4.Прес-центр
14.06.2023
Захист звітів з переддипломної практики у групі БХ-21с спеціальності 181 Харчові технології
14 червня 2023 року відбувся захист звітів з переддипломної практики у групі
БХ-21с спеціальності 181 Харчові технології з використанням дистанційних
технологій навчання за допомогою платформи zoom.
Доповіді здобувачів освіти заслухала та оцінила комісія.
14.06.2023
Захисти звітів переддипломної практики студентів четвертого курсу спеціальності 081 Право
12-13 червня 2023 року відбулися захисти звітів переддипломної практики
студентів четвертого курсу спеціальності 081 Право.
Переддипломна практика студентів є найважливішою частиною підготовки
висококваліфікованих фахівців і проводиться на підприємствах, в організаціях і
установах всіх організаційно-правових форм, що здійснюють свою діяльність у всіх
сферах і галузях національної економіки. Те...
13.06.2023
Круглий стіл членів циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи із стейкхолдерами
Сьогодні 13 червня на цикловій комісії харчових технологій та
готельно-ресторанної справи відбувся круглий стіл із участю стейкхолдерів на
тему: «Перспективи розвитку, напрямки співпраці, взаємодія з партнерами закладів
щодо зростання активності здобувачів освіти та кар’єрного росту випускників у
сучасних умовах». На зустрічі були присутні власники та директори закладів
ресторанного господарств...
12.06.2023
Засідання Адміністративної ради
12 червня 2023 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права відбулося
шосте засідання Адміністративної ради.
Про роботу на відділеннях обліку та права, торгівлі та фінансів, харчових
технологій та заочного навчання прозвітували завідувачі відділень Наталія
Мойсеєць, Андрій Олійник, Ніна Ковальчук. У їхніх доповідях було зазначено про
належну організацію освітнього процесу, проаналізован...
12.06.2023
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із борошна"
08 червня 2023 року здобувачі освіти групи Т-31 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із
борошна" під керівництвом викладачки Софії БОНДАРУК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння і навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
09.06.2023
Зустрічі з носієм англійської мови Gary DeLaura
Цей тиждень надовго запамʼятається здобувачам освіти цікавими зустрічами з
носієм англійської мови Gary DeLaura з міста Фінікс, штат Аризона, США. Він
завітав на заняття до студентів групи Р-11, (викладачі Дарія Бультіна, Ольга
Устянчук), з якими чудово поспілкувався англійською мовою, відповідав на цікаві
запитання, розповідаючи про свою Батьківщину та її туристичні принади. Ця
зустріч була до...
08.06.2023
Екскурсія до Волинського окружного адміністративного суду
7 червня 2023 року організовано екскурсію здобувачів освіти спеціальності 081
Право до Волинського окружного адміністративного суду з метою підвищення
загального рівня правової культури, набуття молоддю необхідного рівня правових
знань, забезпечення більш активної співпраці та комунікації з судом.
Суддя-спікер суду Андрусенко Оксана Орестівна розповіла майбутнім правникам
історію створення сис...
06.06.2023
Засідання методичного об’єднання керівників навчальних груп
5 червня 2023 року у Фаховому коледжі технологій, бізнесу та права імені Лесі
Українки відбулося підсумкове засідання методичного об’єднання керівників
навчальних груп. Валентина Веснянка проаналізувала роботу методичного об’єднання
керівників навчальних груп за 2022-2023 навчальний рік. В рамках реалізації
виховної роботи в групах протягом навчального року на засіданнях були заслухані
доповіді...
04.06.2023
Щирі співчуття
Колектив ВСП «Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського
національного університету імені Лесі Українки» висловлює щирі співчуття голові
циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Шух Вікторії
Володимирівні з приводу непоправної втрати – смерті сина Володимира.
Шановна Вікторіє Володимирівно! Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити
душевний біль від втр...
02.06.2023
Захист курсових проєктів із освітньої компоненти "Організація виробництва в ЗРГ" у групі Т-31
01-02 червня 2023 року у групі Т-31 спеціальності 181 Харчові технології
відбувся захист курсових проєктів у змішаному форматі із освітньої компоненти
"Організація виробництва в ЗРГ". Комісія заслуховувала виступи здобувачів
освіти, оцінювала проєкти та представлені презентації до них, у яких вони
обгрунтували необхідність будівництва своїх запропонованих сучасних закладів
ресторанного господар...
,,,,,,,,,