітньої компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості проведення маркетингових досліджень"
В групі третього курсу ТК-32 відбулося семінарське заняття з освітньої
компоненти "Маркетинг" на тему "Особливості проведення маркетингових досліджень"
під керівництвом викладачки Світлани КРАПОСТІНОЇ.
Під час семінарського заняття здобувачі освіти представили свої доповіді, які
супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
10.10.2024
Гостьова лекція «Кібергігієна як основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки»
07 жовтня в рамках проведення тижня права для здобувачів освіти груп П-31, П-32
оперуповноваженим відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області
Департаменту кіберполіції Національної поліції України, старшим лейтенантом
поліції Юрієм Кухарчуком проведено гостьову лекцію на тему: «Кібергігієна як
основа кібербезпеки та державної інформаційної безпеки». Зустріч організувала
викладачка правн...
10.10.2024
Навчальна екскурсія до Укрексімбанку
Лариса Ляшко, Дмитро Стрільчук та студенти групи Ф-31 відвідали Волинську філію
Укрексімбанку у м.Луцьк. За сприяння керуючого відділенням здобувачам освіти
провели екскурсію банком, а також розповіли про основні процеси, які
відбуваються у різних відділах.
Під час екскурсії дізнались багато нового про банківські продукти та послуги,
які надає дана фінустанова.
10.10.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему "Розпізнавання асортименту і оцінка якос...
Корисні та цілющі властивості чаю - древнього еліксиру здоров'я, молодості та
довголіття, досліджували здобувачі освіти групи ТК-32 під час практичного
заняття з освітньої компоненти "Товарознавство продовольчих товарів" на тему
"Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю" під керівництвом викладачки Інни
ПРИЩЕПИ.
На занятті здобувачі освіти під час імпровізованої чайної церемонії ознайомити...
,,,,,,,,,