
4.Прес-центр
16.05.2025
Флешмоб до Дня вишиванки
Флешмоб до Дня вишиванки у фаховому коледжі - це не лише спосіб вшанувати
національні традиції, а й нагода об'єднати здобувачів освіти та викладачів
навколо спільних цінностей. Вишиванка - це символ української ідентичності, а
такі події зміцнюють патріотичний дух і створюють теплу, єдину атмосферу в
навчальному закладі.
Дякуємо організаторкам Людмилі Шутовській та Марії Карпишиній за проведенн...
16.05.2025
З Днем вишиванки!
Кожного року, в третій травневий четвер, Україна відзначає День вишиванки.
Наше минуле й сьогодення пов’язані багатовіковими традиціями, одна з яких –
вишиванка. Вишиванки – не просто національний одяг, а символ нескореності,
ідентичності та спадкоємності поколінь. У вишитих орнаментах – історія нашого
народу, пам’ять про предків, мова любові до рідної землі.
Нехай вишиванка буде оберегом у кож...
16.05.2025
Наукові читання на тему: "Розвиток професійної освіти на Волині у міжвоєнний період"
13 травня відбулася зустріч здобувачів освіти груп Т-11 та Р-11 з співробітником
науково-методичного відділу Волинського краєзнавчого музею Віктором Васильовичем
Панасюком.
Тема наукових читань: "Розвиток професійної освіти на Волині у міжвоєнний
період".
За умовами Ризького мирного договору 1921 р. більша частина Волині увійшла до
складу відродженої Польської держави – Другої Речі Посполитої. ...
16.05.2025
60 років разом: студенти П-12 відкривають історію коледжу
14 травня 2025 року в групі П-12 відбулася змістовна виховна година на тему
"Коледжу — 60: традиції, які надихають!", присвячена 60-річчю від дня заснування
Фахового коледжу технологій, бізнесу та права Волинського національного
університету імені Лесі Українки. Захід проходив у Музеї історії нашого закладу
освіти — особливому місці, де зібрані унікальні матеріали про розвиток фахового
коледжу ...
16.05.2025
13 травня...
«Сьогодні прекрасний сонячний день. Як я люблю життя – ви й не уявляєте.
Сьогодні 13-те. Пам'ятаєте, як я був закоханий у це число? Страшенно боляче». Ці
слова Миколи Хвильового 13 травня 1933 року стали останнім, що він написав.
Саме цього дня здобувачі освіти навчальних груп Ф-21, Ф-22, ІТ-21, ІТ-22, С-31
спільно із викладачами Владиславом Денисюком, Галиною Дацюк-Василюк, Ольгою
Кузьмич та К...
15.05.2025
СТУДLIFE від 14 травня 2025
14.05.2025
Конкурс малюнків "Сучасне обличчя фахового коледжу"
12 травня у рамках Тижня української культури викладач Василь Солтис та
культорганізатор Марія Карпишина провели конкурс малюнків на тему "Сучасне
обличчя фахового коледжу". Кожен малюнок — це частинка сучасного обличчя
коледжу, в якому поєднуються професійна підготовка, творчість та жива енергія
молоді. Перемогу здобули студенти Романіч Олександра (ІТ-12) та Марчук Марина
(Р-11).
14.05.2025
Відпрацювання здобувачами освіти групи Т-32 лабораторної роботи з теми: "Приготування холодних страв та закусок"
Здобувачі освіти групи Т-32 спеціальності 181 Харчові технології відпрацювали
лабораторну роботу з теми: "Приготування холодних страв та закусок" під
керівництвом викладачки Світлани КИСЛЯК. Під час приготування закусок і страв
здобувачі освіти продемонстрували хороші практичні вміння та навички, а також
теоретичні знання з освітньої компоненти "Технологія виробництва кулінарної
продукції".
14.05.2025
Крок до свідомого вибору майбутнього
У рамках профорієнтаційної роботи відбулася зустріч зі здобувачами освіти КЗ ЗСО
«Луцький ліцей №15 Луцької міської ради». Захід провела завідувачка
навчально-методичного кабінету Наталія Протасюк, яка поділилася актуальною
інформацією щодо вступу до фахового коледжу, особливостями навчання та
перспективою працевлаштування. Підростаюче покоління мало змогу поставити
запитання та отримати поради...
14.05.2025
Виїзне заняття у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології в РК "Рестпарк"
В рамках вивчення освітньої компоненти "Організація обслуговування у ЗРГ" (теми:
"Сервування столів до сніданку, обіду та вечері, складання серветок різними
способами", "Підготовка до обслуговування споживачів") були проведенні практичні
та семінарські заняття у групі Т-32 спеціальності 181 Харчові технології в РК
"Рестпарк" під керівництвом викладача Максима ПИЛИПЧУКА.
Під час виїзного заняття...
,,,,,,,,,