4.Прес-центр
10.11.2022
Борошняні страви та кулінарні вироби
У групі Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа відбулося семінарське
заняття з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції" на
тему: "Борошняні страви та кулінарні вироби" (викладачка Світлана КИСЛЯК).
Здобувачі освіти підготували цікаві та змістовні презентації і виступи,
обговорили харчову цінність страв та виробів з борошна, їх класифікацію,
технологію приго...
10.11.2022
Студенти ФКТБП інформують про систему безоплатної правової допомоги
3 метою підвищення обізнаності громадян про систему безоплатної правової
допомоги студенти фахового коледжу, які проходять навчальну практику на базі
Луцького місцевого центру провели інформування вулицями міста Луцька.
Громадяни дізналися, які послуги надає система та хто є суб'єктами на право
отримання безоплатної вторинної правової допомоги
10.11.2022
Пізнавальна година "Відкрий для себе Європу"
Cтуденти 1 курсу факультету "Фінанси, банківська справа та страхування" разом з
викладачкою Юлією Войтюк відвідали Волинську державну обласну універсальну
наукову бібліотеку імені Олени Пчілки.
1 листопада світова спільнота відзначає День заснування Європейського Союзу. З
23 червня 2022 року Україна стала офіційним кандидатом на вступ до ЄС. З цієї
нагоди Центром європейської інформації Волинс...
09.11.2022
Художньо-декоративне вирізування з елементами карвінгу з буряка, моркви, картоплі та яблук
Здобувачі освіти фахового коледжу груп Т-21, Т-22, Т-23 спеціальності 181
Харчові технології відвідали факультатив із карвінгу з теми:
"Художньо-декоративне вирізування з елементами карвінгу з буряка, моркви,
картоплі та яблук" під керівництвом майстра виробничого навчання Андрія ЦЬОСЯ.
08.11.2022
Субкультури: історія створення, переконання, стиль одягу та зовнішній вигляд
Здобувачі освіти фахового коледжу групи Б-21 підготували цікаві постери та
інформацію про різні субкультури на заняття з іноземної мови (іноземної мови за
професійним спрямуванням) (викладачка Ніна Новосад).
Студенти розповіли про історію створення, переконання, стиль одягу та зовнішній
вигляд представників субкультур, а також висловили своє ставлення до кожної з
них.
08.11.2022
Особливості товарної та цінової політики сучасного підприємства
У групах третього курсу спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова
діяльність ТК-31, ТК-32, ТК-33 під керівництвом викладачки Світлани Крапостіною
відбулося семінарське заняття з навчальної дисципліни "Маркетинг" на тему
"Особливості товарної та цінової політики сучасного підприємства".
Під час заняття здобувачі освіти продемонстрували свої знання щодо класифікації
товарів, етапів ж...
06.11.2022
Як впливає мистецтво на життя людей та культуру?
У групі Р-11 відбулося незвичайне заняття з іноземної мови на тему «Види
мистецтва».
Викладачка Дарія Бультіна ознайомила здобувачів освіти з цікавими фактами про
видатних митців світу; разом зі студентами обговорили іноземною мовою вплив
мистецтва на життя людей та культуру, а також розвивали творчі здібності
здобувачів освіти.
Студенти групи Р-11 Стрелюк Яна та Швець Анелія підготували віде...
06.11.2022
Швейні товари: характеристика асортименту, спочивчі властивості та історія розвитку швейної промисловості
У групі ТК-31 відбулося семінарське заняття з навчальної дисципліни
"Товарознавство непродовольчих товарів" на тему "Швейні товари", під
керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час заняття здобувачі освіти підготували мультимедійні презентації, в яких
демострували групову характеристику асортименту швейних товарів, визначали їхні
споживчі властивості та історію розвитку швейної промисловості.
06.11.2022
Молодіжна мода англійською!
У підгрупі Т-24 викладачка Людмила Шутовська провела заняття з навчальної
дисципліни "Іноземна мова (іноземна мова за професійним спрямуванням)" на тему
"Молодіжна мода".
Здобувачі освіти фахового коледжу підготували презентації про різні молодіжні
субкультури.
05.11.2022
Відбулось 2-ге засідання Адміністративної ради фахового коледжу
31 жовтня відбулось 2-ге засідання Адміністративної ради фахового коледжу
У порядку денному засідання заслухали наступні питання доповідачів:
1. Про побутові та санітарно-гігієнічні умови проживання студентів у гуртожитку
університету. Стан виховної роботи зі студентами фахового коледжу, які
проживають у гуртожитку (Леся Матвійчук).
2. Організація роботи спортивних секцій у 2022-202...
,,,,,,,,,