4.Прес-центр
13.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Приготування гарнірів у сучасних ресторанах" здобувачами освіти групи Т-42
12 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Т-42 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування гарнірів у
сучасних ресторанах" під керівництвом викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час
приготування гарнірів здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння
та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Інноваційні
технології харчуван...
13.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та відпуску страв із м'яса на грил...
11 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні
технології приготування та відпуску страв із м'яса на грилю" під керівництвом
викладачки Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти
продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з
освітньої комп...
13.09.2023
Концепція академічної доброчесності у закладах фахової передвищої освіти
В рамках підвищення кваліфікації викладачів фахового коледжу та з метою
поглиблення знань про академічну доброчесність юрисконсульт Тетяна МАРКЕЄВА
провела методичний семінар на тему: «Концепція академічної доброчесності у
закладах фахової передвищої освіти».
Тетяна Анатоліївна зауважила, що основною метою академічної доброчесності у
закладі фахової передвищої освіти є створення і забезпечення ...
12.09.2023
Вітання з посвятою в студенти
11.09.2023
Вітаємо здобувачів освіти із вдалими виступами на відкритому чемпіонаті з легкої атлетики
7 вересня у Луцьку на стадіоні «Авангард» був проведений відкритий чемпіонат з
легкої атлетики КЗ «ДЮСШ 4 Луцької міської ради». Змагання відбувалися серед
юнаків та дівчат у різних вікових групах та зібрали понад 150 учасників
Волинської області.
Серед юнаків і дівчат 2006-2008 років народження
Владислав Приймак у змаганнях з бігу на 100 метрів показав результат 11,7 с і
зайняв другу сходинку ...
10.09.2023
Вітаємо з посвятою у студенти!
9 вересня першокурсників Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж
технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі
Українки» та їх батьків чекала радісна і водночас хвилююча мить посвяти у
студенти, яка проходила на стадіоні імені Віктора Завадського.
Слова вітання линули від представників влади, духовенства, громадськості,
ректора університету Анатол...
09.09.2023
Ігри, що підкорюють світ
7 вересня вісім команд першого курсу змагалися на турнірі з гри Брейн-ринг
"Ігри, що підкорюють світ" і виборювали право називатися найбільш ерудованими
знавцями в галузі спорту. Це команди груп Б-11 ("Незламні"), С 11, Ф-11, Р-11
("Ерочки"), ІТ-12, ІТ-11 ("Веселі бобри"), П-11 ("Рестарт") та П-12 ("Імператори
Олімпу"). Потрібно віддати належне підготовці учасників команд. Навіть на
найбільш ск...
09.09.2023
Зустріч з ветераном російсько-української війни
Зустріч з ветераном російсько-української війни Євгеном ПАНОВИМ для студентів
першого курсу спеціальності «Підприємництво та торгівля» була організована
викладачкою історії Катериною МИРОНЧУК. Запрошений гість, родом з Луганщини,
який зараз проживає на Волині та виконує обов’язки заступника керівника ГО
«CENTURIA. Lutsk», з одним із своїх побратимів, розповіли про свій військовий
шлях, поділили...
09.09.2023
Зустріч здобувачів освіти з працівниками управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції
8 вересня 2023 юрисконсультка фахового коледжу Тетяна МАРКЕЄВА в рамках вивчення
освітньої компоненти «Цивільне право» (тема «Особисті немайнові права фізичної
особи») організувала зустріч здобувачів освіти навчальних груп П-31, П-32 з
працівниками відділу зав’язків з громадськістю управління патрульної поліції у
Волинській області Департаменту патрульної поліції Олександром БРИКОМ та
Олександр...
09.09.2023
Відпрацювання лабораторної роботи з теми: "Традиційні та інноваційні технології приготування та відпуску страв із м'яса" здобув...
06 вересня 2023 року здобувачі освіти групи Т-41 спеціальності 181 Харчові
технології відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Традиційні та інноваційні
технології приготування та відпуску страв із м'яса" під керівництвом викладачки
Тетяни НОВОСАД. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували
хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої
компоненти "І...
,,,,,,,,,