11.09.2025

Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справи лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"

Відпрацювання здобувачами освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справи  лабораторної роботи з теми: "Приготування страв із риби"

Здобувачі освіти групи Р-31 спеціальності 241 Готельно-ресторанної справи відпрацювали лабораторну роботу з теми: "Приготування страв із риби" під керівництвом викладачок Іванни КОСОВОЇ та Світлани КИСЛЯК. Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної продукції".