
4.Прес-центр
16.05.2025
60-літній ювілей Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки
16 травня 2025 року – особливий день, який об’єднує всіх, хто має честь називати
себе частиною великої родини Фахового коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки! 60 років тому було
закладено фундамент нашого закладу освіти, що став alma mater для більше 20
тисяч студентів, які нині працюють у найрізноманітніших сферах, розвивають
економіку, ...
16.05.2025
Вітання з 60-річним ювілеєм!
Шановні колеги, студенти, випускники, партнери фахового коледжу!
У цей нелегкий для нашої країни час, ми маємо хороший привід для усмішки та
приємних спогадів, адже Фаховому коледжу технологій, бізнесу та права
Волинського національного університету імені Лесі Українки виповнюється 60
років. Це час, коли вже можна підводити підсумки, бачити результати роботи. До
цієї знаменної дати заклад осві...
15.05.2025
Флешмоб до Дня вишиванки
Флешмоб до Дня вишиванки у фаховому коледжі - це не лише спосіб вшанувати
національні традиції, а й нагода об'єднати здобувачів освіти та викладачів
навколо спільних цінностей. Вишиванка - це символ української ідентичності, а
такі події зміцнюють патріотичний дух і створюють теплу, єдину атмосферу в
навчальному закладі.
Дякуємо організаторкам Людмилі Шутовській та Марії Карпишиній за проведенн...
15.05.2025
З Днем вишиванки!
Кожного року, в третій травневий четвер, Україна відзначає День вишиванки.
Наше минуле й сьогодення пов’язані багатовіковими традиціями, одна з яких –
вишиванка. Вишиванки – не просто національний одяг, а символ нескореності,
ідентичності та спадкоємності поколінь. У вишитих орнаментах – історія нашого
народу, пам’ять про предків, мова любові до рідної землі.
Нехай вишиванка буде оберегом у кож...
15.05.2025
СТУДLIFE від 14 травня 2025
15.05.2025
Наукові читання на тему: "Розвиток професійної освіти на Волині у міжвоєнний період"
13 травня відбулася зустріч здобувачів освіти груп Т-11 та Р-11 з співробітником
науково-методичного відділу Волинського краєзнавчого музею Віктором Васильовичем
Панасюком.
Тема наукових читань: "Розвиток професійної освіти на Волині у міжвоєнний
період".
За умовами Ризького мирного договору 1921 р. більша частина Волині увійшла до
складу відродженої Польської держави – Другої Речі Посполитої. ...
15.05.2025
60 років разом: студенти П-12 відкривають історію коледжу
14 травня 2025 року в групі П-12 відбулася змістовна виховна година на тему
"Коледжу — 60: традиції, які надихають!", присвячена 60-річчю від дня заснування
Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки. Захід проходив у Музеї історії нашого закладу
освіти — особливому місці, де зібрані унікальні матеріали про розвиток фахового
коледжу ...
15.05.2025
13 травня...
«Сьогодні прекрасний сонячний день. Як я люблю життя – ви й не уявляєте.
Сьогодні 13-те. Пам'ятаєте, як я був закоханий у це число? Страшенно боляче». Ці
слова Миколи Хвильового 13 травня 1933 року стали останнім, що він написав.
Саме цього дня здобувачі освіти навчальних груп Ф-21, Ф-22, ІТ-21, ІТ-22, С-31
спільно із викладачами Владиславом Денисюком, Галиною Дацюк-Василюк, Ольгою
Кузьмич та К...
13.05.2025
Конкурс малюнків "Сучасне обличчя фахового коледжу"
12 травня у рамках Тижня української культури викладач Василь Солтис та
культорганізатор Марія Карпишина провели конкурс малюнків на тему "Сучасне
обличчя фахового коледжу". Кожен малюнок — це частинка сучасного обличчя
коледжу, в якому поєднуються професійна підготовка, творчість та жива енергія
молоді. Перемогу здобули студенти Романіч Олександра (ІТ-12) та Марчук Марина
(Р-11).
13.05.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування холодних страв та закусок"
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування холодних страв та закусок" під
керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування закусок і страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
,,,,,,,,,