Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки4.Прес-центр
20.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із м'яса та птиці"
09 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241
Готельно-ресторанна справа відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування
страв із м'яса та птиці" під керівництвом викладачок Світлани КИСЛЯК та Іванни
КОСОВОЇ. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші
практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти
"Технологія вир...
20.09.2024
Текстильні товари
6 вересня відбулося семінарське заняття з освітньої компоненти "Товарознавство
непродовольчих товарів" в групі третього курсу ТК-33 на тему "Текстильні товари"
під керівництвом викладачки Вікторії Шух.
Під час семінару здобувачі освіти представили свої доповіді з питань семінару,
які супроводжувалися мультимедійними презентаціями.
20.09.2024
Розпізнавання асортименту товарів побутової хімії
6 вересня викладачкою Оленою РАДЧЕНКО було проведено практичне заняття на тему
"Розпізнавання асортименту товарів побутової хімії", де здобувачі освіти
ознайомились з асортиментом товарів побутової хімії та навчились оцінювати
якості і визначати споживчі властивості товарів побутової хімії.
18.09.2024
9 вересня у фаховому коледжі відбулося чергове засідання Педагогічної ради
9 вересня у фаховому коледжі відбулося чергове засідання Педагогічної ради.
Голова циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи
Тетяна Новосад розповіла про методологічні основи співробітництва викладачів
циклової комісії з керівниками навчальних груп щодо формування професійних
компетенцій здобувачів фахової передвищої освіти у навчальний та позанавчальний
час.
Юрисконсу...
18.09.2024
Виховна година присвячена 80-им роковинам початку депортації українців із Лемківщини, Надсяння, Холмщини, Південного Підляшшя, ...
В групах третього курсу ТК-31 і ТК-33 та у групі першого курсу ТК-11 відбулася
виховна година присвячена 80-им роковинам початку депортації українців із
Лемківщини, Надсяння, Холмщини, Південного Підляшшя, Любачівщини, Західної
Бойківщини.
Здобувачі освіти ще раз нагадали ті трагічні події, що позбавили рідних домівок
близько 700 тисяч українців.
Такі виховні години є важливим аспектом націонал...
15.09.2024
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"
05 вересня 2024 року здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби"
під керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
15.09.2024
Бесіда зі здобувачами освіти ТК-13 "Як попередити булінг?"
6 вересня практичний психолог Наталія ВОЗНЮК провела бесіду зі студентами групи
ТК-13 на тему "Як попередити булінг?". В рамках цієї теми були розглянуті
питання: ознаки булінгу; види булінгу; психологічні причини поведінки булера;
куди звертатися у випадку булінгу. Також були надати практичні рекомендації, які
допоможуть не стати жертвою булінгу.
15.09.2024
Практичне заняття в групі Т-32 з освітньої компоненти "Креслення з основами графіки" на тему "Зображення в ізометричній проекці...
03 вересня 2024 року викладачка техніко-технічних дисциплін Аліна АВДЄЄВА
провела практичне заняття в групі Т-32 з освітньої компоненти "Креслення з
основами графіки" на тему "Зображення в ізометричній проекції кіл, вписаних в
куб". На занятті здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології набували
навичок техніки виконання аксонометричних проекцій предметів з круглими
поверхнями, а тако...
15.09.2024
Міні-лекція "Техніки психологічної самодопомоги в кризових умовах"
3 вересня відбулась зустріч студентів групи С-21 з практичним психологом
Наталією ВОЗНЮК, на якій розглядали актуальні питання сьогодення, пов'язані з
ментальним здоров'ям. Здобувачі освіти були ознайомлені з техніками
психологічної самодопомоги, а також мали змогу отримати відповіді на питання.
15.09.2024
Практичне заняття з освітньої компоненти "Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів" на тему "Правила миття, зберіга...
03 вересня 2024 року у групі Р-21 викладачка Аліна АВДЄЄВА провела практичне
заняття з освітньої компоненти "Санітарія та гігієна готельно-ресторанних
комплексів" на тему "Правила миття, зберігання столового, кухонного посуду,
обладнання та інвентарю".
Ці практичні заняття є надзвичайно важливими, оскільки дозволяють здобувачам
освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа не лише засвоїт...
,,,,,,,,,